![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 26 November 2007 Skąd: Szczecin ![]() |
Michał550 - Zakladam, ze nie kazdy ma pod reka listwe z M52TU czy M50 i tez musialby ja kupic, a koszt listwy + normalny filtr paliwa wyjdzie w okolicach filtra do M54, wiec niepotrzebna dodatkowa rzezba.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 03 August 2009 ![]() |
Wszystko sie zgadza, ale było pytanie to odpowiedziałem wedle wiedzy także sie nie gniewaj. Pozdro
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Kto zrobi takiego swapa dobrze i tanio? Najlepiej centrum, ale w sumie cała Polska w chodzi w grę. Bo w sumie przydałby mi się jakiś w miarę bezawaryjny i ekonomiczny dupowóz, a nowe auta mnie wkurzają, za to wyścigowe E36 się robi w nieskończoność z różnorakich przyczyn
![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Kto zrobi takiego swapa dobrze i tanio? Bracia J. nie zrobią? r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
Bracia J. nie zrobią? r. Na pewno zrobią bo już zrobili dawno taki setup, ale są zawaleni robotą i cenią się mocno ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 26 November 2007 Skąd: Szczecin ![]() |
Zrobia, zrobia ale pamietaj ze nigdy nie ma dobrze i tanio no chyba ze gustujesz w bulgarkach - albo jedno albo drugie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Na pewno zrobią bo już zrobili dawno taki setup, ale są zawaleni robotą i cenią się mocno ![]() Szybko, tanio i dobrze. Wybierz dwa... ![]() r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
Na pewno nie mam zamiaru wybierać druciarstwa, ale zawsze lepiej mieć informacje pełne o rynku niż niepełne
![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 07 May 2008 ![]() |
Jeszcze jedno pytanie mi się nasuwa, a dotyczy filtra powietrza.
Z tego co czytam to najczęściej przy swapie E36 każdy wkłada stożek lub CDA lub ITG itd., a gdybym chciał zastosować oryginalną puszkę to czy z miejscem będzie problem, czy może pasuje w miejsce obecnej? |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 06 November 2008 ![]() |
pasowac pasuje ale ejstz akrotka pasuje oz z3 m54 ale to rarytasik a nowa 600 zl
|
|
|
![]()
|
|
w M54B30 jest sprzęgło wiskotyczne czy elektryczny wentylator?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 06 November 2008 ![]() |
Przewaga elektrykow ale wisco te zoczywiscie idzie nakrecic na pompe wody bez problemu
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|