![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Cowboy kiedyś wklejałeś zdjęcie takiej Audiówy tylko z muzeum w niemczech. To była Twoja inspiracja, body itp.
Możesz przypomnieć ? ![]() Cudowne auto to będzie, nie poddawaj się -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Cowboy kiedyś wklejałeś zdjęcie takiej Audiówy tylko z muzeum w niemczech. To była Twoja inspiracja, body itp. Możesz przypomnieć ? ![]() Cudowne auto to będzie, nie poddawaj się a znasz projekt dialynxa ? 860kg, 500KM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 February 2014 ![]() |
Minęło już 10 lat od założenia tematu, a samochód wciąż nie jest zdatny do jazdy. Cowboy, nie myślałeś, żeby kupić i wyposażyć pomieszczenie i wziąść sprawy w swoje ręce? Zamiast pakować dziesiątki tysięcy zł w kolejnych wykonawców. Przez 10 lat można nauczyć się mechaniki, elektryki, spawania i skończyć taki projekt.
Dla przykładu, wczoraj było po 22, kiedy wyszedłem z kanału, ale posunąłem do przodu temat, w którym ,,specjaliści" kręcili się w kółko od paru lat (bicie wału napędowego). Trzeba tylko znaleźć trochę motywacji i samozaparcia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 24 December 2006 Skąd: 3CITY ![]() |
Zawsze robilem sam ale tak sie ulozylo ze trzeba bylo zmienic prace...taki klimat...i samochod niedokonczony stoi 5 lat. 80CQ z V8...jak zaczalem przygotowania tro bylo kilka sztuk..teraz mam wrazenie ze kazdy wklada V8...a ja dalej w polu.
Popieram kolege...jak jestes w kraju i masz warunki to podwijaj rekawy i wioo... duzo ludzi ma respekt do Twojej wytrwalosci i na bank Ci pomoga jak bedzie klopot. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Cowboy myślałem że b grupa została wycofana
![]() A widziałeś to ? Stary filmik ale jary ! już nie śmiecę -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
heh
ja jak zaczynałem to nie było porzadnego VR6T w Polsce ![]() nie ma co, jutro jade do ASO po panewki i musze zawieźć silnik do DZIAKa -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
heh ja jak zaczynałem to nie było porzadnego VR6T w Polsce ![]() To za dziesięć lat napiszesz, że to było pierwsze vr6t na świecie jak tak dalej pójdzie ![]() -------------------- www.compsport.pl
czas na zmiany - 2,8 24v VRT 11,6 - 1320ft |
|
|
![]()
|
|
nie ma to absolutnie żadnego znaczenia, faktem jest ze pierwszym takim znanym na forum doładowanym VR6 był golf III ml2210 z podlasia na kompresorze
potem szał robił Daniel ze swoim 2.8 24V z proturbo i Wasze auta, tez był chyba golf IV w tym czasie wtedy się zdecydowałem na VR6 wzdłużnie po zobaczeniu projektu 034 potem znalazłem do tego bude audi 80 a tez trochę szukałem chodziło mi tylko o to jak w czasie się to wszystko zdeaktualizwoało, 600KM w R30T to setup uliczny i na nikim nie robi wrażenia fakt że R30T to ciągle niezły piec nawet w tych czasach ale po tych ponad 10-11 latach szedłbym raczej w tym kierunku co dialynx łatwo się pisze po fakcie, ale miał byc to projekt na 40 tys i pewnie 400KM max a potem zachciało mi sie robic sprzet na tor... i wyszło jak wyszło ale sie nie poddaje ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 27 May 2009 Skąd: Lublin ![]() |
co tam jak tam?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
bo są chętni na auto
![]() -------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]()
|
|
a nie wiem, kupiłem blok, wał, tłoki, piercienie, panewki, korbe i pojechało to do DZIAKa
jak zrobią to Noorec bedzie to składał, licze ze moze w tym roku bedzie skonczone -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Tam powinno być porządnie zrobione 2.2T R5 i by jeździło...moje ex S2 już 8 rok jeździ z silnikiem zrobionym przeze mnie na moc 500+ tylko turbiny się zmieniają
|
|
|
![]()
|
|
a co to ma do rzeczy, a ile 2.2T nieporzadnie zrobionych się wysrało
jezdzi całkiem sporo R30 bezawaryjnie katowanych w drifcie to że ktoś odwalił fuszerke nie znaczy że mam zmieniac silnik ![]() porządnie zrobiony to każdy silnik pojeździ, źle zrobiony nawet na markowych zakutych gratach się podda inna sprawa jak auto jezdzi, bo jazda uliczna, a tylko katowanie na torze to jednak inna historia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
Całkowicie się zgadzam, padają jedne i drugie, 2.2t bardziej pasuje jako legenda, ale r30 lepiej wstaje i ma większy potencjał. Silnik padł bo był fatalnie złożony jak widać, porządnie złożony i bez pecha pośmiga wiecznie, szczególnie serwisowany i na alkoholu.
![]() -------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 600HP 700NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 23 January 2005 Skąd: xxx ![]() |
Co nowego?
-------------------- _https://mubi.pl/id-IL7LZ
|
|
|
![]()
|
|
jakoś od listopada graty leżą u Dziaka
podobno mieli zrobic do końca stycznia wiec spokojnie czekam, czekam i czekam...... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2011 ![]() |
Ostatnio wyważałem u nich wał z zamachem do Skody to mówili, że gdyby to było coś więcej niż R4 - to by nie zrobili. Nic nie biorą bo mają 30-te plenum spółdzielni Zenum.
-------------------- narkotyczny zapach dogrzanych slicków...