![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 June 2010 Skąd: Mogilno ![]() |
kasy dużo wpakowane ale nie było wystawione przecież za jakieś nędzne pieniądze...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 November 2005 ![]() |
o ile pametam to wspomniane s4 tez bylo podlubane porzadnie a pozniej sprzedane bo wchodzi kolejny gruby projekt. naturalna kolej rzeczy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
no spoko spoko może i by zrobił ale auto modzone już tyle lat i jeszcze nigdy nic nie zrobiło dlatego jak chcecie iść w drag to warto było by zainwestować w lżejszą budę bo w sumie właściciel się nie określił czy robi auto do wyścigów na ulicy do dragu czy jazdy po bułki
a pisanie co by teoretyzowanie mógł zrobić też jest bez sensu...bo ja też teoretycznie powinienem mieć blisko 500:P a nie wyszło tyle bo coś tam muszę poprawić ,dlatego opierajmy się na faktach:P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
A Twoje auto objechało 600konne S4 z rolki? Nie i pewnie nigdy tego nie zrobi..także na prawdę chyba większość gawiedzi ma już dość czytania Twoich starań w temacie..
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
A Twoje auto objechało 600konne S4 z rolki? Nie i pewnie nigdy tego nie zrobi..także na prawdę chyba większość gawiedzi ma już dość czytania Twoich starań w temacie.. Fawor za to cie lubie i podziwiam ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
a czy ja gdzies swoje auto porównywałem do leona? nic o nim nie pisałem dlatego nie wiem po co o nim mowa , bo jego przeznaczenie jest zupełnie inne niż leona
ale pisanie że leon zrobił by niska 11 na ćwiartkę to jest dokładnie to samo jak ja bym napisał że poprawię u siebie kilka rzeczy zrobię moc taka jaka celuję zbił jeszcze z przynajmniej 100kg masy i objechał ex Nikowe s4 ZE STARTU:) ale po pierwsze do takiego pojedynku zapewne nigdy nie dojdzie bo S4 jest daleko a po drugie nie będę zrzucał aż tyle wagi bo to auto na co dzień a po trzecie to i tak mogło by się nie udać i bym został z tyłu dlatego nie wypisuję takich bzdur bo to takie gdybanie:P więc pisanie że leon ZROBIŁ BY niską 11 jest bez sensu bo i tak nigdy zapewne nie zrobi a jeżeli ma być inny gruby projekt to na bazie 1.8t? bo właśnie o to pytałem i nikt nie udzielił informacji bo jeżeli inna jednostka to rozumiem sens sprzedawania auta:) czy ja Was obrażam pisząc że jesteście bakteriami itp? po prostu zadaje proste pytania na które nie umiecie odpowiedzieć ..... |
|
|
gość_mati199_* |
![]()
|
![]() |
O stary co Ty palisz, powiedz nam jeszcze, że siedzisz przed monitorem w dresach z 3 paskami i czapeczką z daszkiem ; )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
Leci z nami mod?
-------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
nikogo to nie zdziwiło że ktoś pakuje kupe kasy jest och i ach a potem nagle na sprzedanie? Nie a co to za różnica? Zabawki sie nudzą. to nie moja sprawa Masz racje. Mnie temat nie dotyczy - tylko z czystej technicznej ciekawości sobie go przeglądam bo jest ciekawy ale takie pierdoły są nudne i mało wnoszą do tematu... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
a jeżeli ma być inny gruby projekt to na bazie 1.8t? bo właśnie o to pytałem i nikt nie udzielił informacji bo jeżeli inna jednostka to rozumiem sens sprzedawania auta:) po prostu zadaje proste pytania na które nie umiecie odpowiedzieć ..... Ty nie dostrzegasz roznicy pomiedzy tym ze nie odpowiadam na Twoje proste pytania bo po prostu nie mam na to ochoty?? Strasznie draznia mnie tacy ciekawscy podpytywacze jak Ty . Nie martw sie , jedyne co moge ci obiecac to ,to ze obojetnie co to bedzie , bedzie szybsze od Ciebie( wiem ze troche bezpruderyjna odpowiedz ,ale moze teraz zrozumiesz ze nie mam ochoty na konwersacje z Toba ) -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
no więc ogólnie życzę powodzenia w modzeniu ,no i żeby jakieś Twoje auto w końcu "coś zrobiło" a nie "zrobiło by gdyby"
dalsze ciągnięcie tego tematu już niema sensu, bo dojdzie do takiego poziomu jak kiedyś na FB czyli bardzo niskiego z czyjejś strony, a widzę że nadepnąłem na czuły punkt(prawda boli) pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 12 August 2011 Skąd: Radość. ![]() |
Poproś chociaż kogoś żeby Ci jakieś przecinki powstawiał bo sie tego kurwa czytać nie da. Autentycznie.
Z tym obniżaniem poziomu to jebnąłeś, aż klawiature oplułem. -------------------- Żadne hobby, daj mi spokój i sam dorośnij.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 06 January 2011 Skąd: Gloucester ![]() |
pluje , bluzga ale z ortografi doobry
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 11 June 2011 Skąd: lublin ![]() |
mati199 a co do tego maja dresy ,jakis uraz?
-------------------- GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
RS4 B5 SPORTEC -family cars S3 8l ABT ,BAM ,Imola Gelb -wife car GOLF MK2 RALLYE R32 4M...-toys |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 12 August 2011 Skąd: Radość. ![]() |
pluje , bluzga ale z ortografi doobry ![]() Nie lubie niechlujstwa, sorry. W moim mniemaniu nie istnieje dysleksja, dysortografia i inne dysfunkcje mózgu. Po raz kolejny temat o kawałku dobrego tuningu przeobraża sie w bazar, a szkoda. -------------------- Żadne hobby, daj mi spokój i sam dorośnij.
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT Poproś chociaż kogoś żeby Ci jakieś przecinki powstawiał bo sie tego kurwa czytać nie da. Autentycznie. Z tym obniżaniem poziomu to jebnąłeś, aż klawiature oplułem. i Twój post chwilę niżej: CYTAT .....Po raz kolejny temat o kawałku dobrego tuningu przeobraża sie w bazar, a szkoda. ...... komentarz chyba zbędny bo sam siebie dobrze podsumowałeś |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 November 2009 ![]() |
no więc ogólnie życzę powodzenia w modzeniu ,no i żeby jakieś Twoje auto w końcu "coś zrobiło" a nie "zrobiło by gdyby" dalsze ciągnięcie tego tematu już niema sensu, bo dojdzie do takiego poziomu jak kiedyś na FB czyli bardzo niskiego z czyjejś strony, a widzę że nadepnąłem na czuły punkt(prawda boli) pozdrawiam Uważasz że pojechanie S4 to żaden wyczyn ? bo w moim wielki więc chyba coś jednak zrobiło |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
no więc ogólnie życzę powodzenia w modzeniu ,no i żeby jakieś Twoje auto w końcu "coś zrobiło" a nie "zrobiło by gdyby" Czuję się również dotknięty tą wypowiedzią, bo mój Colt też w sumie niewiele pokazał na "zawodach" , a jednak podobno był szybki i nawet widziałem na RL 10,7 LOL. Żeby Cię nieco wyróżnić, muszę powiedzieć, że od dłuższego próbujesz się pokazać jako znawca 1.8 T, ale... Ci nie wychodzi. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 03 May 2011 Skąd: lublin ![]() |
a ja bym zaproponowal by kolega Pawel-2005 opisal swoje autko tu na forum tez pokomentujemy jakie jest dobre bo ja sie niewstydzilem opisac tu zwyklego golfa 2 lekko dlubnietego
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 02 October 2025 - 09:55 |