![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 January 2006 Skąd: Toruń ![]() |
bez problemu......... PozDRo bylbym zainteresowany, mam "prototypy" wyciete laserem z przyspawanymi gwintowanymi tulejkami, takze baza jest, trzebaby tylko to zwymiarowac i wyfrezowac z jednego kawałka. jestem ciekawy kosztu takiej operacji. -------------------- ITAL Performance
www.ital-performance.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 06 August 2009 ![]() |
chyba lepiej było by zwymiarować to od podstaw, to znaczy zacisk razem z tarczą i zwrotnicą. Masz pewność, że detal który posiadasz jest "dobry"?? Koszt......napewno niewygórowana cena, ale muszę zobaczyć foto zestawu.... PozDRo -------------------- cnc machine
|
|
|
![]()
|
|
tak jest dobry bo go po to zrobilem zeby pozniej zwymiarowac. zacisk siedzi 100% dobrze co widac na zdjeciach. po prostu element ze zdjecia nr 3 chcialbym miec wyfrezowany z jednego kawałka stali.
![]() ![]() ![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
ja tez juz jestem po przymiarce 323/30 wchodzi w felge 8J16
![]() tabakm: jak tylko dostane zwrotnice w tytm tygodniu i zamienie piaste na 5x112 bedzie mozna działać !! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
Przy jakim ET zacisk, o którym mowa, będzie wchodził w felę 8J16", na tarczy 323/30 (i jakie jest odsadzenie samej tarczy)???
Pozdro |
|
|
![]()
|
|
Przy jakim ET zacisk, o którym mowa, będzie wchodził w felę 8J16", na tarczy 323/30 (i jakie jest odsadzenie samej tarczy)??? Pozdro ET felgi 35, ET tarczy 60 ps. na zdjęciu z przymiarki jest tarcza ET45 + śruby M14 i juz nie obciera... docelowo bedzie tarcza z ET60 i bedzie git ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 04 March 2007 ![]() |
ET felgi 35, ET tarczy 60 ps. na zdjęciu z przymiarki jest tarcza ET45 + śruby M14 i juz nie obciera... docelowo bedzie tarcza z ET60 i bedzie git ![]() Byłem przekonany, że taki zestaw za nic nie wejdzie w 16-tkę, a tu nie dośc, że wchodzi to i ET też sensowne. Dzięki za info i odpowiedź ![]() Pozdr Ps. cowboy a jak sprawa z klockiem?Obczaiłeś już może, czy nowy klocek pod tarczę 28mm wejdzie na nową tarczę 30mm??? |
|
|
![]()
|
|
Byłem przekonany, że taki zestaw za nic nie wejdzie w 16-tkę, a tu nie dośc, że wchodzi to i ET też sensowne. Dzięki za info i odpowiedź ![]() Pozdr Ps. cowboy a jak sprawa z klockiem?Obczaiłeś już może, czy nowy klocek pod tarczę 28mm wejdzie na nową tarczę 30mm??? to zasługa dużego ET tarczy - 60mm, dlatego tarcza wchodzi dość głęboko to standardowa fela z audi BBS http://img210.imageshack.us/img210/6292/kolo2k.jpg wchodzi z luzem około 10mm http://img269.imageshack.us/img269/6292/zaciskkolo.jpg nie sprawdzałem tego - technologicznie zacisk jest szeroki na 31mm, ja na razie nie będę kupował nowych klocków bo te co kupiłem jeszcze sa do dojechania -------------------- |
|
|
![]()
|
|
już zaprojektowane detale dla kolegi ZoLt4R, w tygodniu najprawdopodobniej wykonanie......
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- cnc machine
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 10 April 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Czy mi się tylko wydaje, że fot. 3 i 4 nie przedstawiają tego samego detalu?
-------------------- On the edge.
|
|
|
![]()
|
|
pieknie pieknie. 330x28 z zaciskami alfy powinno ladnie hamowac puntolota
![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
Czy mi się tylko wydaje, że fot. 3 i 4 nie przedstawiają tego samego detalu? to są fotki tego samego detalu, ale z dwóch stron. Z jednej wymiar pomiędzy płaszczyznami jest mniejszy, tylko wtedy pasuje zacisk do tarczy, z drugiej strony różnica pomiędzy płaszczyznami jest wynikowa....... PozDRo -------------------- cnc machine
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 13 December 2007 Skąd: Opole/Lwów ![]() |
A z jakiej to alfy zaciski ?
166 miała 300 - a tam były brembo z uszami |
|
|
![]()
|
|
159/brera w wersjach 3.2jts/2.4jtdm. tarcze 330x28
-------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
gotowe detale, kto następny???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PozDRo -------------------- cnc machine
|
|
|
![]()
|
|
gotowe detale, kto następny??? ja ![]() jak tylko zakończe walke z piastami... pewnie jeszcze z 2 tygodnie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 11 March 2003 Skąd: Kraków ![]() |
Ja też kompletuje dopiero elementy.
Już pisałem do ciebie (brembo 4 tłoczki + tarcza 288 do corrado) jak tylko będę miał wszystko pisze na maila i wysyłam ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
adaptery doszły. wszystko pasuje idealnie. jakosc wykonania idealna. bardzo mily kontakt z kolega tabakm. zdecydowanie polecam wszystkim. 100% pełen profesjonalizm.
-------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zoltar wrzuć zdjęcia jak wszystko złożysz do kupy bo jak nie to sam podjadę po cichaczu
![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 13 December 2007 Skąd: Opole/Lwów ![]() |
Fachowa robota
|
|
|