![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 03 May 2011 Skąd: lublin ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
pewnie nie jedzie i dlatego pomysł o sprzedaży... ![]() Zycze ci z calego serca zeby ktores z tych waszych bdb mocnych 1,8t pojechalo chociaz podobnie do tego seata. Wydaje mi sie ze bylby to bardzo duzy sukces dla was i nie tylko . ps. A co do powodu sprzedazy to w sumie moze i poniekad masz racje ....tak chcialbym byc jeszcze szybszy ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Z ciekawości - co to za felga?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 October 2006 Skąd: Wwa / Octane Squad ;) ![]() |
Rychu ostatnio pojawily sie obrecze na allegro http://allegro.pl/oz-racing-ultraleggera-b...2096677616.html
Rafalek gratuluje wozu ponownie ! zjawiska ktore uwidaczniaja sie w w/w poscie sa dosc powszechne na scenie Polskiego tuningu, nie mniej nie wiecej jak typowa zazdrosc ![]() -------------------- WWW.PROCUSTOM.PL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
CYTAT Zycze ci z calego serca zeby ktores z tych waszych bdb mocnych 1,8t pojechalo chociaz podobnie do tego seata ale gdzie pojechało? bo sorry ale nigdzie nie doczytalem żeby leon gdzieś pojechał na 1/4 lub na 1 milę (bo pisałeś że auto zrobione na długie dystanse) dlatego jeśli coś przeoczyłem to chętnie zobaczę i wtedy przytaknę że auto pojechało i że jest szybkie:) bo filmiki na których widać że niema za grosz trakcji nie robią wrażenia:P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Wrexham/Rzeszów ![]() |
ale gdzie pojechało? bo sorry ale nigdzie nie doczytalem żeby leon gdzieś pojechał na 1/4 lub na 1 milę (bo pisałeś że auto zrobione na długie dystanse) dlatego jeśli coś przeoczyłem to chętnie zobaczę i wtedy przytaknę że auto pojechało i że jest szybkie:) bo filmiki na których widać że niema za grosz trakcji nie robią wrażenia:P Paweł pora obiadowa jest idź zjedz zupę ![]() -------------------- Audi A3 ATD 241 KM 445 Nm by R-performance ET - 13,716 - Było
Mitsubishi Lanser Evo X by 4Turbo 390 KM 530 Nm - było |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 November 2008 Skąd: WPR ![]() |
Paweł pora obiadowa jest idź zjedz zupę ![]() chyba najlepszy komentarz na zluzowanie posladkow ![]() -------------------- Golf VI R20, RS4 B5 progress...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
Prosze o nie wiazanie wypowiedzi Pawła-2005 z Compsportem.
To jego indywidualne przemyslenia, odczucia i opinie. -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
ale gdzie pojechało? bo sorry ale nigdzie nie doczytalem żeby leon gdzieś pojechał na 1/4 lub na 1 milę (bo pisałeś że auto zrobione na długie dystanse) dlatego jeśli coś przeoczyłem to chętnie zobaczę i wtedy przytaknę że auto pojechało i że jest szybkie:) bo filmiki na których widać że niema za grosz trakcji nie robią wrażenia:P Na 1/8 mili tez nie pojechalo i ...? Wiem ,wiem ze ci ostatnio cos nie wyszlo, nie przejmuj sie moze kiedys sie uda , wtedy bedziesz mogl sie pochwalic Twoim super szybkim tt nie tylko na klubtt.pl ale tez na SR( i juz sie nie zadreczaj - bedzie dobrze ) -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
spoko ja się nie spinam...wiem że coś tam mam do poprawy i wcale tego nie ukrywam bo umiem się przyznać że są wymagane delikatne poprawki ale to nie temat o moim TT z tego co widzę w temacie tytułu:)
po prostu ciekawiło mnie co leon dokonał poza wykresem (no tutaj przyznaję że jest grubo:)) bo to że jest duża moc na silniku nie sprawia że auto jest szybkie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie każdy tez żyje zawodami.
Dla mnie największe dokonanie Leona to objechanie zwycięzcy WNO 2010. Tyle w temacie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Dokladnie. To auto już pokazało, że S4 Nika jest 'ciutke' w tyle..
Rafał, ile zrobiłeś km od finalnego hamowania? -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
Dokladnie. To auto już pokazało, że S4 Nika jest 'ciutke' w tyle.. Rafał, ile zrobiłeś km od finalnego hamowania? W sumie ok 3 tys km , a od finalnego strojenia ok 1000km tzn na booscie 2,1-2,2 bara ps Nie wystawilem Seata dlatego ze nie spelnia oczekiwan ,wystawilem go z racji tego za szanuje swoje ciezko zarobione pieniadze - mam na mysli to ze wole zlozyc od podstaw nowy projekt niz odsprzedawac czesci (ktore beda wymagaly wymiany na mocniejsze lub bardziej wydajne zamienniki) z przebiegiem 3tys km za smieszne pieniadze i pakowac kolejny raz nowe - mocniejsze . Seat jest juz wyciagniety z mobile - zrobilem rozeznanie i teraz bede musial podjac jakas decyzje ,a mianowicie czy sprzedaje i robimy cos nowego czy dlubiemy dalej seata . Pozdro -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
|
|
![]()
|
|
Wrzuć tam haldexa..chciałbym, żeby dokładnie to auto zrobiło jakiś mega czas
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
no więc rozumiem że pada na inną jednostkę niż "1.8t"? bo przy odsprzedaży tak czy siak się traci a przy budowie kolejnego "1.8t" wiele gratów można by przerzucić
![]() odnośnie pojedynku leon vs ex Nikowe s4 to osobiście według s4 jest dużo szybsza bo jak by leon był wtedy w modlinie to zapewne wynik na podium by się nie zmienił ![]() swoją drogą co można w tym seacie dalej dłubać poza napędem? |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 03 May 2011 Skąd: lublin ![]() |
wedlug ciebie to te silniki sa nierozwojowe widze ale mysle ze jeszcze duzo mozna wyciagnac z tego silnika jak zostanie autko dalej to spokojnie moze wlozyc haldexa dolozyc ze 200 KM i latac nim tylko jak napisal wkladaja kupe kasy w nowe czesci i teraz by miec wieksza moc trzeba wkladac kolejne a to kolejne duze koszta to juz niesa pieniadze jakie ty wkladasz w swoja TT wiec wzgledy finansowe wchodza zawsze w gre
zaraz napiszesz ze niemozna juz duzo wiecej z takiego silnika zrobic to powiem ci ze ze starego silnika 1.8 16v z golfa 2 w niemczech juz zrobili ponad 1000km wiec tu u rafalka jest jeszcze duzy zapas ![]() |
|
|
![]()
|
|
tak widziałem ten projekt...ale wypadało by zacząć od napędu który juz przy tej mocy wybitnie spowalnia auto:P
|
|
|
![]()
|
|
no więc rozumiem że pada na inną jednostkę niż "1.8t"? bo przy odsprzedaży tak czy siak się traci a przy budowie kolejnego "1.8t" wiele gratów można by przerzucić ![]() odnośnie pojedynku leon vs ex Nikowe s4 to osobiście według s4 jest dużo szybsza bo jak by leon był wtedy w modlinie to zapewne wynik na podium by się nie zmienił ![]() swoją drogą co można w tym seacie dalej dłubać poza napędem? w ch*j męczący zawodnik jesteś...było wyraźnie napisane: auto jest z rolki szybsze od S4 Nikolasa. Chyba logiczne, że od zera nie jest, więc drążysz temat dla samego siebie. Nikogo to nie interesuje, na prawdę. -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
zaciekawiło bo auto było super hiper i nagle po chwili jest wystawione na sprzedaż...nikogo to nie zdziwiło że ktoś pakuje kupe kasy jest och i ach a potem nagle na sprzedanie? to nie moja sprawa lecz zwykła ciekawość bo byłem ciekaw co jest powodem
|
|
|
![]()
|
|
Ale Ty nie pytasz czemu jest na sprzedaż, tylko znowu smęcisz "wcale nie szybkie, od zera nie jedzie, nie zrobiło żadnego czasu" itp itd. Niektórym horyzont nie kończy się na ulicy w PL. Dla aut napędzanych na jedną oś wymyślono coś takiego jak dragstrip, podpowiem, że w stanach tego pełno. Mając takie tory ludzie walczą o 1000KM w FWD, bo takie auta robią tam dość zastraszające czasy. Cały czas mówiąc o autach "street", z założoną jedynie dużą oponą. Leon z dobrze ogarniętym startem z procedury zrobił by pewnie niskie 11. Słabo co, nie jedzie wcale?
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 02 October 2025 - 09:55 |