Shoutbox 0 nowych PW 

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Pozycja za kierownicą, Z serii "Podstawy"
gość_shafter_*
post Mon, 05 Oct 2009 - 13:58
Post #21

CYTAT(k11 @ Mon, 05 Oct 2009 - 11:28) *
ale te przebrzydłe VAG-i mają tyle parametrów regulacyjnych i takie zakresy, że większości innych producentów powinno być wstyd.

Dokladnie tak, niesamowite jak wygodna i ergonomiczna pozycje mozna zajac w glupiej golfinie czy BMW 3 ...

A takie mitsubishi i subaru dalej z uporem maniaka nie moge dojsc do tego ze regulacja dlugosci kolumny kierowniczej to jednak dobre rozwiazanie ...

Jezeli sie ma wiecej niz ~165cm w kapeluszu a to jakby wiekszosc EU klienteli ...

I do tego ta paskudna ,cienka i zle wyprofilowana kierownica w outlanderze ... To sa takie proste myki, droga dawno przetarta przez innych (VAG) ale ...
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 05 Oct 2009 - 13:58
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Ictus
post Mon, 05 Oct 2009 - 16:50
Post #22

FotoPstryk

CYTAT(hshanek @ Mon, 05 Oct 2009 - 01:28) *
Niestety takie ustawienie jest srednio wygodne do jazdy po miescie, a w zasadzie do wsiadania i wysiadania z auta, szczegolnie teraz kiedy nadchodza miesiace grubych kurtek. Ponadto moze wydawac sie nienaturalne z powodu malej odleglosci oparcia fotela od kierownicy, ale popatrzcie jak wyglada miejsce pracy kierowcow rajdowych.

po miescie jest wygodnie... w dlugiej trasie moze byc troche uciazliwe ale to tez zalezy od anatomii
ja mam kubly, daleko odsadzona kiere i nie narzekam wogole

--------------------
www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne

+Quote Post
flapjck1
post Mon, 05 Oct 2009 - 17:07
Post #23

Forum Homee

niektore z glupich koreancow tez maja taka zbedna regulacje "dlugosci" kierownicy wink.gif i to wcale nie topowe modele

+Quote Post
Azrael
post Mon, 05 Oct 2009 - 21:34
Post #24

Forum Clubber

Zrobiłem kiedyś 1500km w 2 dni w kuble z szelkami i było bardzo wygodnie. Najbardziej mnie bolały uszy od wycia slicków, mimo że jechałem w słuchawkach (ale nie peltorze, tylko zwykłych od muzyki wink.gif )

--------------------
Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki

+Quote Post
hshanek
post Tue, 06 Oct 2009 - 00:23
Post #25

User

Zgadzam sie, ale moja uwaga dotyczyla jazdy po miescie, gdzie glownie sie wsiada i wysiada co robi subtelna roznice.

+Quote Post
Klang
post Sun, 11 Oct 2009 - 22:11
Post #26

Rookie

CYTAT(Ictus @ Sun, 04 Oct 2009 - 12:58) *
tylko ze goscie z TG to po prostu dziennikarze i juz dawno zauwazylem ze rece maja za daleko...

A Stig? smile.gif

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 14:06