![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 03 August 2009 ![]() |
Wg. mnie dobra strona cała jest ok kolorystycznie tylko zderzak przedni jest dużo jaśniejszy.
Kusi mnie ostro ten samochód. Tylko nie chce na darmo jechać tak daleko.. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 20 January 2004 Skąd: z Garażu :) ![]() |
Dobrze o tym samochodzie świadczy ostatnie foto. Ori stary niemiecki brief 4 kluczyki. POd maska wszystkie gumki, kołki srubki itd.
Pozostaje Ci sie przekonac bo zdjecia przeklamuja zawsze. -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
![]() Najgorsza jaka widzialem kiedykolwiek! srodek wyglada na 500tkm a nie 260tkm! Brudny, wypierdziany, powycierany z dziurami! Rok 2000 a nie 2001. Mechanicznie moze nie najgorsza ale poza tym masakra! Nie byl malowany moze jeden element! Zderzak tylny ze zwyklej A4, klapa tez, w dodatku z przedlifta! Inny kolor zderzaka przedniego, choc tez do malowania bo caly w odpryskach, maska to samo! Ksenony aftermarket! Cala do malowania! Pognieciony dach to juz przegiecie!! Szyba przednia zmieniana, w dodatku nieudolnie, widac korozje pod uszczelkami! Wypiete lambdy, generuja bledy! DVki zamontowane na odwrot. Moim zdaniem nie warta wiecej niz 15k! Bardzo zaniedbane i zajechane auto. Nie ma zadnego softu a tym bardziej 300ps! Sprezarki laduja maksylanie 0,6 Bara! restzy typu dzialajaca klima itd. juz nie sprawdzalem nawet. |
|
|
gość_kubasiek_* |
![]()
|
![]() |
http://otomoto.pl/audi-s4-C25534825.html widziałes to auto?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Pyskówa ciachnięta, panowie Kosiniak, Robert7789 i Kubasiek są proszeni o przeniesienie swej gorącej dyskusji na PW. Niezastosowanie się do prośby zakończy się dwutygodniowymi wakacjami od forum.
Pozdrawiam, r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 05 August 2011 ![]() |
http://otomoto.pl/audi-s3-C25494142.html
faktycznie bardzo ciekawe s3 jak w opisie... papier to i moze z 99 r, tylko ta buda nie koniecznie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 20 January 2004 Skąd: z Garażu :) ![]() |
Ciekawa sugestia. A cos wiecej? Bo nie wiem co tu nie pasuje do 99...
-------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Auto jest całe poliftowe
-------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Ciekawa sugestia. A cos wiecej? Bo nie wiem co tu nie pasuje do 99... Generalnie wszystko, deska, kierownica, lampy, lusterka. Poproś VIN to sie sprawdzi ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Śmierdzi na kilometr. Za 15k to brałbym w ciemno, po liftowe.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Pod warunkiem ze papiery sie zgadzaja
![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 July 2011 ![]() |
Ja co prawda nie widziałem, ale na pewno warto zwrócić uwagę na to, że auto jest na niemieckich tablicach zjazdowych..., jest po odprawie celnej zapewne w Niemczech (VAT, cło), więc w Polsce jak się domyślam dochodzi do opłacenia akcyza + recykling, bok fotela kierowcy jak na 223 tys. trochę sfatygowany, ale to na pewno zależy też od tego, jak kto dbał o fotele, brak znaczka "Audi" na tylnej klapie i może trochę zastanawiające na 17 zdjęciu, że na odpalonym aucie ładowanie na wskaźniku voltomierza (patrząc na zdjęcie pierwszy wskaźnik po prawej stronie) wychyla się ledwo ponad 12V.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 06 November 2011 Skąd: Siedlce ![]() |
grill nie jest od s, już nie wspomnę o kierownicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Jak jest słaby aku to wskazówka może sie tak wychylać -ładowanie widać jakieś jest .
Tablice stały myk handlarzy -biorą pierwszą lepszą ,żeby furak mógł pojeździć po Polsce Kiera faktycznie lipa -chyba od A6 A8 poliftowego ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
cos kojaze ze byly takie multifunkcje w s4 a z fot to ona wyglada na bardzo ladna sztuke, na odleglosc nie kupicie auta Panowie! moja tez byla ze Szwajcarii a tablice miala z DE, placilem akcyze i recykling. Na kupienie ladnej s4 w PL wystraczy jeden dzien! ost. kupilismy pod klienta auto, sedana poliftowego za cene ulepa!
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 November 2008 Skąd: WPR ![]() |
cos kojaze ze byly takie multifunkcje w s4 a z fot to ona wyglada na bardzo ladna sztuke, na odleglosc nie kupicie auta Panowie! moja tez byla ze Szwajcarii a tablice miala z DE, placilem akcyze i recykling. Na kupienie ladnej s4 w PL wystraczy jeden dzien! ost. kupilismy pod klienta auto, sedana poliftowego za cene ulepa! ![]() ![]() fakowiec przeleci czujnikiem i stwierdzi ze scierwo... i woli odrapna ![]() -------------------- Golf VI R20, RS4 B5 progress...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 24 March 2011 Skąd: ZG ![]() |
grill nie jest od s, już nie wspomnę o kierownicy. grill jest od s4 kierownica tez ... bo multifunkcja wystepowala wlasnie tylko w 4 ramiennej kierownicy. ![]() -------------------- Bylo: A4 b5 1.9tdi, TT 1.8T, S6 C5 manual 4.2, S6 C6 5.2, A8 d3 4.2
Jest: Corvette C6 6.0 |
|
|
gość_kubasiek_* |
![]()
|
![]() |
cos kojaze ze byly takie multifunkcje w s4 a z fot to ona wyglada na bardzo ladna sztuke, na odleglosc nie kupicie auta Panowie! moja tez byla ze Szwajcarii a tablice miala z DE, placilem akcyze i recykling. Na kupienie ladnej s4 w PL wystraczy jeden dzien! ost. kupilismy pod klienta auto, sedana poliftowego za cene ulepa! ![]() ![]() Ja nie powiedziałem że sie nie da tylko że cieżko a że skorzystales z linka który ci podałem to już inna sprawa ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 04:05 |