![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
nie było w projektach nigdy opisane , może kiedyś będzie ![]() Kontaktowałem się, zamiana na 330D ![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Legnica ![]() |
może ktoś z forumowiczów chce sprzedać swoje S4 B5? szukam i szukam... praktycznie 90% egzemplarzy to same pazdzierze...
![]() nie wymagam cudów, chce egzemplarza w miare bezwypadkowego (tzn nie po dzwonie) ... jakies obcierki itd to normalka... z miare rozsadnym przebiegiem i sprawne technicznie, na same auto mogę wydać 35tyś, choć gdyby było coś ciekawego może być wiecej ![]() -------------------- C32 AMG
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
interesuje Cię seria czyli +/- 300 KM czy +/- 400 KM ? bo się zastanawiam czy swojej nie sprzedać - miała kolizję jest właśnie w malowaniu mam wszystkie filmiki zaraz po kolizji itd 2001 rok ok 160 tys przebiegu jak będziesz zainteresowany na poważnie daj znać z wazniejszych rzeczy to czołowy IC, 1 masa sprzęgło rs4, wtryski, wydech rs4 lub modyfikacja s4 (zależy czy seria turbawki czy z RS6+) jakis dodatkowy zegar short shifter, navigacja - taki standard jezeli chodzi o tuning s4 b5
trzeba się rejestrować ale wszystko w temacie samochodu masz tutaj http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic.php?t=3842 od pierwszych zdjęć zaraz po zakupie wszystko co tam napisane to prawda tak ze nie będe niczego ukrywał -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Legnica ![]() |
chce kupic S4 i dlubac na 400+ wiec mody mile widziane ale... póki co dysponuje kwotą +/- 35tyś ... a napewno za tak pomodzone auto bedziesz chciał więcej...
![]() -------------------- C32 AMG
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
moim zdaniem serii poliftowej 00/01 w sensownym stanie za 35 nie kupisz bo nikt Ci zadbanego egzemplarza nie sprzeda za takie pieniądze - chyba ze mu się spieszy a okazje to się skończyły razem z wyprzedażą w tesco (a i tam towar wart 10 zł podwyższa się przez miesiąć do 15 a potem nagle mega przecena za 10 zł i ludzie się zabijają) poza tym nie zapominaj ze jak kupisz s4 b5 to przygotuj sobie 5 000 zł na start bo to ze facet na grób matki Ci się zarzeka ze rozrząd oleje w napędach itd powymieniał to nic mu nie wierz bo matka żyje i ma się dobrze :-) do tego dojdą jakieś tarcze i klocki a bov'y trzeba od razu wymienić bo te plastiki to szajs i masz jak nic 5000 zł
-------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 19 November 2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Ja kupiłem S4 B6. Zobaczymy co to za stworek.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11322987 - ktoś coś wie na temat tego S6?
"Informacje: Rok produkcji: 2000, Data rejestracji: 08/2009, 200 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 340 KM (250 kW), Pojemność skokowa: 4200 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Szwajcaria, Kraj aktualnej rejestracji: Polska. Dodatkowe wyposażenie: ABS, 4x4, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, system nawigacji, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ksenony, tempomat, podgrzewane fotele, czujnik deszczu, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, niezależne ogrzewanie, czujnik parkowania, przyciemniane szyby, pod. przednia szyba Dodatkowe informacje: pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany Opis pojazdu: witam posiadam piekne s6 340km od 0-100km/h rozpedza sie w 6-sekund predkosc maksymalna 290km/h jest sprowadzona szejsc miesiecy temu z przebiegiem 196tys km ksiazka do ostatniego kilometra y 198tys przy wymienilem rorzad paski rolki pompe wody olej i plyny oraz lozyska w przednich kolach gumy koncowki wachacze zmienile tagze navi na 3d tylnie lampy i blende od lifta 2004r stan idealny mozliwa zamiana gdansk" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 10 February 2010 Skąd: Wałbrzych ![]() |
http://rejestracja.blog.pl/archiwum/index.php?nid=11955059
tak na szybko znalazłem zdjęcie tej sztuki. auto w tej chwili w wałbrzychu. historii auta nie znam ale zasłyszane iż będzie do dalszej odsprzedaży. buda wygląda zdrowo lecz serce zalewane po części moto doktorem. ogólnie silnik wygląda na niezłą druciarnię, jakiś powgniatany kolektor ssący itp. jeżeli ktoś potrzebuje info coby nie gnać przez kawał polski zapraszam. mogę zasięgnąć języka -------------------- www.wspinaczka-sportowa.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
do odratowania, tymbardziej ze ostatnio cena byla kolo 50k
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 December 2002 Skąd: Trójmiasto ![]() |
Raceboy, widzialem ten samochod ostatnio na ulicy, rzucil sie mi w oczy, bo wydech ladnie gral jak to V8 i jechalo nim kilku lysych karkow, zapierdalali dosc konkretnie po waskich uliczkach obok Politechniki Gdanskiej, wydaje mi sie, ze nie warto zawracac sobie glowy, jakis rzeznik w posiadaniu je ma i chce pogonic.
-------------------- Pozdrawiam,
Maciek |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 13 November 2009 ![]() |
CYTAT http://rejestracja.blog.pl/archiwum/index.php?nid=11955059 tak na szybko znalazłem zdjęcie tej sztuki. auto w tej chwili w wałbrzychu. historii auta nie znam ale zasłyszane iż będzie do dalszej odsprzedaży. buda wygląda zdrowo lecz serce zalewane po części moto doktorem. ogólnie silnik wygląda na niezłą druciarnię, jakiś powgniatany kolektor ssący itp. jeżeli ktoś potrzebuje info coby nie gnać przez kawał polski zapraszam. mogę zasięgnąć języka Samochód przejął getinbank , wystawił na aukcje za chyba 70 tyś, potem za 60 i 50 parę chyba. Była opinia rzeczoznawcy , z której wynikało ( miernik lakieru) ,ze samochód jest bezwypadkowy i nawet bez szpachli co najwyżej ponownie lakierowany na 2 (?) elementach. Wóz zagazowany... Ale nie bierz sobie do serca tej opinii za bardzo bo dokładnie nie pamiętam. Możesz się skontaktować z getinbankiem bo jak go nie sprzedali jeszcze to pewnie udostępnią Ci opinie rzeczoznawcy i może wyrwiesz taniej. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 10 February 2010 Skąd: Wałbrzych ![]() |
nie robiłem zdjęć bo był w warsztacie mojego znajomego, znam też obecnego nabywcę ale sądząc po tarczach, oponach itd jednostka jest zmęczona. nie oszczędzał jej ostatni właściciel tym bardziej że bank przejął auto. BTW gada konretnie i konkretnie dymi na nieciekawy kolor. buda rzeczywiście ładna, a oglądałem ją w sztucznym świetle jarzeniówki gdzie jak wiadomo na czarnym wszystko widać..
-------------------- www.wspinaczka-sportowa.pl
|
|
|
![]()
|
|
Raceboy, widzialem ten samochod ostatnio na ulicy, rzucil sie mi w oczy, bo wydech ladnie gral jak to V8 i jechalo nim kilku lysych karkow, zapierdalali dosc konkretnie po waskich uliczkach obok Politechniki Gdanskiej, wydaje mi sie, ze nie warto zawracac sobie glowy, jakis rzeznik w posiadaniu je ma i chce pogonic. Lewy boczek na zdjęciu wnetrza. Kieszeń w niej ![]() ![]() -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Co do tego RS6 w sedanie z LPG, to znalazłem u siebie wycene rzeczoznawcy dodawaną do aukcji getinbanku.
Moge udostępnić zainteresowanym. -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 13 November 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
A potem będziesz musiał zabić tego kto to zobaczy ? ![]() "Lenistwo ponad wszystko", na rapidshare sie nie dawało wrzucić, wiec zrezygnowałem ![]() Tu pdf z wyceną: http://uploaded.to/file/wb2yew -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
Interesująca ta wycena. 75k.... Nie wiem czy znalazł by się jakiś ryzykant za tą cenę.
To już bardziej przemawia do mnie ten samochód za 80k: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11129205 -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Ciekawy jestem, czy ktoś rozważał już następujący pomysł. Wiadomo, ze jak w wypadku każdej S-ki ciężko znaleźć coś w rozsądnym stanie. Załóżmy, że jestem zainteresowany S4 B5 i nie mogę dostać nic co by mnie interesowało. Co sądzicie aby pójść w A6 2.7 AJK, manual. Powiedzmy, ze łatwiej będzie znaleźć nieskatowany egzemplarz. Z jakimi neagtywami, w porównaniu do S4, muszę się liczyć przy wyborze A6, poza większą minimalnie wagą?
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
" Kup pan RS4..."
Na AZ pojawił sie temat , porównanie wykresów z hamowni róznych V8. O to dwa RS4. Najsłabsze i najmocniejsze: ![]() Cytując za założycielem tematu: "Neither of these cars had any codes stored in the ECU. Most B7 RS4s dyno right about inbetween these two, making 270-285WHP." Żenada... -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 19:38 |