![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 01 June 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 27 August 2004 Skąd: WaWa ![]() |
CYTAT("Sluger":2vuquh79) ![]() Buahahah. to mnie rozaliło Czterech facetów gra w parku w brydża. Podchodzi do nich policjant i mówi: - Fajna gra! Mogę popatrzeć? Może się nauczę? - Siadaj pan. Po kilku minutach: - Wiecie co? Już umiem! Tym razem rozdajcie karty na pięciu! |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 10 December 2004 Skąd: Malbork/Gdańsk ![]() |
Lekcja z wychowawcą klasy. Edukacja seksualna. Pan stara się aby dzieci jak
najwięcej sobie przyswoiły, zrozumiały... delikatnie... kwiatki... motylki... itepe... - Powiedzcie mi dzieci czy ostatnio widziałyście może coś, co mogło być związane z życiem płciowym? - Tak Zosiu ? - Ostatnio widziałam proszę pana na drzewku, które rośnie koło naszego domu gniazdko. A w nim ptaszek wysiaduje jajeczka... - Pięknie Zosiu... i co w związku z tym jeszcze możesz powiedzieć? - Że ten ptaszek to samiczka i że ona wysiaduje te jajeczka żeby mieć małe ptaszki... - No właśnie bardzo ślicznie... ktoś jeszcze? Tak Stasiu? - Proszę Pana... a moja mamusia mówi, że jest w ciąży i ma duży brzuszek... - No i? - No i pewnie niedługo będę miał siostrzyczkę... - No pięknie... ktoś jeszcze? Nikt Tak... Tak Jasiu - Proszę Pana... a ja wczoraj wieczorem oglądałem taki suuuper film! - Taak? - Nooo... to był taki film o zabójcach ninja... i w finałowej scenie było ich dwudziestu... i oni wszyscy naraz... ale to wszyscy zaatakowali głównego bohatera... - No ii? Ee... - A on im wtedy wszystkim... ale to wszystkim naraz dokopał... poskręcał karki... połamał kości... powyrywał wnętrzności... ale się działo... mówię Panu - No dobrze Jasiu widzę, że jesteś jeszcze podekscytowany... ale jaki to ma związek z moim pytaniem? - Bo wtedy zrozumiałem Proszę Pana... zrozumiałem... że Chuck Norris to się w walce nie pier*oli -------------------- VW Arteon R-Line 2.0 TSi 2023 - his
VW Golf VIII Life 1.0 TSi 2020 - her Oba Mondstein Grau :) |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 08 March 2004 Skąd: Lublin ![]() |
Porównanie jednej doby studenta Akademii Medycznej (AM) i Politechniki (PK) mieszkających razem.
18:00 AM: Początek ostatnich zajęć tego dnia. PK: Początek pierwszej skrzynki piwa. 20:00 AM: Wracam tramwajem na stancję. PK: W stanie "naturalnym" jadę rowerem po kolejną skrzynkę piwa mimo, że pada śnieg i jest zimno. 21:00 AM: Piję pierwszą tego wieczoru kawę. PK: Pierwszy raz tego wieczoru jadę na izbę wytrzeźwień 22:00 AM: Zaczynam pierwszą tej nocy 1000-stronicową książkę. PK: Zaczynam pierwszą tej nocy ucieczkę z izby wytrzeźwień. 23:30 AM: Nadal czytam. PK: Nadal uciekam. 24:00 AM: Wycieńczony książką sięgam po 800-stronicowy skrypt. PK: Wycieńczony bieganiem, wskakuję do rzeki i uciekam wpław. 2:00 AM: Czytam kumplom śmieszne zdania z książki. PK: Opowiadam kumplom, jakie to uczucie dostać paralizatorem. 3:00 AM: Z braku książek sięgam po Panoramę Firm i Książkę Telefoniczną. PK: Z braku napojów energetycznych, wzmagających wyobraźnię, udaję się w podróż rowerem do najbliższego nocnego 4:00 AM: Kumple też czytają PF i KT (nie mogę nic z nich zrozumieć). PK: Kumple nadal piją i coś gadają, ja tylko piję... 4:30 AM: Piję, nie wiem którą kawę. PK: Nie wiem, gdzie jadę. 4:45 AM: Urządzamy z kolegami konkurs "1 z 10-ciu" z wiedzy o Panoramie Firm. PK: Urządzamy konkurs "kto szybciej wózkiem dookoła supermarketu". 5:15 AM: Znów wygrałem! Bochenek i Stryer się nie odzywali... PK: Znów wygrałem! Piast i Żywiec utknęli w zaspie! 6:00 AM: Jestem wykończony, nigdy już nie będę tak długo się uczył. PK: Jestem wykończony, tłumaczę znakowi "STOP", że już nigdy nie będę pił. 6:15-7:30 AM: Śpię w ubraniach - szkoda ściągać na tak krótko. PK: Śpię z dwoma kumplami w wannie, która dryfuje po wodach parku. 7:30 AM: O, już 7:30? ZASPAŁEM! PK: O! Chłopaki, to jest Bałtyk? Który mamy rok? 7:45 AM: Idę się umyć... Gdzie jest wanna? I ten jełop z PK? PK: Kurcze, dzisiaj czwartek. Dzień kąpieli dla Medyka 7:50 AM: ...znowu wypił Domestosa... PK: ...ale zgaga... to po tym likierze pewnie... 8:00 AM: Biegnąc na uczelnię, widzę trzech kloszardów w wannie. Myślę - "co to za życie..." PK: Wczoraj widziałem białe myszki, a dziś duchy w białych fartuchach. Czas wracać do domu... 9:00 AM: chce mi się spać, idę po kawę PK: chce mi się spać, idę spać 12:00 AM: Przewracam się ze zmęczenia PK: Przewracam się na drugi boczek 13:00 AM: Za twarde siedzenia na tych salach PK: Mama kupiła mi za miękką poduszkę... 15:00 AM: Znowu zapomniałem zjeść PK: Znowu zapomniałem pójść na zajęcia 15:05 AM: Trudno, napiję się kawy PK: Trudno, zrobię ksero 16:00-17:30 AM: Oglądam preparaty i notuję wykłady PK: Oglądam telewizję i gram w Tekkena 18:00 AM: Ledwo żyję, chcę do domu! PK: Ale mam kaca! Chcę do mamy! 20:15 AM: Cześć, Głąbie! Ale miałem ciężki dzień... PK: Cześć, Medyk! Ty chyba nie wiesz, co znaczy ciężki dzień. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 17 July 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
Witam, napisałem poemat liryczny o Czaku Norisie:
Czak jest najlepszy - każdemu dopieprzy. Dziekuje. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Motto dnia:
![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 17 September 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Zima":2dcm9j45)
hahahaha:D mistrzowstwo:) czyli pozew o nazwę Prawo i Sprawiedliwość zostaenie wycofany? ![]() -------------------- aryjska puszka 2.0
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
-------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 22 December 2003 Skąd: Sopot ![]() |
-------------------- Inter Cars S.A
Gdańsk Piekarnicza www.hondatech.pl / www.jdm-option.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: europa ![]() |
Nie wiem czy bylo,ale jak mowi staropolskie przyslowie im wiecej Chucka tym lepiej
http://nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Chuck_Norris p.s za niektore bledy ort. autorzy powinni dostac kopniaka z polobrotu |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 27 August 2004 Skąd: WaWa ![]() |
CYTAT("Sluger":2423xzve) Motto dnia:
![]() Eeee, Sluger, już wklejałem to zdjęcie Mam nowe fakty z życia Chucka: Chuck Norris uzywa tylko zapalniczek Zippo. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 03 March 2005 ![]() |
no to i ja dodam z Chuckiem cos ( kto byl studentem to wie OCB ) :
Panie w dziekanacie zawsze mówią Chuckowi Norrisowi: "Dzień dobry". Zawsze -------------------- 1,9TDI ASZ+ 178KM&390,7Nm by Dynosoft.
|
|
|
![]()
|
|
Chuck Norris znalazł punkt "G" u Miriam
![]() Kto by nie chciał mieć takiego sąsiada? ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 02 August 2004 Skąd: Gdańsk ![]() |
-------------------- E30 318is
|
|
|
![]()