![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Na fotografii sie nie znam, wiec foty dalekie od idealu, a ze zapomnialem naladowac baterii w aparacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Supra User Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: Poznań ![]() |
pare moich, zza plotu, wiec niektore maja siatke przed obiektywem...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- chiptuning.poznan.pl - więcej mocy w Twoim aucie. Chiptuning i hamownia w Poznaniu.
hamownia.info - potrzebujesz hamownię? Przenośne, drogowe i podwoziowe. Supra TT 6spd, F430 spider 6spd. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
dobrze widzę, kivik na TE37?
![]() ![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Tjaaa ten zakret zawsze wydawal mi sie pokonywany za wolno a potem okazalo sie ze inaczej jest zawsze za szybko ehehe
![]() pare moich, zza plotu, wiec niektore maja siatke przed obiektywem... ![]() -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
dobrze widzę, kivik na TE37? ![]() ![]() dobrze widzisz... ![]() -------------------- Tor Poznan w 1:53.04 Integrą R
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 12 February 2004 ![]() |
Zawsze mnie irytuja goscie, ktorzy sypia piaskiem po torze asfaltowym.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
hehe. No jakoś ten zakręt Witkowi nie za bardzo leżał...
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
Zawsze mnie irytuja goscie, ktorzy sypia piaskiem po torze asfaltowym. Musisz sie z tym pogodzic, ze nie wszyscy sa tak swietni jak ty ![]() hehe. No jakoś ten zakręt Witkowi nie za bardzo leżał... aa tam, swietnie sie na nim bawilem ;P -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
onboard z M3
rozgrzewkowe kółeczko za speedsterem ( szybki byl na prostych ) podobno 260 KM ?? http://www.youtube.com/watch?v=Sa7hQXUs7aA i kawalek mojego szybkiego kólka. ( niestety bateria w kamerze powiedziala NARA....) http://www.youtube.com/watch?v=Y7MmMTrmpqE -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
![]()
|
|
Musisz sie z tym pogodzic, ze nie wszyscy sa tak swietni jak ty Dziekuje za uznanie moich umiejetnosci. Nie napisalem tego zeby podwarzac czyjekolwiek zdolnosci do prowadzenia samochodu. Jedynie stwierdzilem ze nie lubie takich sytuacji. Jak ja place za wyjazd na tor wyscigowy, to sie spodziewam ze asfalt bedzie czysty, za zakretem nie spotkam kombajnu zbozowego i ze wiekszosc kierowcow bedzie jechala w tym samym kierunku przez caly czas trwania imprezy. Na torach gdzie ja bylem, za cos podobnego kierowca dostaje od razu czarna flage i obsluga toru sprawdza czy wszystko z nim w porzadku, zanim go z powrotem wpuszcza na tor. Jezeli ktos stara sie jechac caly czas na blisko 100% swoich mozliwosci w danych warunkach, takie nagle ich pogorszenie moze sie zle skonczyc. |
|
|
![]()
|
|
Jak ja place za wyjazd na tor wyscigowy, to sie spodziewam ze asfalt bedzie czysty, za zakretem nie spotkam kombajnu zbozowego i ze wiekszosc kierowcow bedzie jechala w tym samym kierunku przez caly czas trwania imprezy. Na torach gdzie ja bylem, za cos podobnego kierowca dostaje od razu czarna flage i obsluga toru sprawdza czy wszystko z nim w porzadku, zanim go z powrotem wpuszcza na tor. Jakby za kazde pojscie w pole, kierowca dostawal czarna flage, to w F1 do mety dojezdzalyby ze trzy osoby na wyscig. Chyba troche przegiecie. |
|
|
![]()
|
|
W F1 jak ktos pojdzie w pole to czesto od razu konczy wyscig, albo sam zjezdza z toru po nowy spoiler. To jest tez troche inna klasa kierowcow.
|
|
|
![]()
|
|
Jakie ty masz szczescie ze jestes w Elmwood Park a nie w /dzikiej/ Polsce z "kombajnami" i ze w USandA nikt nie wypada z zakretu. Zostan tam madralo
![]() -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]()
|
|
![]() Sutener Mocy Dołączył: Mon, 24 October 2005 Skąd: Wwa ![]() |
Dziekuje za uznanie moich umiejetnosci. Nie napisalem tego zeby podwarzac czyjekolwiek zdolnosci do prowadzenia samochodu. Jedynie stwierdzilem ze nie lubie takich sytuacji. Jak ja place za wyjazd na tor wyscigowy, to sie spodziewam ze asfalt bedzie czysty, za zakretem nie spotkam kombajnu zbozowego i ze wiekszosc kierowcow bedzie jechala w tym samym kierunku przez caly czas trwania imprezy. Na torach gdzie ja bylem, za cos podobnego kierowca dostaje od razu czarna flage i obsluga toru sprawdza czy wszystko z nim w porzadku, zanim go z powrotem wpuszcza na tor. Jezeli ktos stara sie jechac caly czas na blisko 100% swoich mozliwosci w danych warunkach, takie nagle ich pogorszenie moze sie zle skonczyc. ja z reguly tez wychodze z zalozenia: "place - zadam" ![]() jak chcesz jezdzic 100 % bezpiecznie to sobie wynajmij tor sam dla siebie, tylko wtedy bedzie chyba mega nudno... a jak lubisz czarna flage to moze dam Witkowi taka: ![]() -------------------- www.showcar.intercars.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
ja sie przyczepilem?
![]() Zawsze mnie irytuja goscie, ktorzy sypia piaskiem po torze asfaltowym.
-------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
|
|
![]()
|
|
A to ty sypales? W obu samochodach? Nie bylem w tym dniu na torze, wiec nie wiem. Czy sie kiedys spotkalismy?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Kubek, to jest TIME ATTACK a nie pojeżdżawka...
Ochłoń, nikt nie robi tego specjalnie. -------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
Wiem ze nie specjalnie, bo przy takiej jezdzie sa slabsze czasy.
Chodzi o to ze takie wypadki pogarszaja niepotrzebnie warunki jazdy dla innych kierowcow i stwarzaja niebezpieczne sytuacje, a sa do unikniecia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 02 September 2025 - 22:34 |