![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 06 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Bardzo prosz, 13 minut najciekawszych dzwonów z ringu w 2012 r. (głupota ludzka i brak umiejętności/wyobraźni czasem powalają): Czyściutko, tylko where's the drama? Gość jedzie prawie tak nudno jak ja (w sensie nic się nie dzieje, u mnie jest jeszcze nudniej, dlatego złośliwie katowałem ludzkość onboardami z TP ![]() mnie to najbardziej zastanawia co ci motocyklisci się tak kładą i kładą na ten asfalt. Zakręt wydaje się być prosty przy dobrze obranej trajektorii -------------------- Pozdro Pińćset!!!
Vectra 3.0 v6 Vortech Supercharged - 1.4 bara :) Acousticity.pl - Akustka samochodu |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 15 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Coś rozlane było. Te golf to chyba płyn chłodniczy oddam i sam się na nim poślizgnął...
-------------------- WORKSHOP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
mnie to najbardziej zastanawia co ci motocyklisci się tak kładą i kładą na ten asfalt. Zakręt wydaje się być prosty przy dobrze obranej trajektorii A co tu jest do zastanawiania - pewnie po to tam wyskoczyli, żeby sobie przyjemnie spędzić czas. Można tylko pozazdrościć Niemcom takiego obiektu. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Wojtku - chociaż raz czegoś nie wiesz - film który wrzuciłeś ma 7 minut a nie 13 ![]() A bo z pamięci pisałem ![]() -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
Bardzo prosz, po tym filmie widzę ze tam jest walka o zycie ![]() -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
-------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
"Pod uwagę nie wzięto głosu Daimlera, który jako jedna z trzynastu firm motoryzacyjnych brał udział w testowaniu nowego czynnika. Sprawdzian w wykonaniu Daimlera polegał m.in. na testach zderzeniowych i dowiódł możliwości wystąpienia pożaru w razie wypadku." Kur.a ile oni musieli buły sypnąć tym euro-pier.olcom że takie rzeczy przechodzą :/ -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 27 October 2008 Skąd: okolice Breslau ![]() |
W dodatku bo jakiejś polskiej gazety motoryzacyjnej byl o tym obszrerny artykuł. Najgorsze jest to, że w zetknięcie z ludzką (w teście była świńska głowa) powoduje jej obumieranie. Podejżewam, że to w końcu nie przejdzie, po prostu nie mają o czym pisać to wygrzebali takie coś
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
W 'Auto Świecie' to było. Ale użyj szukajki, bo na forum (nie wiem, czy w tym temacie, czy osobnym) ktos wklejał zdjęcia jak ten czynnik działa na ludzką skóre, fotki po przebicu rękawicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
W 'Auto Świecie' to było. Ale użyj szukajki, bo na forum (nie wiem, czy w tym temacie, czy osobnym) ktos wklejał zdjęcia jak ten czynnik działa na ludzką skóre, fotki po przebicu rękawicy. http://www.racingforum.pl/Nowy-wspaniay-sa...ld-t100666.html chyba o ten temat chodzi ...szkoda ,że zamknięty ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
E tam szkoda, a co byś chciał dodać?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
że czynnik został wycofany, przynajmniej takie info dostałem od dostawcy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 08 November 2010 ![]() |
Pamietam jak smialem sie z tego filmiku kilka dobrych lat temu, a teraz okazalo sie ze powrocili
![]()
Powód Edycji: w tagach yt umieszczamy TYLKO to co jest w adresie po znaku =
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 December 2006 Skąd: Jasło ![]() |
pewnie niektorym juz przejadla sie ich piosenka
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
pewnie niektorym juz przejadla sie ich piosenka ![]() Jak i gangam style. ![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
"weeeeeeeekend dobry jeeeest".
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Mandaty-...,wiadomosc.html kekeke..... -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
Bardzo proszę nie wklejać politycznej paplaniny - z żadnej opcji - dopóki któryś nie zrobi z siebie na prawdę konkretnego pajaca.
Złapanie polityka na kłamstwie nie jest wcale takim znowu wielkim wyczynem (nie rewelka), kłamiący polityk nie jest śmieszny (nie dowcip) i wreszcie wklejanie filmików, które od jakiegoś czasu są pokazywane w większości mediów mija się z celem (bo było) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|