![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
no tak
![]() o tym nie pomyślałem ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
dokonałem edycji....chodziło mi oczywiście o b8
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
ubiegłeś mnie bo za długo pisałem swojego posta ![]() ty sie kuzwa za robote wez a nie za pisanie postow Dlugich ![]() ilez mozna czytac ten temat ![]() ![]() ![]() -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 27 February 2009 ![]() |
-------------------- www.vrp-fab.pl
www.facebook.com/VRPfab |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Ku%$@ ale kot! Piękny!
-------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Przyznam ze troche specjalnie nie dodalem wszystkich zdjec ![]() o ku.... MEGA !!!! sucha miska, dyfer pod silnikiem, z zewnatrz bajka ja jestem malutki przy tym aucie... the BEST PROJEKT Audi jakie widziałem EVER !!! Birol łobuzie mi na GG tez tylko dałes kilka fotek... no to juz wiem jaki bedzie mój stejdż 4,5 ver 1.1 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 31 August 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
birol zapodaj jakiś link do opisu
|
|
|
![]()
|
|
o ku.... MEGA !!!! sucha miska, dyfer pod silniiem, z zewnatrz bajka ja jestem malutki przy tym aucie... the BEST PROJEKT Audi jakie widziałem EVER !!! Nie sposob sie z Tobą nie zgodzic ![]() Te foty od gory, znalazlem juz x czasu temu. Szukalem informacji, czegokolwiek na temat tego auta i nic.. w koncu gdzies kiedys przypadkiem trafilem te, ktore rozwiazaly wszelkie zagadki ![]() Jest to auto od KRBtrading (zrobili tech "chorą" replike sportquattro s1 http://www.gatebil.no/forum/viewtopic.php?t=9054 ) Popykajcie na youtube jest pare filmikow jak jezdza te auta -------------------- www.vrp-fab.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 12 March 2009 ![]() |
-------------------- moment i moc by www.rperformance.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Jest to auto od KRBtrading (zrobili tech "chorą" replike sportquattro s1 http://www.gatebil.no/forum/viewtopic.php?t=9054 ) Fucking shit ...prze kozak...cofnięcie silnika,zawieszenie ,wszystko robi wrażenie .Ciekawe czy to jakotako skręca ![]() Jedyne co razi to kąt przedniej szyby A co do czerwonego ...to audi pokazuje że cofnięcie silnik większe niż 10 cm ( tam jest więcej ) wymusza zmiane docelowego miejsca przekładni kierowniczej -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
a ja jestem ciekaw co tam jest za skrzynia i dyfry, w tym czerwonym.
-------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 19 June 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 ![]() |
ten link do mat'a to ...ostrzeżenie?
![]() -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
aaa. możecie mnie oświecić. ten ur od birola ma magiel gdzie i drążki...przed półosiami. dobrze widzę?
-------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
tak to wyglada
![]() -------------------- www.vrp-fab.pl
|
|
![]()
|
|
..ehh. wiedziałem że się da!
![]() ![]() cowboy pewnie już kombinujesz co? ![]() -------------------- Bóg też jeździ quattro.
|
|
|
![]()
|
|
..ehh. wiedziałem że się da! ![]() ![]() cowboy pewnie już kombinujesz co? ![]() silnik nie poszedł raczej w góre tylko ma suchą miske olejowa co do pochylenia, to stoi pionowo jak VR, a nawet jakby jest lekko pochylony w przeciwną stronę niż oryginalnie maglownica jest na sankach, wszystko widac na fotkach przeciez ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
kilka fotek mojego wzorca, które zrobiłem wczoraj w museum audi w Ingolstadt... moze troche inne niz wszystkie, kładłem się pod auto z komórką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lusterka yorck talbot: są na ebay-u ![]() http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TALBOT-333-...=item4159ae8d11 ale cena troszke zaporowa ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 26 May 2011 Skąd: Stadnina Koni ![]() |
A tak z ciekawości jak wyglądają realia czy przy aucie jest coś robione lub skończone bo znów pojawiają się jakieś fotki ale nie owego projektu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 24 March 2003 Skąd: Niepolska ![]() |
Około 15tego będzie grubsza aktualizacja. Postaram się o jakieś fotki też wcześniej.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 11:37 |