![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 13 April 2006 ![]() |
" Kup pan RS4..." Na AZ pojawił sie temat , porównanie wykresów z hamowni róznych V8. O to dwa RS4. Najsłabsze i najmocniejsze: Cytując za założycielem tematu: "Neither of these cars had any codes stored in the ECU. Most B7 RS4s dyno right about inbetween these two, making 270-285WHP." Żenada... Może trzeba poczytać tutaj: http://www.land-and-sea.com/chassis-dyno/c...%204WD%20Models http://www.land-and-sea.com/dyno-tech-talk...-horsepower.htm i przyjrzeć się produktom firmy land and sea (używanym przez 034 motorsport). |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Jacku, jak dla 6-cio latka, bo nie rozumie.....
![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 15 June 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 January 2005 Skąd: ScyZZor'kowo ![]() |
Zna ktoś to auto ?
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11523258 ![]() Cena (brutto): 72 500 PLN / 18 049 EUR (do negocjacji) Ubezpieczenie OC AC: Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC Typ: Kombi Informacje: Rok produkcji: 2001, Data rejestracji: 03/2001, Przegląd: 02/2011, Ubezpieczenie: 02/2011, 68 005 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 381 KM (280 kW), Pojemność skokowa: 2671 cm3, benzyna, zielony-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Szwajcaria, Kraj aktualnej rejestracji: Polska. Dodatkowe wyposażenie: ABS, 4x4, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, system nawigacji, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ksenony, tempomat, podgrzewane fotele, ESP, EDS, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby, blokada dyferencjału, pod. przednia szyba Dodatkowe informacje: serwisowany w ASO, garażowany VIN - numer ident. pojazdu : WUAZZZ8DZ1N903496 Opis pojazdu: Sprzedam swoje ukochane i wymuskane Audi RS4. Prawdziwy rarytas - wyprodukowano tylko 6030 sztuk tego modelu na cały świat!!! Najszybsze kombi świata! 4,5 do setki! Przebieg prawdziwy. Auto użytkowane sporadycznie jako trzecie w rodzinie. Został sprowadzony jako uszkodzony (przytarty prawy bok) zdjęcia do wglądu (nie spotkałem całego RS4). Jestem drugim właścicielem od nowości. Pierwszym był właściciel kliniki w Szwajcarii. Auto posiadam półtora roku. Jest świeżo po przeglądzie. Nie wymaga wkładu finansowego. Pełna dokumentacja, faktury, paragony, książka serwisowa. Wszystkie oleje i płyny Motula. Ma najnowszą nawigację Audi na 2010. Auto dla kolekcjonera. Wersja INDIVIDUAL, bardzo rzadko spotykana. Bogatszej wersji nie ma. Dołożony duży, centralny intercooler, zmieniony wydech i flitr K&N. Więcej info na tel lub maila. Zgadzam się na sprawdzenie auta w autoryzowanej stacji Audi na koszt kupującego. (Zaparaszam tylko zainteresowanych zakupem, reszcie dziękuję) -------------------- Nauka jazdy,przygotowywanie do KJS/OES - /Tor Kielce,Ułęż,NMnP/ - pisać PW ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Zdaje się ,że to to autko jakieś dwa lata temu miałem zamiar kupić. Było rozbite przodem i kompletnie rozebrane, cały środek wyjęty (ponoć sprawa z ubezpieczeniem
![]() ![]() ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Aaaa i sprzedawał go bodajże mod tego forum
![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
a mi sie wydaje ze w sierpniu widzialem ten samochod u fukowskiego, po szlifie prawej strony. dosc lajtowym.
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 15 October 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
http://exoticcars.pl/forum/viewtopic.php?t=7254
Troche pogladowych fotek tego egzemplarza. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 13 November 2009 ![]() |
Był na sprzedaż jakieś pół roku temu, myślałem ,że ktoś kupił bo potem zniknęło z ogłoszeń. Trzeba przyznać ,że zestawienie felg , lakieru i wnętrza rewelacyjne
![]() |
|
|
![]()
|
|
a mi sie wydaje ze w sierpniu widzialem ten samochod u fukowskiego, po szlifie prawej strony. dosc lajtowym. Być może kolejna przygoda.... to na pewno to auto które opisałem. -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
rozbroilo mnie to RS4....jest naprawde piękne....mozliwe ze mialo jakas przeszlosc wypadkową, ale nie oznacza to ze jest złe.....Pozatym widząc do jakiego stanu doprowadził je właściciel nie sądze abyśmy znaleźli tam chodź gram druciarni.....Naprawde śliczny RS !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
Piękna ta bestia
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
Jest prześliczny, chyba jedyne takie połączenie barw na ziemi, prawdziwy exotic!
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 20 April 2005 Skąd: Gdynia ![]() |
witam
jestem na etapie nieśpiesznego poszukiwania S4 B5 i takie oto dwa ogłoszenia zwróciły moją uwagę: Pierwsze: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11090153 ![]() Co pierwsze rzuca się w oczy to optymistyczny przebieg i niska cena... Mina? Drugie: http://www.motoallegro.pl/item923808606_audi_s4_265_km.html ![]() zmęczona tapicerka, gaz... ten jest nawet blisko mnie, więc pojadę go obejrzeć, ale może ktoś już to zrobił i nie warto? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. -------------------- Sunny GTi 14.1s.... Sprzedany :(
MR2... też już nie ma. Subaru Impreza WG >>forum.streetriders.pl<< |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
te pierwsze dlugo stoi, a jak malowali to zapomieli o detalach ktorych nie powinno sie malowac, patrz tylny zdezrak, na dole
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
O tą pierwszą pytano już w tym temacie http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=100164
Możliwe, że kombinowana sztuka ![]() Pozdro |
|
|
![]()
|
|
z tamtego tematu wynika, że możliwe, ale równie możliwe, że nie kombinowana. To, że jest malowana to nie znaczy, że była wyklepana z przystanku, prawda? Czy jestem naiwny?
![]() -------------------- Sunny GTi 14.1s.... Sprzedany :(
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Nie, nie jesteś. Ale zasada ograniczonego zaufania - obowiązkowa.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Nie no wiadomo, zanim kupię cokolwiek, wizyta w ASO, podłączenie pod kompa i wszystko co się da... tak czy siak, gdyby ktoś ją oglądał lub wiedział coś więcej to będę wdzięczny za wszelkie info.
-------------------- Sunny GTi 14.1s.... Sprzedany :(
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11527619
Informacje: Rok produkcji: 2000, 270 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 340 KM (250 kW), Pojemność skokowa: 4200 cm3, benzyna, granatowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej rejestracji: Polska. Dodatkowe wyposażenie: ABS, 4x4, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, system nawigacji, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, komputer, ksenony, tempomat, podgrzewane fotele, czujnik deszczu, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania, pod. przednia szyba Dodatkowe informacje: bezwypadkowy, garażowany Opis pojazdu: WITAM. Dziś do zaoferowania posiadam wspaniały samochód marki AUDI S6 KOMBI. Auto w bardzo dobrym stanie technicznym jak i wizualnym, zero wycieków, stuków, drgań, pracuje idealnie tak jak reszta podzespołów typu zawieszenie, skrzynia biegów!!! POLECAM!!! Wyposażenie: -ABS -ESP -el.szyby -el.lusterka -wspomaganie kierownicy -ksenony -alufelgi 17 + nowe opony zimowe -dvd + tv -10xAIRBAG -opcja przełanczania biegów w kierownicy -siedzenia RECARO -wszystkie szyby oryginalne AUDI _____MOŻLIWA ZAMIANA_____ Więcej informacji pod numerem tel. 888-109-966 CENA TO 33.900PLN ![]() Dzisiaj byłem obadać, bo mam blisko z Poznania. W opisie ten bardzo dobry stan wizualny to niestety pobożne życzenie. Stąd też cena spokojnie do zbicia do 30k, a sprzedawca widać że potrzebuje kasy. Ciężki jednak w negocjacjach, za to konkretny. Przebieg auta wydaje się prawdziwy. Wnętrze nosi ślady zużycia, jednak masakry nie ma. Na tylnej kanapie, na oparciu przy samym siedzisku jest skaza na skórze wielkości dużej dłoni, jakby wylało się coś żrącego. Auto najlepiej całe pomalować bo: Ma do zrobienia dwa wgnioty - prawe tylne nadkole i lewe tylne nadkole Na masce wyprawki pędzelkiem na odpryskach Dwa odpryski nad przednią szybą na dachu Rysy na drzwiach z lewej strony - przednie i tylne Przednia szyba pęknięta na długości ok. 20cm od podszybia wzwyż Przedni zderzak ma wgniota pod lewym spryskiwaczem lampy Ruda wyłazi na tych czarnych listwach pomiędzy drzwiami przednimi a tylnymi Był lakierowany tylny lewy słupek przy klapie bagażnika Urwane lusterko od strony pasażera, trzyma się na power tape'a i nie ma wkładu Wewnętrzne lusterko ma jakieś plamki na szkle (nie jest to krew) Nie trzymają amortyzatory bagażnika Brak zamykania od trójkąta ostrzegawczego montowanego na tylnej klapie od środka Na wyświetlaczu między zegarami coś jak martwe piksele - takie pionowe paski nie świecące się na czerwono, ale to ponoć od minusowej temperatury - nie znam się, w BMW tak się nie dzieję, ale nie wiem jak w Audi Felgi wymagają renowacji, złazi z nich lakier, jednak nie są odrapane od krawężników Silnik pracuje równo, nie kopci, automat nie szarpie (również wsteczny), płynnie zmienia biegi. Zawieszenie i hamulce ok. Zawias nie stuka, nie buja, hamulce nie ściągają w żadną stronę. Pod względem mechanicznym auto wydaje się być zupełnie sprawne. Niestety, wymaga prac blacharsko - lakierniczych. Aczkolwiek przy zejściu na 30k to jest to dość ciekawa propozycja. Tym bardziej, że wygląda na auto bezwypadkowe, jednak mocno zapuszczone wizualnie. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 19:39 |