![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Auto jest z Bełchatowa.
Nie opłacalne? W sensie chcesz zarobić czy cena jest duza jak na auto i jego modyfikacje oraz stan? -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
kolga chyba chcial napisac ze tyle kasy na s3 nie ma, tak mi sie wydaje
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Fakt, źle to ująłem, ale nie ma o czym mówić.
-------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
43 bez felg , to z felami prawie 50 , wiec dobrze napisalem.
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
gość_Ochlik_* |
![]()
|
![]() |
Zapełniła mi sie skrzynka w moment, wiec moze latwiej będzie tak: To ta S3: https://picasaweb.google.com/11723422685294...CImHxae75vDGqAE 2002r. ~270KM Wydech + IC Przemocar Soft Compsport Nowe Hamulce porsche Nowy gwint Supersport I pewnie o czyms zapomnilem Dopieszczona w kazdym calu - uszkodzony byl tylni lewy blotnik, zdjecia do wgladu 43tys. na seryjnych felach 17` OZ sa nowe z nowymi oponami za doplalta. Ale do dogadania na miejscu Chłopaka namówiłem chyba na EVO ![]() Idzie moja drogą ![]() Jednak pojawia się kolejny paradoks... Osoba tuningująca auto liczy że sprzeda auto + wartość tuningu , to chyba nie jest tak ? Generalnie lepszym sposobem byłoby kupno pokolizyjnego i wrzucenie gratów pod własne wymagania . Pytanie i odpowiedź subiektywna , ale czy tak nie jest ? |
|
|
![]()
|
|
Jednak pojawia się kolejny paradoks... Osoba tuningująca auto liczy że sprzeda auto + wartość tuningu , to chyba nie jest tak ? Ja tak sprzedalem dwa poprzednie auta... Auto + tuning. I znalazłem kupca bez problemu... -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
gość_Ochlik_* |
![]()
|
![]() |
Pogratulować
![]() Ale chyba przyznasz że nie jest to regułą ? Oczywiście przyznaję S3 przepiękne . aleee.... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Pogratulować ![]() Ale chyba przyznasz że nie jest to regułą ? Oczywiście przyznaję S3 przepiękne . aleee.... ![]() Wszyscy moi znajomi posiadajac auta tego typu wlasnie dostali takie kwoty powiazane z wlozona kasa, nie zawsze wiadomo calosc, ale spora czesc. Nie wspomne ile trzeba nerwow znieść przy tuningu.. . co do ale... Też bym tyle nie dał w obecnej chwili, ale 4 lata temu majac taka s3 . .dalem jeszcze wieksza kwote, a sprzedalem jeszcze za wieksza ![]() -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
|
|
gość_gucior_* |
![]()
|
![]() |
też ostatnio sprzedałem auto o wartości powiększonej o mody - auto w stanie igła odjechało z pierwszym poważnie zainteresowanym.
kible jak są zmodyfikowane drutem nawet za bezcen nie chcą się sprzedać, jak auto jest zdrowe a mody miały sens znajdą się kupcy. gdybym nie poszedł w coś jeszcze bardziej nierozsądnego w kwestii wiek/kwota tj evo6 zastanawiałbym się poważnie nad tym s3 bo jego stan jest raczej idealny |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Ta ostatnia S3 z Bełchatowa jest idealna. Podczas robienia wydechu i icka dokładnie ją obejrzałem. Przy okazji było robione sprzęgło i była to bardzo czysta robota - auto jest utrzymane w stanie niemal sterylnym również pod maską. Ale nie tylko dekle są czyste, lecz cała komora jest idealna - zero nalotów rdzy na uchwytach, mocowaniach i innych szczegółach. Generalnie auto jest jak nowe.
Jeśli ktoś chce na prawdę idealna sztukę, to lepiej trafić nie może ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 12 July 2010 Skąd: Bełchatów ![]() |
Co do mojej S3, w Przemo-Car robiłem jeszcze dolot (TIP) z nierdzewki, założony jest nowy docisk i wysprzęglik oraz tarcza przerobiona na spieka (4 łopatki), wydech od początku do końca 3" na jednym tłumiku, inntercooler robiony na wymiar z rdzenia nissens, orurowanie nierdzewka. Silnik zalany olejem Motul 300V 15W50, z przodu zaciski 4 tłoczki z boxtera s, tarcze przód/tył zimmermann, tylne dolne wahacze z regulacją długości (regulacja kątów), nowy gwint Supersport. Silnik wystrojony przez firmę CompSport. Koła to nowe OZ Ultraleggera 8x18 5x100, nowe opony Bridgestone Potenza RE050A. (koła są za dodatkową opłatą). Autko sprzedaję na seryjnych czarnych 17".
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Mój kolega przymierza się do sprzedania swojej S6 C5 Avant. Jest to ciekawy egzemplarz, bo z fabryki wyjechał w garniturze RS6, co potwierdza oczywiście rozkodowany VIN. Pogadam z nim dzisiaj i może zrobię kilka fotek.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 17 December 2005 Skąd: krzyżanowice ![]() |
Mój kolega przymierza się do sprzedania swojej S6 C5 Avant. Jest to ciekawy egzemplarz, bo z fabryki wyjechał w garniturze RS6, co potwierdza oczywiście rozkodowany VIN. Pogadam z nim dzisiaj i może zrobię kilka fotek. w manualu czy Automat rzuć wiecęj mięsa a nie ochłapy ![]() czekam na info może być PW -------------------- www.krzysztofpodolski.com przekaż 1% na szczytny cel :)
126p -> Kadett GSi 110ps -> Astra GSi 150ps -> A6Q Avant 179ps -> ....... napewno cos powyżej 200ps |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Manual.
Zrobimy zdjęcia, wystawimy ogłoszenie - będzie w dziale sprzedam. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 July 2003 Skąd: Niedaleko...całkiem niedaleko ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
To pierwsze to niby taka full opcja, a ceramicznych hebli nie ma. I spójrz ile RS6 z takim przebiegiem kosztują w DE.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
To pierwsze to niby taka full opcja, a ceramicznych hebli nie ma. To raczej zaleta na codzień -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 July 2003 Skąd: Niedaleko...całkiem niedaleko ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Mi też się zgadza, gdyby tylko nie było akcyzy. Takie luźne spostrzeżenie, nie musi to świadczyć źle o aucie.
|
|
|
![]()
|
|
W ogłoszeniach PL też są ceny netto.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 07:23 |