![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 23 April 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Jak się nie sprzeda, to zacznie skręcać
![]() -------------------- IBIZA 2.0 16V TURBO --> 380 KM 404 NM
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 17 September 2005 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 November 2009 ![]() |
Szkoda, wzoruje się tym projektem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Póki co auto jest w moich rękach i jeśli się nie sprzeda, ubolewał z tego powodu nie będę
![]() ![]() -------------------- IBIZA 2.0 16V TURBO --> 380 KM 404 NM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
jaki powód złożenia silnika bez kucizny?
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
pewnie $$$ (strzelam) nikomu z nieba nie leci
|
|
|
![]()
|
|
Potwierdzam. A że na tym/podobnym setupie jeździłem bezawaryjnie 2 lata, a dalsze podnoszenie mocy wiązało by się z dużymi wydatkami, odpuściłem sobie.
-------------------- IBIZA 2.0 16V TURBO --> 380 KM 404 NM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
a to korby nie leżały już zakupione? tak mi się jakos kojarzyło..
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Korby leżały i leżą, były kupione w dobrej monecie w czasie dolara po 2 z groszem, a do komplety brakuje tłoków jeszcze.
-------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
Mały update:
Ibiza dziś dzielnie się spisała i udało się zająć na Bemowie 3 miejsce w klasie ![]() -------------------- IBIZA 2.0 16V TURBO --> 380 KM 404 NM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 11 November 2010 Skąd: Zambrów ![]() |
a no widziałem b.ładnie sie napedza
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
jaki czas?
-------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
Dziś 12,6 najlepiej, ale trzeba to uznać za sukces bo jakkolwiek śmiesznie to zabrzmi Jemioł jechał lewą nogą w gipsie
![]() ![]() -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
12,6
-------------------- IBIZA 2.0 16V TURBO --> 380 KM 404 NM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
Brava dla naszego Kuternogi !!
Jestem pełen podziwu że tak ładnie ogarniał zmianę biegów ![]() Trakcja fajnie że była, no to najwyższy czas Ibiza wybrać się na jakieś pojerzdzawki ale wcześniej dołożyć chłodnicę oleju ![]() -------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Gratuluję. Z nogą w Cekolu chyba nikt jeszcze nigdy nie stanął na pudle
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 09 March 2007 ![]() |
bo nie stanął, stoi obok
![]() kapitalny czas, gratulacje! -------------------- yaris TS 120hp ---> Tjet Ess
|
|
|
![]()
|
|
Jak się nie sprzeda, to zacznie skręcać ![]() Jak mówił tak zrobił. Wczoraj miał miejsce debiut i auta i kierowcy na tzw. zakrętach. Pojechaliśmy na trening organizowany przez trackday.org pod patronatem 4turbo na Ułężu. Wyruszyliśmy ekipą jak na zdjęciu: ![]() Były spore obawy jak auto zachowa się podczas takiego długotrwałego upalania, ale na szczęście poza dużą ilością oleju wywalanego przez odmę nic złego się nie działo. Dodatkowo stres powodowany debiutem nie ułatwiał. Charakterystka silnika raczej nie sprzyja płynnej jeździe po dość krętej trasie i trochę się trzeba biegami pobawić, ale Maciek z przejazdu na przejazd cały czas się poprawiał. Na pewno trzeba poprawić pozycję za kierownicą, bo jeśli na ćwiartkę nie miało to dużego znaczenia, to tutaj już nie wyglądało to kolorowo. Problemem były też opony bo na przedniej osi miękki maxsport, a na tyle prawie łyse już docinane R888. Następnym razem będzie coś bardziej odpowiedniego. Mimo to był atak: ![]() Jak na początek trzeba uznać debiut za udany, nic się nie wysypało, było kilka wizyt w zielonym ale bez większych szkód, właściciel zadowolony. Wiemy co poprawić i następnym razem znów będzie dobra zabawa. Tutaj jeden przejazd Jemioła, jeden z pierwszych i jeszcze nie do końca ogarniał trasę: (nie chciała się trzymać przyssawka do dachu i musiałem ją dać na tylną szybę) Ja też zrobiłem jedno kółko autem, a znajomość trasy pozwalała mi pojechać trochę szybciej. Nie miałem dużego problemu z lagiem, ale auto napędza się tak szybko, że noga na hamulec odruchowo wędruje równie szybko. Bardzo mi się podobało i myślę, że na takiej trasie jak robi WST na Ułężu auto będzie konkurencyjne w klasie po paru usprawnieniach. To tyle, pozdrawiam. -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 30 June 2009 Skąd: Łódź / Inowłódz ![]() |
Zakręty uzależniają
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 13 March 2007 Skąd: WGM ![]() |
filmy z fotelami, kompletnie nic nie widać. Zmień miejsce kamerki, bo sie marnuje.
-------------------- size is nothing... boost is EVERYTHING
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 18:01 |