![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Ale to nie ze względu na Ciebie wrzuciłem info o autku ![]() Nie wiedziałem że czarnuch będzie miał takie zainteresowanie... oferta nieaktualna, znaczy auto sprzedane ? bedzie w PL czy poszło za granice ? -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
W PL dalej w naszych rękach...
![]() Mam zamiar go w końcu sprawdzić jaki zrobi czas na zawodach, tylko jak patrzę na nawierzchnię i to że mam nim wystrzelić na płytach to mi się odechciewa. Bo szkoda auta... ![]() Ale w te wakacja gdzieś nim podjadę na jakieś zawody, jak znajdę takie z normalną nawierzchnią i sprawdzimy co potrafi czarnuch który już niedlugo będzie miał 20lat... ![]() Tak szczerze to szkoda go sprzedać a rs6 które ma 580ps totalnie nie jedzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
AS... bardzo dobrze że zostaje, takie auto powinno byc pielegnowane dalej... przy okazji jak umyjesz, wrzuć fotosy gdzieś, zawsze to miło popatrzec na takiego klasyka !
ps. mozesz wybrac na zawody WST 8 lipca, Ułeż tam jest asfalt -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 05 July 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Możesz pokusić się o założenie tematu w projektach, kilkuset konne RS2, raczej będzie autem mile widzianym
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
AS... bardzo dobrze że zostaje, takie auto powinno byc pielegnowane dalej... przy okazji jak umyjesz, wrzuć fotosy gdzieś, zawsze to miło popatrzec na takiego klasyka ! +1 też chętnie bym obejrzał -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
Vauxhall Astra GTC Vauxhall Vectra 1.9CDTI |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 20 January 2004 Skąd: z Garażu :) ![]() |
Tak szczerze to szkoda go sprzedać a rs6 które ma 580ps totalnie nie jedzie ![]() Za takie teksty uwielbiam to forum ![]() ![]() ![]() Wy jestescie normalnie zboczeni i powinniście się leczyć ![]() Mimo to też chętnie obadam fotki ![]() -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 01 May 2009 ![]() |
http://otomoto.pl/audi-s4-4-2-v8-344km-s-line-C24845890.html
Sprawdzone po nr vin ,w 2009 r 77,500 mil i zanotowana kasacja .... Gość oczywiście twierdzi że jest ok i takie dostał w rozliczeniu Czy może ktoś wie kto ma i chciałby sie zamienić na E61 530d salon polska 2004r, zamienie na s3 ,s4 inne z 4x4 . Wymian bez dopłaty lub z dopłatą dla mnie.Proszę o kontakt . Beemka jest w dziale giełda. -------------------- A3 8V CTNC stage 3 - 414ps 544nm
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 July 2011 ![]() |
Ktoś może kojarzy to S6 C5?
http://otomoto.pl/audi-s6-340km-navi-tv-xe...-C24867937.html ![]() Miałbym jeszcze pytanie do osób w temacie, na co zwrócić uwagę przy oględzinach tego auta, jak również o dalszą eksploatację samochodu (wymiany, olejów, płynów, rozrządu, typowe usterki). Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 07 October 2007 Skąd: cała polska ![]() |
jedź sobie na hamownie i sprawdź, czy przypadkiem z tych 340KM nie zostało np. 200
|
|
|
![]()
|
|
Tzn. tak nie trzymają mocy, czy może to być spowodowane przez jakieś usterki?
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
usterki.
|
|
|
![]()
|
|
Jakieś pomysły, co to może być? Są to jakieś typowe uchybienia, czy trzeba szukać...? Znacie jakaś hamownię w Radomiu lub okolicach, czy pozostaje umówienie się ze sprzedającym i wycieczka do Warszawy?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 07 October 2007 Skąd: cała polska ![]() |
Jakieś pomysły, co to może być? Są to jakieś typowe uchybienia, czy trzeba szukać...? Znacie jakaś hamownię w Radomiu lub okolicach, czy pozostaje umówienie się ze sprzedającym i wycieczka do Warszawy? http://www.racingforum.pl/W-poszukiwaniu-s...V8--t74412.html leksykon do poczytania. pozdrawiam |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
na innym forum kolega pisal o delikatnym przestawieniu rozrzadu.
|
|
|
![]()
|
|
To nie jest przypadkiem inny silnik...?
|
|
|
![]()
|
|
k-meal dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Jakieś pomysły, co to może być? Są to jakieś typowe uchybienia, czy trzeba szukać...? Znacie jakaś hamownię w Radomiu lub okolicach, czy pozostaje umówienie się ze sprzedającym i wycieczka do Warszawy? Lepiej odrazu na Wawke lub okolice czyli np. Piaseczno. O tej pseudo hamowni z Antoniówki koło Radomia nawet nie myśl ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 23 February 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Lepiej odrazu na Wawke lub okolice czyli np. Piaseczno. O tej pseudo hamowni z Antoniówki koło Radomia nawet nie myśl ![]() Znając trochę auta z Radomskich komisów, nie spodziewał bym się fajerwerków.. -------------------- ....Fabia RS.....190/400
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Chyba pomyliłeś silniki( temat ,który podałeś jest o V8 ,który ma rozrząd na łańcuchu ) ,te silniki mogą nie trzymać mocy...ale nie utrata 140KM ...chyba że wykręcimy 4 świece ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Znając trochę auta z Radomskich komisów, nie spodziewał bym się fajerwerków.. A to już inna para kaloszy. Ja pisałem tylko o hamowni ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 23:17 |