![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 July 2005 Skąd: [SRB] Czerwionka-Leszczyny ![]() |
obudzcie sie z tymi jedenastkami w street ![]() ps ale zycze by ktos sie zblizyl.... też tak myśle i też tak życze ![]() -------------------- złomowanie pojazdów-recykling
sląskie i opolskie-odbiór własnym transportem auto handel,auto czesci,pomoc drogowa NowmaRacing 605829000 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 21 August 2007 Skąd: BHW ![]() |
coś tam zrobiłem przez ostatnie dni, jest cieplej już, więc trza ogarniać
![]() słabe foto bo z nocy i telefonu, ale dla wprawnego oka wystarczy ... ![]() ![]() -------------------- BHW Racing
[center]rafi1430 Civic is Powered by PromotoR[/center] [center]www.PromotoRmocy.pl[/center] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Lublin ![]() |
ile KG wazy ten maly
![]() ![]() -------------------- Prawdopodobnie Najszybsze Daewoo w Polsce
2004--> ET 18,3 2005--> ET 17,4 2006--> ET 14,7 2007-->13.xx??? |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benson uległ przy 1,6 bara, 485 KM, nie wiadomo jeszcze dlaczego w przyszłym tygodniu otwieramy motor ![]() 18-04-10 oględziny a tak skończył ![]() ![]() ![]() ![]() i jeśli ktos ma wątpliwości to mogę roztoczyć wykład bo już wiem dlaczego tak się kończą Bensony ![]() -------------------- BHW Racing
[center]rafi1430 Civic is Powered by PromotoR[/center] [center]www.PromotoRmocy.pl[/center] |
|
|
![]()
|
|
No i zaczęło się , już wsio jest skompletowane do nowego projektu, parę faktów
długo zastanawialiśmy się co i jak rozwiązać i co ma z tego wyjść i zdecydowaliśmy że takie zabawki będą ok. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
i gdzie w koncu trafilo? do Kuby?
-------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
![]()
|
|
Bartek,
po wielu propozycjach i rozważaniach nad tematem od innych firm, projekt trafił do Kuby ![]() -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
mysle, ze bedziesz zadowolony
![]() btw to niedawno z Bonczkiem zastanawialem sie co dalej sie z autem dzieje. fajnie, ze zdecydowales sie je reanimowac. -------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
![]()
|
|
to było oczywiste, dzięki za pamięć chłopaki
to jakby ciało miało 60tkę na karku i wysiadło mu serducho, pacjent chce żyć więc zdecydowaliśmy że należy mu dać nowe serce ![]() ale żeby staruch nie narzekał to zdecydowaliśmy że serce musi być mocne i zdrowe ![]() ![]() ![]() -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Gratki!
![]() Wykres z 1 strony juz z B16? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Tak się zastanawiałem czyje te spy foty na stronie Promotora...Przegrubo będzie, już nie mogę się doczekać
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 11 November 2004 Skąd: warszawa ![]() |
Aluminiowe korby .... bedzie webasto ?
![]() Nie sledze watku ale zaciekawily mnie bardzo, jak rozwiazesz problem uzytkowania takich korb. Nie boisz sie b. krotkiej zywotnosci i problemow z panewkami ? Chyba ze sie myle i to tak po prostu bedzie biegac ![]() |
|
|
![]()
|
|
Hej Fawor, no dobrze śledzisz
![]() berkut, nie wiem czy wiesz , ale korby alu są dużo lepsze niż kute stal, a ze względu na to że Nas (Polaków) już na nie stać to zobaczymy co i jak z nimi wyjdzie i na co je stać -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
no wreeeeszcie wyjazd sie szykuje
![]() musi byc szybko ...VW grupa czeka na powrót króla ![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
a szczerze mowiac zastanawialem sie cos sie stalo ze honda w tym sezonie nie startowala .... ps trzymam kciuki za bezawaryjna jazde
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 30 September 2005 Skąd: Białystok ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 02 September 2009 Skąd: WWY ![]() |
Można wiedzieć jakiej firmy są te korby?
|
|
|
![]()
|
|
no ja też czekam Mamba
![]() wladas tego króla dawno już obaliłem ![]() korby to R&R Racing taki mały zonk ![]() -------------------- BHW Racing
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 14 January 2010 Skąd: lublin ![]() |
mocno kibicuje projektowi.. od razu wydał mi sie znajomy ten komputer i blat:)
w jaka moc celujecie finalnie? - moc z wybuchu poprzedniego setapu pewnie byłaby zbyt forsowna jak na nie objezdzony motor..? |
|
|
![]()
|
|
nie mamy żadnych poważnych planów, ma się wystroić i jeździć moc z B18 na pewno ulegnie bo teraz inaczej podchodzimy do tematu zupełnie inna koncepcja
![]() -------------------- BHW Racing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 03 August 2025 - 21:53 |