![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
ale te przebrzydłe VAG-i mają tyle parametrów regulacyjnych i takie zakresy, że większości innych producentów powinno być wstyd. Dokladnie tak, niesamowite jak wygodna i ergonomiczna pozycje mozna zajac w glupiej golfinie czy BMW 3 ... A takie mitsubishi i subaru dalej z uporem maniaka nie moge dojsc do tego ze regulacja dlugosci kolumny kierowniczej to jednak dobre rozwiazanie ... Jezeli sie ma wiecej niz ~165cm w kapeluszu a to jakby wiekszosc EU klienteli ... I do tego ta paskudna ,cienka i zle wyprofilowana kierownica w outlanderze ... To sa takie proste myki, droga dawno przetarta przez innych (VAG) ale ... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Niestety takie ustawienie jest srednio wygodne do jazdy po miescie, a w zasadzie do wsiadania i wysiadania z auta, szczegolnie teraz kiedy nadchodza miesiace grubych kurtek. Ponadto moze wydawac sie nienaturalne z powodu malej odleglosci oparcia fotela od kierownicy, ale popatrzcie jak wyglada miejsce pracy kierowcow rajdowych. po miescie jest wygodnie... w dlugiej trasie moze byc troche uciazliwe ale to tez zalezy od anatomii ja mam kubly, daleko odsadzona kiere i nie narzekam wogole -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
niektore z glupich koreancow tez maja taka zbedna regulacje "dlugosci" kierownicy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Zrobiłem kiedyś 1500km w 2 dni w kuble z szelkami i było bardzo wygodnie. Najbardziej mnie bolały uszy od wycia slicków, mimo że jechałem w słuchawkach (ale nie peltorze, tylko zwykłych od muzyki
![]() -------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 30 July 2008 Skąd: Wawa ![]() |
Zgadzam sie, ale moja uwaga dotyczyla jazdy po miescie, gdzie glownie sie wsiada i wysiada co robi subtelna roznice.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 02 October 2009 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |