![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 August 2007 Skąd: RK ![]() |
pokaż foty jak to wygląda ! STF Ty masz dwa konta stf i stf1 ??
-------------------- ale mnie denerwował ten niebieski kwadrat ;)
--------------------------------------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 June 2006 Skąd: WA ![]() |
![]() nie mam zdjęcia mojego jarzma ale jest zbliżony do tego: ![]() myślę że z dobrym et (przy ozetach jest z 1-1,5mm luzu) można na to wstawić 17", może nawet i 16", obecnie jest jeszcze sporo miejsca: ![]() -------------------- 2.0t
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 07 March 2007 Skąd: Goleniów ![]() |
a jaki jest koszt dorobienia jarzm do tych zaciskow przod i tyl????
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 28 May 2009 ![]() |
ja dorabiam takie jarzma 300zl/szt
A tak pozatym nie potrzebuje ktos zaciskow do Evo komplet 4 zaciskow przod 4tloczki tyl 2 tloczki fajnie mozna dopasowac do kazdego audi cena 1100zl z przewodami godridza 1300 |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 Skąd: WPI ![]() ![]() |
a z jakiego materiału i jaki rodzaj obróbki (CNC?)
-------------------- www.re5pect.pl
|
|
|
![]()
|
|
material stal atestowana a obrobka reczna dopasowanei reczne nie robie tego masowo do kazdej flanszy klient dostaje sruby montazowe 10.9
Na zyczenie mozna wykonac flansze niklowane oraz chromowane |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
moje czarne które dałem foto na górze zamontowane były na tarczy 318x28mm takie same zamontowałem z kumplem ostatnio na 320x30mm przy użyciu innych klocków SID: czy mozna dopasować zaciski brembo 4 tloczkowe z BMW E38 ori tarcza 316/28 pod tarcze z audi 314/30 rozstaw 5x122 ?, gdzie mozna dostać te inne jak sie domyslam "cieńsze" klocki ? ja dorabiam takie jarzma 300zl/szt A tak pozatym nie potrzebuje ktos zaciskow do Evo komplet 4 zaciskow przod 4tloczki tyl 2 tloczki fajnie mozna dopasowac do kazdego audi cena 1100zl z przewodami godridza 1300 DawidDsP, prosze o kontakt cowboy@o2.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=66976&start=0
znalazłem jeszcze taką opcję, tu akurat na przykładzie golfa rallye, ale rozstaw śrub pod jarzmo jest takie samo jak w golfie III, ibizach, audi S2 itd jarzmo z RS2 ![]() zacisk Porsche ![]() tarcza 305x28mm /4x100 ![]() i pasuje plug&play ? ![]() ![]() ![]() teraz pytania: 1. czy rozstaw srub pod jarzmo w audi B3 B4 jest taki sam jak w S2, RS2 - prawdopodobnie tak.. 2. gdzie dostać jarzmo RS2 ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
jazmo skrecane od góry cena 350zl/szt do wykonania potrzebny zacisk tarcza i zwrotnica termin realizacjii 7dni
|
|
|
![]()
|
|
jazmo skrecane od góry cena 350zl/szt do wykonania potrzebny zacisk tarcza i zwrotnica termin realizacjii 7dni dzieki za kontakt by PW odezwe sie jak bede miał zwrotnice, na razie mam zaciski ![]() btw: takie jarzma z RS2 moge miec za 650 PLN komplet w PLN, 130 EUR na ebayu chodzą, więc jak mi to podejdzie to wole miec oryginalny produkt -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
teraz pytania: 1. czy rozstaw srub pod jarzmo w audi B3 B4 jest taki sam jak w S2, RS2 - prawdopodobnie tak.. 2. gdzie dostać jarzmo RS2 ? ![]() Z pytaniami o rozstaw śrub w jarzmach itp., myślę, że można by uderzyc do właściciela B4-ki opisanej tutaj http://www.audi80.pl/b4-8c-18-20vt-by-franof1-vt605.htm Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 24 August 2006 Skąd: Siewierz ![]() |
Cowboy, z czego jest tarcza i klocek? Z eRki? Bo iberii sie ostatnio w d..ie poprzewracalo z cenami ;/
-------------------- Ibiza 6K2 BLT+
BMW 3 N57N+ Audi A3 BKD+ Seat-Racing.pl |
|
|
![]()
|
|
Cowboy, z czego jest tarcza i klocek? Z eRki? Bo iberii sie ostatnio w d..ie poprzewracalo z cenami ;/ tarcza 305/28 4x100 jest z ibizy cupra R a klocek to pod zacisk 4 tłoczkowy porsche musisz szukać w każdym razie bedzie lepiej hamować niz 312/25 jesli nie chcesz zmieniać na 5x100 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 24 August 2006 Skąd: Siewierz ![]() |
Co mam poskladac wiem, myslalem ze wykminiliscie tarcze z czegos innego bo w ASO za szt zycza sobie 450zl, za klocki prawie 600... Zaciski ok 1400zl, no ale cos za cos. Najlepsze jest to ze przed "kryzysem" komplet tarcz plus klocki kosztowal 800zl...
-------------------- Ibiza 6K2 BLT+
BMW 3 N57N+ Audi A3 BKD+ Seat-Racing.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: WuPeeR ![]() |
stf1, napisz jak to się sprawuje...
btw. widzieliście ostatni komentarz u tego klienta z allegro, co handluje zestawami brembo i dorabia adaptery do nich? http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9478342 taki kubeł zimnej wody... -------------------- Lanos STI, na arabskich szlakach...
|
|
|
![]()
|
|
stf1, napisz jak to się sprawuje... btw. widzieliście ostatni komentarz u tego klienta z allegro, co handluje zestawami brembo i dorabia adaptery do nich? http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9478342 taki kubeł zimnej wody... http://www.racingforum.pl/Zobacz-profil-m27502.html DawidDsP moze wypowiesz sie na ten temat, wpisywałeś sie pare postów wyżej... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 June 2006 Skąd: WA ![]() |
w mocowaniu tego typu elementów nie mają prawa znaleźć się jakiekolwiek podkładki, dystanse czy inne elementy towarzyszące! materiał musi być jednolity i odpowiedniej wytrzymałości.
marecek: zestaw sprawuje się poprawnie. nowe klocki wciągnął mi w 1,5 miesiąca ;P ale były 2 wypady na tor w Radomiu i rozeta. -------------------- 2.0t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: WuPeeR ![]() |
w mocowaniu tego typu elementów nie mają prawa znaleźć się jakiekolwiek podkładki, dystanse czy inne elementy towarzyszące! materiał musi być jednolity i odpowiedniej wytrzymałości. tymbardziej dziwi fakt, że koleś w komentarzu na allegro pisze o jakimś spawaniu czy nitowaniu... Ale jestem ciekaw, bo sam się przymierzałem do takiego zestawu. marecek: zestaw sprawuje się poprawnie. nowe klocki wciągnął mi w 1,5 miesiąca ;P ale były 2 wypady na tor w Radomiu i rozeta. Muszę Cię kiedyś dogonić i usiąść na fotelu pasażera, bo chciałbym to poczuć na własnym kręgosłupie... -------------------- Lanos STI, na arabskich szlakach...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 07 December 2006 Skąd: Chełm ![]() |
Powiem że też zamówiłem u Dawida jarzma, w zasadzie cały zestaw z zaciskiem. O ile jarzma pasują to cała reszta już nie! Męczę się z nimi już ponad miesiąc i nadal mam je jako mebel na półce. Wywaliłem już kasę na przewody, dystanse, śruby, płyny i mechanika a miało być p&p!Z braku czasu umówiłem się na ostateczną próbę po 6 września jak znowu coś nie przypasi to będę się domagał zwrotu kasy. O tych podkładkach nie wspomnę, zwykłe najzwyklejsze nie ma mowy żebym ich użył.
-------------------- www.vwgolfv.pl _ Największe polskie forum Golfa V.
|
|
|
![]()
|
|
czyli nie jest rózowo... ja też miałem dać zwrotnice z tarczami i zaciskami do spasowania i zrobienia adapterów....
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 10:05 |