![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 24 November 2005 ![]() |
dobrze zorganizowana imprezka , szacun dla organizatorów, podnosi to poziom naszych kierowców i daje fun ,a o to chodzi next time fajnie jak będzie większa frekwencja
pzdr Peter32 aka STI08 o Piotrk -------------------- KOCAR pracownik
indywidualny chiptuning |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Fotki ... fotki ... kto robił fotki ?
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
thx . jak na brak hamulcy to niezly czas mi sie wykrecilo
![]() ![]() zjadlo mi klocki z tylu po 15 okrazeniach ![]() podziekowania dla organizatorow za super organizacje , oraz dla uczestnikow za kulture na torze ![]() impreza super. pogoda dopisala. W maju moze byc tylko lepiej ![]() ![]() fotki i filmiki pls !!!! -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Ja (ze strony organizatorów) chciałem podziękować uczestnikom za przybycie i jak myślę dobrą zabawę.
Mam nadzieję że z imprezy na imprezę będzie tylko lepiej. DZIĘKI CHŁOPAKI ŻE PRZYJECHALIŚCIE I WALCZYLIŚCIE JAK NALEŻY. PO MĘSKU BYŁO. -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Buni, zmień podpis
![]() -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
A co się stało z kabrioletem? Wogóle to sorry wielkie, że nie dotarłem na tor jak obiecałem, ale zanim wróciłem do Poznania było już po ptokach...
Widzę po czasach, że niektórzy ostro dawali - z relacji ustnej słyszałem, że Cee'd szedł jak zły ![]() Dawać jakieś foty. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
W Z4M (cabrio) tylne kolo sie urwalo. Cale szczescie obylo sie bez dacha.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 28 July 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
ja robilem fotki
nie jest to co prawda żadna rewelacja ale postaram się dziś wieczorkiem wkleić... mi się impreza bardzo podobała i powiem szczerze, że przyjechałem głównie popatrzeć i nabrać sobie wstepnych doświadczeń przed rundą jesienną... tyle A po kilku pierwszych przejazdach zgrzałem się jak biała na świeta i już nie mogę się doczekać tury wrześniwej i październikowej... Jedyny minus to to, że byłem tylko widzem... bo az mnie kusiło aby wsiąść w cokolwiek i wypierniczyć na tor po tym jak widzialem miny kierowców zjeżdzających z szybkiego okrażenia ![]() pelen respekt dla buniego - jego bmka na zakrętach czula się jak ryba w wodzie jako niliczne auto nie nurkowało jak głupie na dohamowaniach i nie bujało się na boki jak kuter rybacki... (przynajmniej tak było widać z poziomu widza) gratki dla kierownika sti 08 - za konsekwentne prowadznie od początku do końca, nawiasem widać że subaru olało może design i na prawdę odrobiło lekcje z układu jezdnego ![]() gratki za organizacje -------------------- Życie jest za krótkie aby jeździć wolno....
BMW 318is E30 - 343KM i 365Nm 300c Hemi AWD - 340KM i 524Nm - było Leon Top Sport 4s 1.9 TDI - 233KM i 465Nm - było Saxo VTS 1.6 - 119KM i 145Nm - było |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Temat z fotkami:
http://www.racingforum.pl/Timeattack-Pozna...lmy-t65453.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
My sie bawilismy, bedzie klip, ale trzeba poczekac bo ma byc dobry!
Swietna impreza, zero spinki, oby tak dalej! Zrobilem ok 40 kolek, swietnie bylo ![]() Takie pytanie - kto bawił się kamerą na tej imprezie - jakieś video będzie udostępnione?
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 05 October 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
N. Marcin w BMW 3d nie m3
![]() super impreza - na następną będzie gotowy docelowy sprzęt do upalania -------------------- Streetracing Team Wrocław
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 00:56 |