![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
CYTAT A co z trakcją? Bo jakoś nie widzę żadnego rozsądnego rozwiązania w FWD. Będzie konwersja na AWD? I proszę, nie mówcie, że ponad 500 koni ( nawet z Apexi ) ma jakikolwiek sens w FWD. Przecież ze 2 strony wcześniej jest napisane że auto ma walczyć o mistrza polski w street FWD, więc jaka konwersja na AWD ? To ma być raczej konkurencja dla luklama ( VR6 turbo FWD ) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
A co z trakcją? Bo jakoś nie widzę żadnego rozsądnego rozwiązania w FWD. Będzie konwersja na AWD? I proszę, nie mówcie, że ponad 500 koni ( nawet z Apexi ) ma jakikolwiek sens w FWD. jak dla mnie ma sens i to wlasnie z apexi , jedni lubia ogorki inni ...... w USA lataja 20vt po 600-700km w osce i dla nich ma to sens wiec dlaczego 500 w civic jest bez sensu ? -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
w USA lataja 20vt po 600-700km w osce i dla nich ma to sens Tylko, że tam dragstrip zdejmuje skarpetki, a u nas trochę gorzej z przyczepnością. -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
A co z trakcją? Bo jakoś nie widzę żadnego rozsądnego rozwiązania w FWD. Będzie konwersja na AWD? I proszę, nie mówcie, że ponad 500 koni ( nawet z Apexi ) ma jakikolwiek sens w FWD. Jeśli na 5tce zacznie gubić trakcje to też uznam, że to bez sensu, ale póki co bardzo nam daleko to takiej mocy* ![]() *..naturalnie dalej nad nią pracujemy ![]() -------------------- www.promotormocy.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
CYTAT w USA lataja 20vt po 600-700km w osce i dla nich ma to sens No, dla nich ma, bo maja dragstripy. Dawaj je do polszy, niech siekną dobry czas. Podpowiem - te ichne konie liche są, i dobrego czasu nie strzelą. W sumie do lansu ma to sens, bo po mieście - jak znam życie - szybsze będzie auto słabsze o jakieś 100-150km. No, ale gratuluję takiej mocy! Życzę przynajmniej jednego bezawaryjnego sezonu no i wysokich miejsc na zawodach ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
pinin w miescie traf szybki samochod ktory podejmie wyzwanie,. 2 lata jak jezdzilem Punto to moze z 10 razy zlapalem cos szybkiego na miescie co chcialo sie pogonic, tak to same motocykle z rolki, albo szybkie wozy ktore nie podejmowaly wyzwania. Majac tyle mocy pod macha Rafal juz raczej nie bedzie ganial sie z furami tylko bedzie gnebil motocykle wracajac do domu.
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
ciekawe jaka bylaby roznica na miescie na 400metrow z ta moca ponad pol tysia koni a 350-400hp np.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
ciekawe jaka bylaby roznica na miescie na 400metrow z ta moca ponad pol tysia koni a 350-400hp np. pewnie nie wielka ,ale czy to ma naprawde tak wielkie znaczenie ?? Wiem ze ten akurat samochod bedzie walczyl o M.P "street FWD" w 2011 roku ,ale nie wszystkie mocne samochody trzeba mierzyc w skali "1/4mili" . Wydaje mi sie ze znacznie wieksza roznica byly by od 100km/h np. do 250km/h ps tak jak juz ktos napisal , mozna zbudowac samochod FWD majacy 500km i lapac sie z motorami z rolki lub czyms szybkim i to pewnie tez daje ogromna satysfakcje ![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie ktos tylko ja, wypraszam sobie ktosia
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 30 August 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Gratuluje wyniku,mam nadzieje że tyle patatajów wystarczy na wygranie z Łukaszem L.
Już za długo golf okupuje 1 miejsce. -------------------- Civic/Crx 1,8 turbo 531KM/520Nm ET 11,9
Mistrz w klasie TURBO 2010 WST Mistrz KING OF STREET 2011 SSS Mistrz STREET FWD 2012 SSS V-ce mistrz STREET FWD 2013 SSS |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
tez licze ze w nowym sezonie zdetronizujesz lukasza i bedziesz na 1msc, ale jak przegrasz z golfem to nie bedzie to tak duża porazka bo tam jednak jest większa pojemność
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 10 December 2009 Skąd: Śląsk/Imielin ![]() |
Wiecie co ja to mam najbardziej przesrane wszyscy się na mnie zbroją na przyszły rok.
Przynajmniej w przyszłym roku może jakaś konkretna walka będzie bo w tym roku jak mi się napęd nie zepsuł to 1 miejsce zawsze było, a na eliminacjach wystarczał mi jeden przejazd żeby się zakwalifikować. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 21 August 2007 Skąd: BHW ![]() |
Dzięki wszystkim za dobre słowa
![]() Łukasz co do naszych spotkań to w '09 jakoś dawałem Ci radę, a że w tym roku mnie nie było to tylko dlatego wiodłeś prym kolego bo chciałem żebyś coś wygrał ![]() poczekajmy i zobaczymy Honda choć tylko 1,6 tym razem, to powalczy z Twoim potworem 2,9 mam nadzieję ![]() hmmm jakoś nikomu nie przyjszło do głowy nigdy czemu te Hondy tak robią innych ??? Będzie dobrze jestem dobrej myśli jak nie tak to inaczej, plany ciągle się zmieniają pomysłów jest kilka-naście i najważniejsze do ogarnięcia w zaciszu garażu a nie za Oceanem ![]() pozdr Rafi Keep on eye -------------------- BHW Racing
[center]rafi1430 Civic is Powered by PromotoR[/center] [center]www.PromotoRmocy.pl[/center] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Fajnie by było jakby sedanik z po-Ajaxoym silnikiem równiez pojawil sie w streecie
![]() ![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
to ten czerwony sedan który mia h22 a teraz b18 turbo ??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
jep
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 15 April 2007 Skąd: LEGIONOWO ![]() |
Fajnie by było jakby sedanik z po-Ajaxoym silnikiem równiez pojawil sie w streecie ![]() ![]() Fawor widze że cała polska czeka na ex-AJAXa napewno gdzieś się pojawie zeby nie było tak łatwo gebelsowi ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
-------------------- www.promotormocy.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
CYTAT(Onet.pl) PromotoR zapowiada, że w sezonie 2011 samochód będzie rywalizował o tytuł najszybszej Hondy Civic w Polsce. To jest jakaś szybsza? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 13 July 2005 Skąd: Ostrołęka ![]() |
Witka ?
-------------------- Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet byle były rytmiczne...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 03 August 2025 - 21:53 |