![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
-------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 20 April 2005 Skąd: Gdynia ![]() |
dzejk dzięki za info, poczytałem co nieco, wygląda to coraz bardziej interesująco. Na początku marca podjadę chyba obejrzeć
![]() -------------------- Sunny GTi 14.1s.... Sprzedany :(
MR2... też już nie ma. Subaru Impreza WG >>forum.streetriders.pl<< |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Auto Davidofa z forum. Tego od s13 z rb ![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
szukam wiecej informacji na temat tej sztuki s4 czy komus znane jest te autko ?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10738914 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Było
![]() -------------------- quattro
|
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- quattro
|
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
dzieki bardzo dla Zulf oraz Kiwi nie za duzo ale dobre i to jeszcze raz dziekowac !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 27 May 2005 Skąd: Lublin ![]() |
Szczerze, to nie słyszłem o przypadku kiedy drugi raz lakieruje sie auto w w Fabryce. tam normy na to nie pozwalają. Kiedyś oglądałem jakiś program o ferrari chyba i nie ma czegoś takiego jak normy przy lakierowaniu. Źle polakierowane to jeszcze raz i do oporu, aż będzie lalka. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
ale ferrari to nie taka masowka jak normalne auta
![]() -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
Często zanim weszły pokrowce do transportu aut nowych auta ,które trafiały do serwisu były porysowane,uszkodzone ,że szok....gwarancja przedsprzedażna i auto trafiało do klienta pomalowane 2 raz.
W fabryce raczej nie ma możliwości zrobienia takiej kichy,jeżeli chodzi o lakier.W mechanice owszem trafiły mi się już auta np: z dwiema uszczelkami pod głowicą ![]() ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 17 February 2005 Skąd: Pułtusk ![]() |
Witam czy ktoś co wie na temat tych S4?? Czy za taką kasę lepiej sobie odpuścić ten model? (do 30000PLN)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10670307 pierwszy http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11530273 drugi ten raczej odpada ze względu na automat http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11611401 trzeci Kompletnie nie siedzę w audi dodam, że wizualnie to chyba ten ostatni jest najlepszy tylko wiadomo w tych samochodach ważniejsza od blacharki jest mechanika Bardzo proszę o pomoc -------------------- Passerati
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
Ta ostatnia dłuuugo już stoi na "otomoto", i znając życie ma pewnie jakiś "feler", bo ładna jest (przynajmniej na zdjęciach), cena w miarę OKi, a nikt jak dotąd jej nie przygarnął.
Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Ta w aftomacie mimo,że sprzed liftu ma poliftowe lampy, przypuszczam, że użytkownik poprostu je wymienił bo są ładniejsze, chyba że... Navi RNSE dołożona, jak dla mnie na plus
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 26 April 2004 Skąd: Poznań ![]() |
Kiedyś oglądałem jakiś program o ferrari chyba i nie ma czegoś takiego jak normy przy lakierowaniu. Źle polakierowane to jeszcze raz i do oporu, aż będzie lalka. Często jest tak, że auto w fabryce jest lakierowane drugi raz. Przy inspekcji okazuje się, że jest ubytek na lakierze i wywalaja na kolejne lakierowanie. -------------------- _http://www.poznan-rzeczoznawcy.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 01 December 2004 Skąd: Suburbicon ![]() |
Ta w aftomacie mimo,że sprzed liftu ma poliftowe lampy, przypuszczam, że użytkownik poprostu je wymienił bo są ładniejsze, chyba że... Navi RNSE dołożona, jak dla mnie na plus ale... srodek deski w drewnie, a listwy boczków drzwi juz w szarym wykończeniu (powinno być jendolite)... aftomaty szly generalnie na stany i ja bym dokladnie vin sprawdzil, czy to przypadkiem nie jest albo rozbitek albo autko po kradzieży i wandaliźmie w jUeS... cena niska, inne lampy. Może się czepiam ale w aucie, które ma 265 koni w serii lepiej wiedzieć z czego było lepione ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 17 February 2005 Skąd: Pułtusk ![]() |
Przeglądam alledrogo i jakoś jej nie dostrzegłem wcześniej. No właśnie i mam do was znawców takie pytanie. Od czego zacząć sprawdzenie tego modelu. Wiadomo najpierw podpięcie pod VAG-a, ale np. jak sprawdzić stan turbin?, tzn. czy nie wysrają się zaraz po kupnie. Jak sprawdzić napędy i skrzynię?.
Ta w automacie tak jak już wspomniał mihau_dst prawdopodobnie stanowa i raczej właśnie ze względu na ten automat odpada, pozatym ogólnie jakoś mi nie pasuje. Te lampy podejrzane i te listwy w środku. Może to tylko moje fanaberie ale lepiej dmuchać na zimne. I czy do 30.000zł można znależć zdrowe S4 w którą nie trzeba będzie władować worka kasy czy to tylko moje pobożne życzenie??? Pozdr i dzięki za wszelkie komentarze -------------------- Passerati
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Do 30k raczej nie znajdziesz zdrowej sztuki, tym bardziej po FL. Wszystko co obserwuję od dłuższego czasu w polskich serwisach moto i kosztuje < 30k stoi miesiącami jak nie latami. Auto ze względu na potencjał w nim drzemiący staje się powoli rarytasem, więc gdyby te po <30k były ok to raczej by szybko znikały.
VAG ci za dużo nie powie, błędy nic poza tym. Daje to oczywiście jakiś pogląd, ale turbiny nie sprawdzisz. Trzeba by zrobić logi i kogoś kumatego kto by to ogarnął. Ja bym przyjął bufor $$$ na ewentualne miny. Wiadomo że takim autem nikt nie jeździ jak emeryt, tylko raczej cały czas pedał w podłodze, więc turbo i napędy dostają ostro po dupie. Quattro nie sprawdzisz, ale ono raczej się nie psuje. Możesz wjechać na kanał i sprawdzić czy jest w miarę sucho, czy nie kopci na zimnym, jak ze stanem G12 itp. Ale IMO ważniejsze jest to czy auto nie było mocno bite i czy jest proste, bo mechanicznie naprawisz wszystko, a krzywej budy nie wyprostujesz... Ale dziś np zauważyłem -> http://moto.allegro.pl/item942716962_audi_...widualisty.html - cena z kosmosu, ale być może warte uwagi zdrowe auto. -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
gość_kenzo76_* |
![]()
|
![]() |
moze zacznij od pomiaru gruosci lakieru zeby nie kupic ulepy
![]() ja lece po swoja w niedziele 98r. w kolorze wisnoiwym i biala skorka auto ma 156 tys przebiegu z ksiazka sprowadzone ze szwajcari takze nie bedzie chyba upalone bo tam nie ma gdzie upalac wyglada jak nowka czy mozlie jest znalezienia takiego egzemplarza co o tym sadzicie ??? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 13 August 2025 - 03:13 |