![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
moze cienkie plazmowe to byly tviki
-------------------- ..........
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("Sluger":39fwps62) Chuck Norris potrafi odebrać asa serwisowego. Zawsze jak dla mnie to top3!
oprocz tego liczenie do nieskonczonosci i dzielenie przez zero. no i motyw z pepowina tez w pyte. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 27 September 2005 Skąd: Lublin ![]() |
Pytanie..co oni z tym Maybachem robili??Bo nie mam zielonego pojęcia...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 27 August 2004 Skąd: WaWa ![]() |
CYTAT("Marlon":3ro2rt00) CYTAT("PGmaster":3ro2rt00) ![]() Zrabowali telewizory i we czterech uciekali calibrą? Musieli być potężne chłopy A co taka duza ta calibra?Mnie to wygląda na jakiegoś vana!! Ci panowie od Maybacha to chyba odrabiaja okres dzieciństwa, też miałem czasami ochote coś zniszczyć, ale Maybacha nie miałem |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 27 September 2005 Skąd: Lublin ![]() |
Tez mi to na vana wygladalo...ale to chyba jakas pochyla uliczka i tak to wyglada...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 22 November 2004 Skąd: Warszawa Mokotów ![]() |
CYTAT("sharxhunter":3frexycp) Pytanie..co oni z tym Maybachem robili??Bo nie mam zielonego pojęcia...
No CZEŚĆ Moim zdaniem zahaczyli o coś bokiem i drzwi się nie otwierały. tzn Drzwi opierały o błotnik i trzeba było powiększyć szparkę. Tak robiłem gdy Tata przetarł cały bok o bandę w Seacie. Widać użyłem High Technology by Maybach Pozdrawiam, Michał -------------------- www.obebo.pl
www.am-serwis.waw.pl --> Obsługa Mercedesów www.youtube.com/OBEBOPL --> Moje filmy na YouTube MB 2,5 16Vt --> jedyny Mercedes D-klasa! ;-) |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 27 August 2004 Skąd: WaWa ![]() |
Z Maybachem jest podobno tak, że wyjmujesz telefon, dzwonisz i już jest po sprawie, albo naciskasz przycisk...
Ale to było zrobione z premedytacja, nie wiem w czym przeszkadzała ta duyga dziura...Ten Mayabach mial pewni nieczyste sumienie Swoją dogą zajrzyjcie na strone OBEBO [url:3ae4b8xk]http://www.obebo.republika.pl/Naulicy.htm[/url:3ae4b8xk] Tu jest trochę fajnych zdjęć |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
wejdz na allegro i wpisz chuck norris.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Panowie
Właśnie leci na polsacie "Walker: Texas Ranger" Miłego oglądania |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 14 November 2005 Skąd: Katowice ![]() |
[url=http://imageshack.us:37hhh2pe]
![]() Added after 15 seconds: edit: sie dwa razy wkleilo -------------------- elc
Yamaha R6 - alive and kickin' SC stage 1 - 1.2 8V w drodze... |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 01 February 2006 Skąd: Koło leży na Brzegu ![]() |
Witam wszystkich
Zima 1941 roku. Pizdzi, jak nie przymierzajac dzisiaj w Suwalkach. Z plonacego czolgu wyskakuje Niemiec i pada na ziemie. Lezy. Po chwili wstaje i wskakuje z powrotem do plonacego czolgu. |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
lol, aczkolwiek trudne...
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 14 August 2003 Skąd: 3Miasto ![]() |
CYTAT("hwojtek":wwd7xpzl) lol, aczkolwiek trudne...
Ty masz doświadczenie z osobliwym poczuciem humoru. Ja się trochę boję przyznać, że nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałem... -------------------- Radykalnie Anarchistyczna Poezja
G.R.A.P.H.I. |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Jestem załamany. Kompletnie. Jak po ciosie z półobrotu. Ale mnie zrobili...
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
CYTAT("hwojtek":1fg93huz) Jestem załamany. Kompletnie. Jak po ciosie z półobrotu. Ale mnie zrobili...
A co?Kupiłeś książkę...? -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
Nie sądziłem, że reklamiarze potrafią aż tak mnie omotać...
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 21 July 2004 Skąd: wawa ![]() |
CYTAT To idealny moment do zastosowania marketingu wirusowego i partyzanckiego w promocji książki CYTAT Wiedzieliśmy, że taką okazję należy błyskawicznie wykorzystać.
To raczej nie agencja reklamowa zainicjowala calą ta mode. Oni tylko nadali pędu. Mam nadzieje -------------------- Rajdowy mistrz gminy Stare Babice '04, '05, '06 ; ))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 14 August 2025 - 18:28 |