![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 02 April 2010 Skąd: WK ![]() |
przecież to stara wólka - dziś rano leciał materiał
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
Teraz to chyba stara nowa wolka
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 24 October 2011 ![]() |
od około 1:00
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
CYTAT od około 1:00 Je****na... myslalem ze sie na bloku zatrzyma... Na jednym ujeciu fajnie widac fale uderzeniowa idaca od lufy dziala. "widac" normalnie jak cisnienie idzie ![]() Canadian police chase. http://i.imgur.com/J8ack.gif -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 09 March 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
Je****na... myslalem ze sie na bloku zatrzyma... Na jednym ujeciu fajnie widac fale uderzeniowa idaca od lufy dziala. "widac" normalnie jak cisnienie idzie ![]() Canadian police chase. http://i.imgur.com/J8ack.gif Kilka lat temu szukając auta dla siebie byłem w firmie organizującej przetargi na auta z zakładów ubezpieczeń i widziałem tam Volvo (bodajże 740) ostrzelane z broni automatycznej, w którym blok silnika był podziurawiony na wylot. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
-------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
Kilka lat temu szukając auta dla siebie byłem w firmie organizującej przetargi na auta z zakładów ubezpieczeń i widziałem tam Volvo (bodajże 740) ostrzelane z broni automatycznej, w którym blok silnika był podziurawiony na wylot. z automatu? blok silnika na wylot? Chyba z dziala przeciwlotniczego... ![]() rozumiem ze np taki ak47 przebija kamizelke, ale blok silnika? nie wiem, moze pociski z metalowym plaszczem czy cos, ale taki blok to miekki nie jest... -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Nie ma opcji na przedziurawienie bloku na wylot z ręcznej broni, chyba że blok z plasteliny a oni strzelali z 2m.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 03 March 2005 ![]() |
Warszawa we mgle
![]() http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,3486...734800.html?i=0 -------------------- 1,9TDI ASZ+ 178KM&390,7Nm by Dynosoft.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 21 July 2010 ![]() |
Ak 47 bez większego problemu przebija blok silnika strzelając zwykłymi pestkami
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 03 January 2012 ![]() |
Peweni kojarzycie taką broń jak Desert Eagle, "pistolet" strzelający w najpotęrzniejszej wersji nobojami .50ActionExpress-jego zstaosowanie ot miedzyinnymi zatrzymywanie ciężarówek poprzez przestrzelenie bloku silnika XD Tak gdzieś czytałem, i myślę że jest w tym dużo prawdy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
CYTAT("billysnake") kowboj buraku jestem dyslektykiem i mam na to papiery jezeli nie mozesz zrozumiec mojego posta to najwyrazniej jestes niedorozwiniety pota tym to nie twuj temat jezeli zalozyciel postu nie wnosi uwag to czemu ty to robisz jezeli w lachociag np. zamiast ch uzyje samo h to niezrozumiesz pzekazu jak nie mozesz tego czytac to tego nie czytaj jestem wolnym człowiekiem i pisze jak chce ortografia ogranicza i jest dla ograniczonych ludzi tak ze misiek idze do domu bo sie pzeziebisz a co do gregor to hlopie cenie sobie twuj udzial w jednym z moih tematow za co podziekowalem pzylepilem max gwiazdek ale tu to cie poniosło to ze mam w profilu rooki to nie znaczy ze urodziłem sie wczoraj i mam5 latek i krecone włoski i takie snopki nieomłucone jak ty i kowboj beda po mnie jezdzic i z czym mam wyluzowac chłop ma problem a ja staram sie mu jakos pomuc w miare skromnyh moih mozliwosci jezeli on nie wnosi uwag to czemu ty sie udzielasz nie ty zakladłes ten temat poza tym czy ty jestes niedorozwiniety pzejzyj jeszcze raz to co pisałem i razdze pełna diagnostyke czujnikuw i elementuw wykonawczych zwłaszcza dolot i wylot a to co wypisałes w punktoh to jest misiu plagiat zebrałes w punktah to co ja juz mu napisałem na dodateh snujesz jakies opowiesci dzewa sandałowego najlepszy jest ten tekst ze sie sonda zawiesiła zawiesic to sie moze kupa w klozecie nie sonda sonda jest sprawna albo nie najwyrazniej nie masz pojecia o budowie i zasadzie działanie no i dobre jest tez to ze uczszelnienie popekanego elementu jest pzyczyna problemu to co powinien to spowrotem rozszczelnic nie no panowie jaja aa no i jeszcze jedna sprawa naprawy mechaniczne wlasnie opieraja sie na domysłach kture sie potwierdza lub odzuca tak ze zamiast marnowac czas na pisanie bzdur wez sie umuw z kowbojem na randke i bawcie sie dobze chlopaki i wezcie ze soba duzy słoj wazeliny papa wink.gif ps kowbo w tym że zwróciłeś mi uwagę nie ma nic rażącego tylko problem w tym jak to zrobiłes HAMIE bez manier i grama kultury wiesz ja jako człowiek kultury napisałbym to w ten sposub np;......billi pisz zgodnie z zasadami ortografi i uzywaj znakuw interpunkcyjnych tego wymaga regulamin tego forum poza tym w ten sposupb post jest bardziej czytelny na koncu dodałbym magiczne słowo PPOSZĘ i było by ok ja bym pzeprosił i sie dostosował a tak to mozesz mnie pocałowac w dupe takie teksty to do mamusi hoc moze nie mogla by ci wsztrzymac kieszonkowe na lody i tak pogonic ze bu ci sie kredki z tornistra powysypywały Takie tam z innego tematu na forum, może nie wszyscy widzieli. Co prawda trzeba się mocno skupić, żeby zrozumieć przekaz, ale warto ![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
Hmmm, przychodzi na myśl jesze jendo zastosowanie deserta...
![]() |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Takie tam z innego tematu na forum, może nie wszyscy widzieli. Co prawda trzeba się mocno skupić, żeby zrozumieć przekaz, ale warto uhhh ciezko. Ale czegos nie rozumiem, billy najpierw proponuje rozmowcy i jego koledze sloik wazeliny, a potem każe calowac sie w dupe? Niezle. ![]() O desercie ciekawe info, zaraz poszukamy... ale chyba chodzilo bardziej o przestrzelenie chlodnicy, reszta to bonus... CYTAT Hand cannons are nice, but hard to justify if they go through your neighbors walls. In some cases----many neighbors walls mythbusters ![]() CYTAT A bullet from a .50 caliber Desert Eagle pistol cannot penetrate 25 watermelons.
Confirmed Tory and Kari set up a line of melons, but Kari's shot only penetrated the first three. They noted the parallels between this test and the use of a .50 caliber sniper rifle during "Bulletproof Water" (2005), in which the slug could not reach Adam through only a few feet of water. -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Takie tam z innego tematu na forum, może nie wszyscy widzieli. Co prawda trzeba się mocno skupić, żeby zrozumieć przekaz, ale warto ![]() ja billemu długiej kariery na tym forum nie wróże, zaczal sie udzielac przez ostatni tydzien i odrazu na dzien dobry 2 warny sie posypały. A porównania to bierze z kosmosu chyba. Ciekawe co bierze bo to dobre musi byc. -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 01 December 2007 Skąd: Warszawa, warszawa, warszawa - CWKS Legia ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
http://tablica.pl/oferta/honda-civic-1-4-i...#b6ad0eb9;r:8;s ostatnie zdjecie:)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Mocne
![]() Tuning w stylu JDM-jestem downem Maćkiem xD! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 08 July 2012 Skąd: Mordor (W-ch) / Opole ![]() |
Dziś wyszedł ostatni nr "GT"
![]() -------------------- Viki`B powered by y/z16xe (ruda tańczy jak szalona :D )
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 14 August 2025 - 01:42 |