![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 02 October 2005 ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: CH / PL ![]() |
Auto najlepiej całe pomalować bo: Ma do zrobienia dwa wgnioty - prawe tylne nadkole i lewe tylne nadkole Na masce wyprawki pędzelkiem na odpryskach Dwa odpryski nad przednią szybą na dachu Rysy na drzwiach z lewej strony - przednie i tylne Przednia szyba pęknięta na długości ok. 20cm od podszybia wzwyż Przedni zderzak ma wgniota pod lewym spryskiwaczem lampy Felgi wymagają renowacji, złazi z nich lakier, jednak nie są odrapane od krawężników Tym bardziej, że wygląda na auto bezwypadkowe, jednak mocno zapuszczone wizualnie. Nie znam ani auta ani sprzedającego. Ale zauważyłeś ze samochód ma 10 (!) lat. Słownie dziesięć lat i prawie 300tkm przebiegu? -------------------- 996 tt / M. Gransport
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Nie znam ani auta ani sprzedającego. Ale zauważyłeś ze samochód ma 10 (!) lat. Słownie dziesięć lat i prawie 300tkm przebiegu? Też się zastanawiam jak ten układ napędowy to wytrzymał... Moim zdaniem to bomba zegarowa. -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
A propos tego ogłoszenia. W nim jest link do zdjęć. Niby. Ale tak naprawdę jest link do takiego programu. Ktoś to zrobił z premedytacją. -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 08 July 2003 ![]() |
Nie znam ani auta ani sprzedającego. Ale zauważyłeś ze samochód ma 10 (!) lat. Słownie dziesięć lat i prawie 300tkm przebiegu? Różnie bywa, niektórzy nie muszą dużo jeździć, a może to drugie auto było u któregoś z właścicieli. No i stara prawda - lepiej udokumentowane 250 niz 100 na blacie i 300 w pamięci. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
mialem A8 z 320 tysi na blacie i Bóg wie ile w rzeczywistości, wiem że autko jezdzi jeszcze zdrowo sobie do dzis, wszystko zalezy jak kto auta uzytkuje... obcowalem z wieloma 1,2 latkami z MEGA różnym stanie technicznym i wizualnym, nie ma reguł
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Gotti, ma przejechane 270kkm, a ile ma mieć? 120kkm i kupione od szkopa-lekarza pamiętającego czasy Hitlera? To 27kkm rocznie, czyli zupełny standard. Ja też mam auto z 2000 roku i udokumentowany przebieg 207kkm, czyli to S6 jak na auto z Niemiec ma jak najbardziej realny przebieg adekwatny do stanu wizualnego wnętrza. Nikogo nie namawiam na kupno tego samochodu, po prostu byłem i opisałem co i jak jakby ktoś szukał takowego.
Tak jak napisał SajneK - ważne, jak się auto traktuje. Sam mam znajomego, po którym auto nadaje się do zezłomowania po roku użytkowania, a wiem też po sobie, że choćbym miał jeździć i 20 letnim Golfem to bym o to auto dbał. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
27k kilometrów rocznie to chyba normalny przebieg jak używa się auta na co dzień
![]() EDIT: Raceboy pierwszy -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: CH / PL ![]() |
Ja się broń Boże nie czepiłem przebiegu! Oczywistym jest fakt, że to normalny przebieg. Tylko pietyzm z jakim został zrobiony opis odprysków i wgnieceń mnie po prostu rozbawił. To stary trup, a ktoś szuka muzealnego stanu
![]() -------------------- 996 tt / M. Gransport
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Z tym starym trupem bym się tak nie rozpędzał. BeeMix'a Lexus ma 12 lat, moje E46 10 lat i zawstydziłyby niejedno dwuletnie auto. Po prostu uważam, że skoro jest temat o S/RS to każdy widziany egzemplarz na sprzedaż warto opisać. I nikt nie oczekuje muzealnego stanu od auta z przebiegiem prawie 300kkm, ale lepiej napisac wszystko co się widziało niż zdawać na opis sprzedającego. Gdybym wiedział jak poobijane jest to S6 to wcale nie jechałbym go oglądać, bo po prostu wiem, że nawet 10 letnie auto może być zadbane bo sam takie posiadam.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 December 2002 Skąd: Trójmiasto ![]() |
przebieg imho maly, ja mam auto z grudnia 2004 i ma 210kkm, wiem juz, ze nigdy go nie sprzedam z takim przebiegiem, bo lepiej kupic z 2004 120-150kkm (+200kkm w pamieci) ;]
-------------------- Pozdrawiam,
Maciek |
|
|
![]()
|
|
Jak ktoś się bawi w ninja-edit to chociaż może napisze PW z wyjasnieniem.... pfffffff
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Pozwolę sobie wtrącić swoje 3 grosze nt i przebiegu i S6. Otóż moim zdaniem przebieg jest najmniej istotny. W swojej A4 z 2002 roku mam w tej chwili 267kkm ale spokojnie mógłbym cofnąć o 100kkm i daję sobie rękę obciąć
![]() ![]() Co do S6 to sprzedaję bardzo podobną, ten sam rocznik i podobny przebieg ( 221kkm ) i muszę powiedzieć że jestem zaskoczony podejściem niektórych zainteresowanych. Każdy kręci nosem na ryskę, obicie, czy plamkę, a nie daj boże jak człowiek jest uczciwy i powie że coś było porawione ( czyt malowane ) to są zblazowani że auto miało jakąś przygodę. Ale tego że auto ma 10 lat, a przez te 10 lat nawet największemy pedantowi może ktoś coś obić, zarysować itp - tego nikt nie bierze pod uwagę. Poza tym odnoszę wrażenie że każdy chciałby kupić auto spod znaku S w cenie zwykłego A ![]() Aktualnie szukam RS4 w budzie B5. Wiem że auto jest kultowe i trzyma swoją cenę. I nie oczekuję że będzie kosztowało 40 czt nawet 50k, bo ma dwa czy trzy elementy malowane i we wnętrzu widać ślady użytkowania. Myślę że do zakupu Audi S/RS trzeba dorosnąć i mieć świadomość w co się człowiek "pakuje".... PS Proszę nie traktować mojej wypowiedzi osobiście, to są moje luźnie spostrzeżenia którymi postanowiłem się podzielić po przeczytaniu kilku ostatnich postów tego topicu, bo teksty ludzi chcących kupić auto mnie rozbrajają.... ![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 20 April 2005 Skąd: Gdynia ![]() |
Ktoś coś wie? Poszukiwania ciąg dalszy, za tydzień biorę urlop i będę jeździł...
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11221405 ![]() http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3878617 ![]() -------------------- Sunny GTi 14.1s.... Sprzedany :(
MR2... też już nie ma. Subaru Impreza WG >>forum.streetriders.pl<< |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
Co do tego niebieskiego......ktoś się wypowiadał dość mało pochlebnie odnośnie komisu w którym ona stoi, a także samych samochodów. Było coś wspominane o niej w tym temacie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 20 April 2005 Skąd: Gdynia ![]() |
przejrzałem jeszcze raz i o niebieskim niestety nic nie znalazłem.
-------------------- Sunny GTi 14.1s.... Sprzedany :(
MR2... też już nie ma. Subaru Impreza WG >>forum.streetriders.pl<< |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Ta srebrna już chyba ponad rok wisi. Podejrzewam że trup...
-------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Ta srebrna już chyba ponad rok wisi. Podejrzewam że trup... ta srebrna stoi ponad dwa i pół roku już w tym samym komisie. -------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 24 January 2010 ![]() |
Ta niebieska należy do użytkownika forum a4club.eu ( nick Amon MTM )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Jeżeli chodzi o tą srebrna .. Stoi w sumie nie daleko mnie. Ja kupiłem swoją w listopadzie 2008 a ta srebrna pojawiła się chwile potem. Wtedy kosztowała trochę ponad 40 tys. Sam jej nie oglądałem,ale znajomy kiedyś był rzucić okiem i wiem że wyjechał szybciej z tego komisu niż przyjechał
![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 July 2025 - 03:26 |