![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
ale właśnie o to mi chodzi, że wymieniony egzemplarz to ten tańszy i jak na tak długi czas, to jego cena jakoś dramatycznie nie spadła. Zatem myślałem, że mówisz o tym droższym
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 November 2008 Skąd: WPR ![]() |
rs6 to najmniej handlowy temat ze wszystkich audi s i rs
![]() -------------------- Golf VI R20, RS4 B5 progress...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: CH / PL ![]() |
... ale tylko w Polsce.
-------------------- 996 tt / M. Gransport
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 23 February 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
http://otomoto.pl/audi-s3-kolorowa-navi-tv...-C20312482.html
Ktoś coś może o niej powiedzieć? -------------------- ....Fabia RS.....190/400
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Swietny kolor! Ale osobiscie nie kojaze jej w ogole
-------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 04 August 2008 Skąd: Łódź ![]() |
To autko było dawno temu do sprzedania po strzale w tył. Nie wiem jak jest naprawione, trzeba by obejrzeć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 15 March 2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
No wlasnie nie wiem jerzu czy to wlasnie to...
Ale jesli tak to bylo z ~3 lata temu, pamiec masz dobra! Jesli tak to chyba wymieniane tylne poszycie blotnika, zderzak, klapa ? -------------------- Było A3:152KM->S3:272KM->EvoIX:391KM->EvoX:403KM->F10->A6 C7 BiT 370KM@770NM
Jest: S1000XR || E63s W212: 701KM@1002NM |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 18 March 2009 ![]() |
napisane, że sprowadzone z Austrii a dokumenty ze Szwajcarii
![]() -------------------- albo grubo, albo wcale
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 20 November 2009 Skąd: Warszawa - Sadyba ![]() |
Widziałem ją na allegro chyba 1.5 roku temu (może 2) w zimowej scenerii za chyba 50tys, też ładnie wyglądała. Może mam gdzieś aukcję zachowaną, bo pamiętam, że mi się kolor podobał. Poszukam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 10 December 2004 Skąd: Malbork/Gdańsk ![]() |
napisane, że sprowadzone z Austrii a dokumenty ze Szwajcarii ![]() I co w tym dziwnego? W swojej 'karierze' handlarza przytargalem kilka aut z niemiec z wloskimi, francuskimi, holenderskimi papierami -------------------- VW Arteon R-Line 2.0 TSi 2023 - his
VW Golf VIII Life 1.0 TSi 2020 - her Oba Mondstein Grau :) |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 08 April 2011 Skąd: Mazowieckie ![]() |
Witam panowie,
po czasie bez chwili wolnego znalazłem parę godzin na załatwienie paru spraw i oględziny autka. Pacjent http://otomoto.pl/audi-s4-audi-s4-avant-2-...-C20187209.html minusy: - tył cały malowany, - lewy błotnik śladowe ilości szpachli, wskaźnik pokazał 800, - prawy błotnik ilość szpachli nieznana, wskaźnikowi zabrakło skali, - zderzak przód widać, że malowany, urwany uchwyt od otwierania maski, - szczeliny maska - błotniki rozstrzelone i przygięty lewy róg maski, - prawy błotnik o ile pamiętam malowany, - połamane plastyki na silniku, - maska niedbale pomalowana, mnogość ognisk rdzy na masce jak i na malowanych błotnikach wkoło auta, - silnik chodzi nierówno powodując wibracje całego autka, - przewody od upustu powietrza przy 3-niku popękane do stopnia, że jeden zleciał, - tarcze z tyłu przerdzewiałe, - tylne zawieszenie niemiłosiernie skrzypi a kolumna kierownicza przy skręcaniu wydaje nieprzyjemne piski. plusy - w sumie brak. Jednym słowy: ODRADZAM za te pieniążki. Właściciel telefonicznie mówił że autko nie było walone a okazało się, że w sumie dach i może 2 szt drzwi nie było nic tykane. Troszkę to nie fer, stracony czas i pieniądze. Ponadto przewiezienie człowieka na przerdzewiałych tarczach do 200 i później brak wyobraźni przy dojeździe do świateł nie przemawia za odpowiednią eksploatacją autka. Pozdrawiam i polecam wystrzegać się tego autka. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 November 2008 Skąd: WPR ![]() |
audi s3 pomarancza byla kupiona w Szwajcarii i przyjechala do Polski bez udzialu Austrii:) okolo 3 lata temu, uderzona w tyl i chyba lekko przod...
-------------------- Golf VI R20, RS4 B5 progress...
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 13 November 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 08 April 2011 Skąd: Mazowieckie ![]() |
Heh to nie jest warstwa która się wytrze przez chwile - tarcze przerdzewiałe. Widziałem i wiem co piszę
![]() Nie było możliwości by te tarcze w jakikolwiek sposób pozwalały na dobre hamowanie. Co z reszta w dość drastyczny sposób zostało zademonstrowane przez właściciela.. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 22 January 2011 ![]() |
Byłem dziś w tym komisie bo szukałem jakiegoś wozidła dla.. dziadka i rzuciłem przy okazji okiem na to s3 z Lubina ul. Stolarska 8 jakby ogłoszenie wygasło.
http://otomoto.pl/audi-s3-s3-quattro-224km...-C20160701.html To tak dla przestrogi jak ktoś szuka s3:). Sam kilka lat temu chciałem s3 i widziałem wiele sztuk w "rożnym" stanie, ale takiego gruza to jeszcze nie widziałem!!!! Fakt ona na foto dobrze nie wygląda,ale samo odchamienie nic tu nie pomoże... Przeleciałem czujnikiem i...jeszcze nie widziałem tyle szpachli na aucie...20% powierzchni auta czujnik nie pokazuje żadnej wartości...70% w przedziale 700-900...10% powiedzmy potrójne lakierowanie czyli 400... Na dachu nie znalazłem miejsca poniżej 700...a w większości czujnik "milczy":) Myślę sobie...albo ten mój czujnik lipton(aluminium nie mierzy) albo ktoś w tym audi zmienił poszycie na alu:)))))))))) To jeszcze dodam, że w środku FULL WYPAS czyli wygląd jak auta po powodzi. I najlepsze!!! Cena prawie 22tyśie!!!W tej kasie można kupić już naprawdę trzymające się s3 z początku produkcji, oczywiście nie to że lalka, ale w dobrym stanie jak na 10 letnie auto tego typu...a ten konkretny egzemplarz kwalifikuje się tylko na żyletki!!! W ogłoszeniu...BEZWYPADKOWY...uwaga na ten komis bo same gruzy!!! |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
napisane, że sprowadzone z Austrii a dokumenty ze Szwajcarii ![]() auto z szwajcari , cos tam z jednej strony tyl lekko bity byl . -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
Byłem dziś w tym komisie bo szukałem jakiegoś wozidła dla.. dziadka i rzuciłem przy okazji okiem na to s3 z Lubina ul. Stolarska 8 jakby ogłoszenie wygasło. http://otomoto.pl/audi-s3-s3-quattro-224km...-C20160701.html To tak dla przestrogi jak ktoś szuka s3:). Sam kilka lat temu chciałem s3 i widziałem wiele sztuk w "rożnym" stanie, ale takiego gruza to jeszcze nie widziałem!!!! Fakt ona na foto dobrze nie wygląda,ale samo odchamienie nic tu nie pomoże... Przeleciałem czujnikiem i...jeszcze nie widziałem tyle szpachli na aucie...20% powierzchni auta czujnik nie pokazuje żadnej wartości...70% w przedziale 700-900...10% powiedzmy potrójne lakierowanie czyli 400... Na dachu nie znalazłem miejsca poniżej 700...a w większości czujnik "milczy":) Myślę sobie...albo ten mój czujnik lipton(aluminium nie mierzy) albo ktoś w tym audi zmienił poszycie na alu:)))))))))) To jeszcze dodam, że w środku FULL WYPAS czyli wygląd jak auta po powodzi. I najlepsze!!! Cena prawie 22tyśie!!!W tej kasie można kupić już naprawdę trzymające się s3 z początku produkcji, oczywiście nie to że lalka, ale w dobrym stanie jak na 10 letnie auto tego typu...a ten konkretny egzemplarz kwalifikuje się tylko na żyletki!!! W ogłoszeniu...BEZWYPADKOWY...uwaga na ten komis bo same gruzy!!! To że nie jest to bezwypadek mówi już agro przód. Na dodatek nie wiedzieć czemu, ale wskazówki na liczniku ma od gofra IV a nie od S3. O dziwo w zegarku są ok. -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Oglądałem poniższe S3 z Katowic, stoi w salonie Porsche
http://otomoto.pl/audi-s3-2-0-tfsi-265-km-C20091624.html Info otrzymane przez telefon: - wgniecenie na lewym tylnym błotniku (jakby od pięści) - dwa dosyć znaczne uszkodzenia szyby od kamieni, w zasadzie do wymiany - odprysk lakieru nad szybą czołową, prawdopodobnie również od kamienia - bardzo dużo odprysków na masce przednie Stwierdzone przy oględzinach na miejscu: - prawy błotnik przód, prawe drzwi cieniowane <0,25mm - prawy tylny błotnik 0,6-0,7mm, widoczna szpachla Samochodem nie jeździłem, wnętrze adekwatne do przebiegu -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 17 February 2007 Skąd: STOLP (STOLPMUNDE) ![]() |
ktoś już oglądał to auto ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1787349448 bardzo jestem ciekaw, pisałem do goscia aby wysłał mi VIN ale na razie cisza |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 16:38 |