![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
SID widzialem w twojej ofercie tarcze 345mm z zaciskami 6tł czy tarcze beda pasowac do a4 2001 rok i czy mozesz zdradzic z jakiego modelu pochodza? pozdroo moje tarcze beda pasowac dla Audi kazdego modelu ale tylko dla jednych zaciskow (6-cio tlocz) i przy tym trzeba spelnic pare innych warunkow. tarcze 345mm masz w S3 i paru innych modelach audi po 2004r, trzbea tylko dopasowac osadzenie do zacisku jakiego posiadasz a zaciskow jak widzisz na rynku jest kilkanascie wersji z roznymi mocowaniami, osadzenie, tloczkami i itp -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 21 December 2007 Skąd: W-w ![]() |
zaciski mam brembo 4 tloczkowe takie jak w porsche boxster przykrecane od czola pracowaly z tarczami 345mm tylko musze jarzma dorobic, przymierzalem juz tarcze 345 z phaetona ale sa glebokie a te z s3 jaka maja glebokosc moze wiesz? bo ori maja 46.2 i chodzi o to zeby sie zmiescily pozdrooo
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 06 August 2009 ![]() |
kolejne adaptery wykonane.......
![]() ![]() ![]() ![]() PozDRo -------------------- cnc machine
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
do czego te adaptery ?
![]() -------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 January 2006 Skąd: Toruń ![]() |
zacisk 159/brera do passata z zeliwna zwrotnica i tarcza 312x25
-------------------- ITAL Performance
www.ital-performance.pl |
|
|
![]()
|
|
Odebralem nastepna porcje adapterów. Jakosc wykonania na najwyzszym poziomie. Pasowanie idealne. 100% pokrycia ze spawanym prototypem. Jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie ponownie polecam kolegę tabakm. Bardzo dobry kontakt i fachowa robota. Dzięki!
|
|
![]()
|
|
wrzucam pare fotek adapterow do punto juz na aucie:
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
ZoLt4R
ladnie to wyglada od czego dokladnie tarcza i jakie wymiary felunku? -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
henry, setup jest taki:
- piasty custom z podwojnym rozstawem (juz gdzies wrzucalem fotki piast tu na forum) 5x114 / 5x110 z pierscieniami centrujacymi pod tarcze alfa/opel 5x110, czyli tarcze z otworem centrujacym 70mm, otwor centrujacy dla felgi 65mm - tarcze alfa romeo 159 / brera 2.4jtdm/3.2 - 330 x 28mm - zaciski brembo 4-tłoczkowe monobloki montowane od czoła z alfy romeo 159 / brery 2.4jtdm/3.2 - klocki j.w. - felga to Enkei/OZ (dziwne, napisy ma OZ a od wewnatrz wygrawerowany napis Enkei ![]() - opona jakis tam smietnik 205/40 , narazie sluzy tylko do przetaczania budy co widac na zdjeciach budowa dopiero trwa ![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
spoko dzieki
a juz myslalem ze masz zestaw hebli na 16 feldze i jeszcze jedno masz moze info jakie ET maja twoje tarcze hamulcowe? -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
tarcza ma wymiary 330x28mm , wysokosc 40mm, srednica otworu centrujacego 70mm, rozstaw 5x110, jednak tarcza ma 10 otworow na tyle duzych ze bez problemu mozna bez modyfikacji uzyc ja na rozstawie 5x114,3mm.
|
|
![]()
|
|
ET tarczy jak masz to mnie najbardziej interesuje,czyli odleglosc od powierzchni do ktorej sie przykreca kolo do miejsca na ktorym pracuje klocek
![]() bo nie wierze w zadne dystanse -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
podałem, wystarczy sobie odjąć
![]() ![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
zmylilo mnie to sory za zamieszanie
nie wiem ale z takim odsadzeniem napewno masz adaptery a jak tak to jakie pozdrawiam -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
nie wiem ale z takim odsadzeniem napewno masz adaptery a jak tak to jakie henry, setup jest taki: - felga to Enkei/OZ (dziwne, napisy ma OZ a od wewnatrz wygrawerowany napis Enkei ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie wiem musialem bylc pijany zeby tego nie zauwazyc
dzieki za info -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
rozkminil juz ktos taki zestawik zeby smigac na 312x25 5x100 ale zeby wsadzic 4 tloka tkaiego zby fela 16 cali sie zmiescila ??
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 10 April 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Alfa 166 3.0 ma felge seryjna 16" - a pod nia taki 4 tloczek siedzi, jakie et - nie mam pojecia...
-------------------- On the edge.
|
|
|
![]()
|
|
zaciski ar 159/brera w passacie 1.8t z tarczą 312x25. adaptery by tabakm.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
ZoLt4R czy zacisk z 159/brera wejdzie na tarczę o gr 30mm (bo w orginale siedzi chyba na tarczy 28mm)?
Czy przy setup'ie jak wyżej da jeszcz radę założyc 16-tkę? Pozdro Ps.jestem ciekawy jak sprawdzą się te tarcze ATM (bo opinie są różne). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 19:37 |