![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
A: Ludzie pijący alkohol są dla mnie niczym...
B: Wiesz, dla mnie też są niczym.....niczym bracia --------- Turysta w górach idąc po szlaku ujrzał bacę siedzącego na kamieniu, krzyknął z daleka: -Ahoj baco! Co robicie? -A hoj cię to obchodzi! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Są różne przyczyny,że musimy sprzedać swoje wymarzone cacko...!
![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 01 February 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
Ja swoj motor (tez VT600) kupilem bo zona poprzedniemu wlascicielowi trula ze czarny to pechowy kolor i zeby kupil cos jasniejszego, wiec sie nie smiej... bywa i tak...
-------------------- 1992 200SX S13 - reaktywacja.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 13 July 2004 Skąd: WuWuA ![]() |
Na zebraniu koła pszczelarzy jeden z hodowców głośno się przechwala :
- Moje pszczoły są wielkie jak świnie. - Jak świnie ? - pyta z niedowierzaniem przewodniczący - To jak one włażą do ula ? - Kwiczą, ale kurwa włażą. ---------------------------------------------------------------- Wchodzi kościelny do kościoła na godzinę przed sumą i widzi jakąś kobiecinę, która klęczy przed figurą i się modli. Przygotowawszy kościół do mszy, poszedł do zakrystii. Po mszy pogasił świece i wychodzi, ale widzi tę samą babinę, jak dalej się modli. Podchodzi do niej i pyta: - A co wy tu, starowinko, tak długo się modlicie? - Zgrzeszyłam, bo ja strasznie klnę i ksiądz kazał mi odmówić pięćdziesiąt zdrowasiek do Św. Piotra. - Ale to jest Św. Antoni, babciu! - No żesz kurwa mać!!! Czterdzieści siedem zdrowasiek i chu... psu w du...ę poszło się jeb...ć!!! ------------------------------------------------------------------- Rozmowa w metrze: - Halo halo, prosze pana , zostawil pan plecak! - Allah akhbar! -------------------- 13,67 ET
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 08 June 2003 Skąd: w nim ta moc ? ![]() |
Idzie wędkarz przez las z dwoma wiadrami pełnymi ryb, gdy nagle spotyka
strażnika. - Udany połów. Mam nadzieję, że ma pan kartę wędkarza? - Nie mam, ale to są moje rybki z akwarium. - Rybki z akwarium? - Wpuszczam rybki do wiaderka, idę nad jezioro, wypuszczam je, żeby sobie popływały i kiedy klasnę dwa razy, wracają do wiaderek. Strażnik nie uwierzył, więc obaj idą nad jezioro. Wędkarz wypuszcza wszystkie ryby do wody i czeka. Mija piętnaście minut i nic. Zniecierpliwiony strażnik pyta: - No i co? Niech pan je woła! - Kogo? - Rybki! - Jakie rybki? -------------------- Be smart. Drive safe. Stay legal.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 12 September 2005 Skąd: SZ ![]() |
mala perwersja :
facet posuwa kobiete, daje, daje i nagle chast ja w pysk. ona pyta: - ała, dlaczego to zrobiles? - za to ze masz male cycki - ale tato, ja mam dopiero 6 lat... -------------------- www.as-gliwice.eu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: PŁOCK ![]() |
CYTAT("pavoolon":17zy0j47) mala perwersja :
facet posuwa kobiete, daje, daje i nagle chast ja w pysk. ona pyta: - ała, dlaczego to zrobiles? - za to ze masz male cycki - ale tato, ja mam dopiero 6 lat... niesmaczne -------------------- IBIZA 1.4 8V
16,93 ET__Bemowo 16.09.2006 |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 17 September 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("pavoolon":26qg7ibg) mala perwersja :
facet posuwa kobiete, daje, daje i nagle chast ja w pysk. ona pyta: - ała, dlaczego to zrobiles? - za to ze masz male cycki - ale tato, ja mam dopiero 6 lat... wzięte z "familiady":P mój znajomy anglik mi to opowiedział (wersja spolszczona) -czemu włoscy chłopcy tak bardzo pragną miec wąsy? -bo chcą być bardziej podobni do matek. -------------------- aryjska puszka 2.0
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 12 September 2005 Skąd: SZ ![]() |
ano zgadza sie "taki rodzinny dowcip", koles jest przegiety z tymi swoimi filmami typu "na ratunek", "mistrzostwa" itd
-------------------- www.as-gliwice.eu
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 17 September 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
borewicz i tak najlepszy:)
i kubuś puchatek też był dobry:) w sumie rozważam jeden, dość niesmaczny dowcip z serii tych rodzinnych:) a tym czasem: Wpada facet do sklepu spożywczego i mówi do sprzedawcy: -panie dawaj pan pół kilo twarogu. sprzedawca podał, klient zapłacił i wybiegł. dziesięć minut później znów wpada ten sam klient i mówi: -panie, dawaj pan dwa kilo twarogu. sytuacja powtarza się kilkakrotnie, za każdym razem facet kupuje więcej twarogu. w końcu znów wpada ten facet z taczką i każe sklepikarzowi ładować do niej twaróg.sklepikarz pyta: -po chu* panu tyle twarogu? -choć pan to zobaczysz. idą, idą. nagle stają przed wielką dzirą w ziemi, czarno, nie widać co w środku, ale słychać coś ze środka. facet wrzuca twaróg, z dołu dochodzi mlaskanie. sklepikarz: -panie co tam jest? -nie wiem, ale lubi twaróg:D -------------------- aryjska puszka 2.0
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 07 June 2005 ![]() |
CYTAT("cibor":3sxb6ilr) borewicz i tak najlepszy:)
i kubuś puchatek też był dobry:) ale który Borewicz? bo sporo tego |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Borewicz jest tylko jeden prawdziwy.
ten, co "nie po**chał w tym odcinku" -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 15 August 2004 Skąd: Małopolska ![]() |
Stosunek Amerykanów do FWD
![]() -------------------- Power is back!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
ma ktos link do tego borewicza? bo ja szukam i znalezc nie moge a znajomi tez sie podniecaja tym a nikt tego nie ma
-------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 15 August 2004 Skąd: Małopolska ![]() |
CYTAT("Salieri":1hmv4jww) ma ktos link do tego borewicza? bo ja szukam i znalezc nie moge a znajomi tez sie podniecaja tym a nikt tego nie ma
Masz: [url:1hmv4jww]http://www.humor.mocny.com/206,download,pokaz[/url:1hmv4jww] -------------------- Power is back!
|
|
|
![]()
|
|
dziekuje
-------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Pierwsze uderzenie
żony i piłka rozbija okno domku stojącego obok pola. Mąż trochę się zdenerwował: - Mówiłem, żebyś uważała, a teraz trzeba będzie tam iść, przepraszać i może nawet zapłacić. Idą do domku i pukają do drzwi. Miły głos mężczyzny zaprasza do środka. Wchodzą. Rozbite szkło, zniszczona stara waza i siedzący na kanapie facet. - Czy to wy zbiliście szybę? - Przepraszamy bardzo. - Właściwie to nie ma za co. Jestem dżinem, który był uwięziony w tej wazie kilkaset lat. Teraz powinienem spełnić trzy życzenia. Nie obrazicie się, jak spełnię wam po jednym, sam zostawiając sobie jedno na koniec? - Nie, tak jest świetnie - mówi mąż. - Chciałbym dostawać milion dolarów co roku. - Nie ma problemu. Do tego gwarantuję, że będziesz bardzo długo żył. A ty, młoda kobieto? - Chciałabym mieć ogromny dom w każdym państwie. Z najlepszą służbą na świecie. - Mówisz, masz - odpowiada dżin - Do tego obiecuję ci, że do żadnego z nich nikt się nigdy nie włamie. - A jakie jest twoje życzenie, dżinie? - pyta małżeństwo. - Ponieważ tak długo byłem uwięziony, nie marzę o niczym innym, jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety. - I co ty na to, kochanie? - pyta mąż. - Mamy tyle kasy i domy... Ja się zgadzam. Żona kolesia idzie z dżinem na pięterko... Całe popołudnie kochają się. Dżin jest wręcz nienasycony. Po czterech godzinach nieustannego seksu dżin złazi z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta: - W jakim wieku jesteście? - Oboje mamy po 35 lat. - Pieprzysz... 35 lat i wierzycie w dżina?! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Z kolesia od "Borewicza" itd. jest jeszcze wypasiony odcinek "Klanu"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 24 February 2005 Skąd: Przemyśl ![]() |
[url:1ninia3v]http://www.dea.gensys.pl/[/url:1ninia3v] tu sa wszystkie parodie
-------------------- '11 F20 120d ++
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Randall":2712r63h) [url:2712r63h]http://www.dea.gensys.pl/[/url:2712r63h] tu sa wszystkie parodie
dzieki wielkie za link, sciagam -------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 06 August 2025 - 20:51 |