![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 05 January 2009 ![]() |
Witajcie ponownie.
Moze mi ktos powiedziec który kod to kolor karoserii? I jaki to dokładnie kolor. Ewentualnie macie jakies stroni gdzie moge to znalezc? ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam. -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 February 2008 Skąd: London ![]() |
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
dopinany to w zasadzie tylko wspomaganie trakcji
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
Witajcie ponownie. Moze mi ktos powiedziec który kod to kolor karoserii? I jaki to dokładnie kolor. Ewentualnie macie jakies stroni gdzie moge to znalezc? ] Pozdrawiam. wydaje mi sie, ze tu w ogole nie ma wpisanego kodu lakieru. -------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 05 January 2009 ![]() |
wydaje mi sie, ze tu w ogole nie ma wpisanego kodu lakieru. Moze ktos potwierdzic? Troszke mi sie śpieszy ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 20 March 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 21 July 2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
z tego co ja sie domyslalm to tam visco jest jako dyfer centralny wiec wsadzenie mostu sztywnego nijak sie ma do wywalania visco... juz lepiej wywalic visco albo spiąć je na sztywno ale naped raczej na tym nie bedzie czuł sie lepiej...
-------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
![]() rozumiem ze te czesc posrodku walu to visco? gdybt dwuczesciowy most zastapic sztywnym mamy stale 4x4 jak rozumiem? Neo3, domyslam sie ze naped nie bedzie zachwycony ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Mylisz visco z podporą wały i most z wałem.
Wpisz w google te 2 pojęcia i najpierw o nich poczytaj, bo tak do niczego nie dojdziemy. -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
-------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
chodziło mi o to cos miedzy podporami walu.
znam zasade dzialania visco i wiem co to podpora walu, wal laczy skrzynie z mostem, most przekazuje moc na kola, right? wracajac do tego co chce wiedziec... gdzie jest visco? w skrzyni czy na wale miedzy podporami? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Visco jest w skrzyni.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
jak zepniesz na stałe przód i tył, to nie da rady skręcać. W samochodach terenowych po spięciu, kierowcy z lenistwa zawracają po dużym łuku i raczej na mało przyczepnej nawierzchni.
|
|
|
![]()
|
|
No Maxim i to jest bardzo ciekawa uwaga, dzieki za odpowiedzi
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Porsche 911 996/7 turbo wychodziły z fabryki w kolorze czarny mat ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Czy jest możliwe żeby 1.9 ASV wchodził w tryb awaryjny/ w inny sposób ograniczał moc z powodu niskiego stanu oleju ?
-------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Wed, 10 November 2004 Skąd: N51 20' 11.8" ______E16 38' 1.0" ![]() |
Potrzebuję info, w jakich samochodach (marka i model) były montowane pojedyncze klaksony. Chodzi o to, co emituje dźwięk i znajduje się najczęściej w zderzaku lub okolicy. Głośnik to to chyba nie jest.
We wszystkich znanych mi samochodach w których sprawdzałem, montowane są podwójne a ja, z racji ograniczonego miejsca, potrzebuję pojedynczy. Chodzi o jakiś popularny samochód, do którego jest dużo części na allegro. Po pojawieniu się 2-3 opcji nie dopisujcie więcej bo nie chodzi o wylistowanie wszystkich. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 29 June 2025 - 09:10 |