![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 08 March 2005 Skąd: Lublin ![]() |
mam w garazu auto z 2004r. z 2 sztukami tych odrdzewiaczy katodowych. wygladaja na zamontowane nie dlugo po kupnie - zasyfione praktycznie tak samo jak reszta, niestety auto ruda atakuje dosc mocno.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 04 September 2008 Skąd: Łódź ![]() |
jakie to coś musi być niebezpieczne w życiu codziennym.. -------------------- V8
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 26 March 2007 Skąd: Pruszków ![]() |
Nie wiem czy to traktować jako dowcip rewelka
Ale ciekawy patent jest to na pewno i większość z nas uśmiechnie się na jego widok Stolik stół v8 z aluminiowego bloku silnika BMW 4litry 286KM ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kiedyś TDCI teraz US - VTEC
SZYBCIEJ mocą, FAJNIEJ momentem |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 03 August 2010 Skąd: Yanki ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 12 November 2008 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
JackillerTDCI
Widzę, że chyba TopGear'a nie oglądałeś. BTW Stylowy i niedrogi ![]() -------------------- Z cyklu: Keep AE86 Alive!
_http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=86682 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 08 November 2010 ![]() |
jakiej wsi? a to nie Twój dom? ![]() ![]() Czesto widze cos takiego na polskich wsiach, niestety. Passat B5 to taki stereotyp, bardzo popularny w moim wojewodztwie, moze dlatego, ze mieszkam blisko niemieckiej granicy. Zabawny artykul - http://www.blogomotive.pl/index.php/2012/1...b5-fl-nie-bylo/ CYTAT("http://www.blogomotive.pl/index.php/2012/11/17/348-cbbg-passata-b5-fl-nie-bylo/") Wyobraźcie sobie świat bez Passata B5 po lifcie z 1,9 TDI. Szok. Ale przyroda nie lubi próżni i coś musiałoby się znaleźć. Jakieś auto, które zamiast Passata mogłoby prestiżem rozganiać Podkreslam jeszcze raz ze to stereotyp, zeby nikogo nie urazic. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 10 January 2009 ![]() |
-------------------- [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/southparkturbo.jpg[/IMG][/URL]
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
Fajny ten stolik tylko pytanie miedzy tłokami a szkłem uzywa sie jakiegos sylikonu czy kleju czy jak?? tak w sumie to prosta robota wypiaskowac blok i nawiercic i nagwintowac pare otworów...
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Piaskowanie elementow, ktore maja potem stac w domu to najgorsza rzecz, jaka mozna popelnic. JEDYNA opcja jest szkielkowanie. Wyglada miliard razy lepiej i 7 miliardow razy lepiej to potem wyczyscic jak sie np zakurzy. Tak, wiem co mowie, bo mam taki pamiatkowy mebel z bloku z peknieta tuleja po Civicu
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wypiaskował bym to i pomalował cynkiem na bank by było dobrze... czemu sadzisz ,ze piaskowanie to zły pomysł??
|
|
|
![]()
|
|
Zrob tak, postaw sobie w domu kloc z papieru sciernego, pomaluj go cudnym szprajem, a potem wrocimy do tematu czy rzeczywiscie tak fajnie wyglada i czy jestes zadowolony
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie trzeba sluchac, mozna popatrzec:) |
|
|
![]()
|
|
Bez przesady blok mozna spokojnie przedmuchac i go wymyc rozpucholem a pózniej pomalowac pistoletem ...
|
|
|
![]()
|
|
Bedzie pieknie... Powodzenia
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 November 2010 Skąd: Klimontów/Kraków ![]() |
Przerwa między zębami a`la Karolak... |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
Nie wiem czy to traktować jako dowcip rewelka Ale ciekawy patent jest to na pewno i większość z nas uśmiechnie się na jego widok Stolik stół v8 z aluminiowego bloku silnika BMW 4litry 286KM ![]() ![]() ![]() ![]() zrobilem sobie taki stolik kilka miesiecy temu, koszt to praktycznie tylko szklo, ogolnie stoi w garazu w biurze bo do domu to za maly jest, pozatym ciezkie cholerstwo mimo ze ameliniowy ;-) -------------------- ..........
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Na mnie czeka cały ABZ po zamarznięciu wody. Ale stolik mogę zrobić jak dzieciaki podrosną i spadnie ryzyko rozwalenia głowy o kant "nogi od stołu"
![]() -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 11 August 2025 - 18:38 |