![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
A tak z ciekawości jak wyglądają realia czy przy aucie jest coś robione lub skończone bo znów pojawiają się jakieś fotki ale nie owego projektu ![]() Około 15tego będzie grubsza aktualizacja. Postaram się o jakieś fotki też wcześniej. bylem na urlopie ale zabrac sie do pracy tak jak napisał kefirsky, zbieramy sie około 15stego czerwca w triumwiracie, czyli ja, olozwirski i kefir i bedziemy ostatecznie ustalać jak to wpasować w bude następnie jade na Mazury na 2-3 dni żeby pociąć bude z Kefirem i to wszytsko upchać w finalnym ustawieniu odbylem pielgrzymke pokutną do mekki wyznawców audi, do Ingolstadt, wyznalem grzechy zaniedbania, odmówiłem modlitwe do mojego audi, zakupilem drobne dweocjonalia w kaplicy, uzyskałem odpust zupełny i pokute żeby auto jeździł nim wakacje się skonczą ![]() pare fotek z Ingolstadt: http://imageshack.us/g/840/101ol.jpg/ w rzeczywistości to audi jest tak samo niskie jak moje ![]() ![]() ![]() drobne zakupy w sklepie ![]() -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 28 November 2010 ![]() |
Trzeba było kupić misia Audi Quattro albo Audi Sport.
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Trzeba było kupić misia Audi Quattro albo Audi Sport. ![]() ![]() taki misio chyba z 60 EUR kosztuje wolałbym juz wydać 299 EUR na bolid dla mojego syna, bo bardzo mu sie spodobał ![]() ![]() a tak przy okazji przyszła paczka z USA, komplet defi boost, obrotomierz i Display, greddy EGT 2 sztuki i mniejsze pompy 3/4 cala tiltona jakby 1 calowe były za duże oraz zestawy naprawcze do tych calowych ![]() ![]() ![]() ogólnie zadowolony jestem z tego Defi, brakuje tylko 2 kabelków, które moge dokupić... planuje jeszcze dokupić czujniki temp oleju / wody żeby sie na displayu pokazywały jeszcze tylko pedaly tiltona taką nową serię aluminiowa wkrótce zamawiam i koncze zakupy za wielką wodą ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
CYTAT koncze zakupy za wielką wodą Haha nie uwierzę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 15 June 2007 Skąd: Białystok / Suchowola ![]() |
chyba juz raz to czytalem w tym temacie
![]() -------------------- E36 325i coupe
|
|
|
![]()
|
|
dla odmiany udało sie wyrwać na allegro lusterko talbot [na EBAYu minimu 250 USD za pare] - wszystko ma byc jak w oryginale
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
gość_KORU_* |
![]()
|
![]() |
pare fotek z Ingolstadt: http://imageshack.us/g/840/101ol.jpg/ w rzeczywistości to audi jest tak samo niskie jak moje ![]() ![]() ![]() drobne zakupy w sklepie http://img803.imageshack.us/img803/5991/gifty.jpg Dla prawdziwego fana Audi wycieczka do muzeum i fabryki w Ingolstadt to pozycja obowiązkowa. Bylem juz tam 3 razy i za kazdym jestem pod wrazeniem ekspozycji. Dobrze ze twoj projekt bedzie choc troche przypominal egzemplarz z muzeum. |
|
|
![]()
|
|
no fajnie tam jest ale patrząc na fotki z muzeum Porsche to jednak inna liga i bogatsza historia sportowa i nie tylko, no cóż ale to muzeum istnieje dopiero 10 lat
![]() na pewno bedąc w DE warto uderzyc do muzeum Porsche, BMW, mercedesa, audi - nie wiem czy VW ma takie cos ale nie słyszałem mój projekt bedzie wyglądał niemal identycznie jak ten z muzeum, bedzie pomalowany na biało i zamawiam oklejenie na wzór tego auta, body kit jest na bazie oryginalnych form, moj dokładnie tez bedzie taki niski -zobacz na fotce dokąd siega mi dach, a mam 178cm ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
O ile sobie dobrze przypominam to VW ma największe muzeum na świecie- swoich fur , za to mercedes jako jedyna marka na świecie ma w swoim muzeum wszystkie modele jakie wyprodukowali, nawet te które wyszły w jednym egzemplarzu.
-------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 26 May 2011 Skąd: Stadnina Koni ![]() |
Nie chciał bym być upierdliwy ale 15-stego miała być jakaś aktualizacja
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
kurcze, widać że nie można rzucać słów na wiatr
![]() spokojnie za 2 godzinki jade do Olozwirskiego, cos tam poprzymierzamy z Kefirem, a 24 i 25 czerwca bede u Kefira wiec wtedy zapodam jakies foty jak sie sprawdzi koncepcja.. bo pewnie juz bedzie pocięta buda i wstepna przymiarka tego wszytskiego. powiem tylko tyle że pomysł jest prosty i bazuje na seryjnych rozwiązaniach.... ale tym razem niekoniecznie autorstwa inżynierów z koncernu VAG ![]() a jak juz sie wpisałem to sie pochwale, zanabyłem wczoraj pedały tiltona, bo ten zestaw compbrake nie wzbudza mojego zaufania, poza tym mam kilka róznych pomp tiltona wiec bedzie do kompletu. jest to nowa seria z aluminium 72-603 ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Haha a już 2 razy pisałeś że nic nie kupisz na ebay
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 24 March 2003 Skąd: Niepolska ![]() |
Przed chwilą wróciłem z wycieczki do WKZ... Fruty już stoją przy b2...a miałem od razu pakować silnik pod maskę ale zgłodniałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
a juz myslałem że po wczorajszych przymiarkach wszystko siedzi na miejscu
![]() dobrze że dojechałeś, dodam że na pace były przez pewien czas dwa VR6, czyli prawie W12 ![]() fotek żadnych nie strzeliłem wczoraj bo po pierwsze komóra mi padła, a po drugie wszystko tajne do momentu az zadziała ![]() w każdym razie wynika że teraz tylko wsadzić to w bude i powinno być wszystko \"jak stąd\" po warunkiem że się popracuje trochę szlifierką kątową z tunelem i grodzią ![]() jestem zadowolony mimo że ta skrzynia wszytsko obróciła o \"przysłowiowe 360 stopni\" ![]() teraz nie moge sie doczekać, bo dokładnie za tydzień pewnie juz bedzie silnik miał poważną przymiarkę z nadwoziem... i powinno juz być z górki, czesci praktycznie wszystkie kupione, zostają jeszcze dystanse do zrobienia ale to musze dokładnie zmierzyć skoro na wawelskiej na Orlenie jest juz paliwo przyszłości, czyli E85 to nie ma sensu pakować przekładki pod głowicę, tylko na pierwszy sezon nauki jazdy tym autem spokojnie wystarczy powiedzmy 0,75 Bara na całkowice seryjnym nieodprężonym silniku, co powinno dać koło 350KM... ale nie moc jest tu najważniejsza ![]() tak a propo\'s wyjazdu do Kefira żeby podłubać przy audi, to nie mogłem się powstrzymac żeby wkleic cennik wrzucony przez Gregora w dziale dowcip, rewelka ![]() ![]() no to u mnie stawka co najmniej +200% , a pewnie i + 300% ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 March 2011 Skąd: Sz-n ![]() |
No ba kefir się wyśpi to motor wpakuje
![]() ![]() pozdr -------------------- Pozdrawiam
Piotrek |
|
|
![]()
|
|
Haha a już 2 razy pisałeś że nic nie kupisz na ebay ![]() jeszcze tylko pedaly tiltona taką nową serię aluminiowa wkrótce zamawiam i koncze zakupy za wielką wodą ![]() ![]() No ba kefir się wyśpi to motor wpakuje ![]() ![]() hehe, na długi weekend jade na mazury wiec bedziemy razem machać.. juz nie moge sie doczekac dzisiaj pół nocy myslałem i dumałem i jak dobrze pójdzie to sanki i stabilizator będą z przodu przed miską olejową - od przodu miska z touarega jest scięta po ukosie, ewentualnie się ją podreza... zobaczymy bo wszystko wyjdzie po przymiarce podjąłem tez decyzję ostatecznie, że auto bedzie pędzone E85 skoro mam w Wawie na orlenie i mam teraz dylemat czy 630 czy 750 wtryski i czy boscha czy siemensa oraz obawiam sie że jedna pompa boscha 044 może być za mało ? silnik nie bedzie odpręzany, zostaje seryjne 11,2 bodajże, dmuchnie się tyle ile się da, zobaczymy moze sie pojawi ta 4 z przodu - na kompresorze R32 pokazuje 340-350KM na 0,4-0,5 Bara na benzynie jesli bedzie kiedyś potrzeba to się odpręży tłokami i zakuje co trzeba... no ale trzeba w koncu zbadac wytrzymałość tego R32 ![]() najważniejsze to wpasować teraz silnik ze skrzynią w bude, reszta to juz bedzie pikus... wiec mam teraz zgryz i czekam w niepewnosci ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 19 June 2008 Skąd: Kraków ![]() |
nic innego nie mogę życzy jak powodzenia w składaniu i szybkiego wyjazdu bo sam jestem ciekaw jak to będzie zapinać
![]() -------------------- urquattro sedan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
to juz wiem skad voj2s ma taki sam cennik u siebie
![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 30 September 2005 Skąd: Białystok ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
wiatrak robi mąkę a z mąki robi się pierniki, chyba że to wiatrak wentylatora chłodnicy
![]() Cowboy mam pytanie a co będzie z wałem napędowym, myśleliście już o tym, ten od 7A i tak byłby za długi a teraz to już chyba wyjdzie mega krótki. Będzie jakaś dodatkowa podpora wału albo skrzyni przy flanszy? Jeśli pokazujesz wszystkie foto z zakupów to chyba (niestety) czeka cię jeszcze sporo shopingu. 3m kciuk, no i poka jakie foto, bo głodni wszyscy są G -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 11:36 |