![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 January 2005 Skąd: DW ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
hmmmm... no nie bardzo moege sie doszukac... poz aszybienica w LG
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Zobaczcie to:
[url:2a7pi7e8]http://www.koreus.com/media/pub-logitech-quickcam-travail.html[/url:2a7pi7e8] [url:2a7pi7e8]http://www.koreus.com/media/do-you-speak-english.html[/url:2a7pi7e8] -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 27 August 2004 Skąd: WaWa ![]() |
[url:2m9tc3jk]http://www.maxior.pl/?p=index&id=6421&0[/url:2m9tc3jk]
Ouszukali mnie, hahaha Obejrzyjcie koniecznie to... Bezgraniczna głupota, ale Mercedes jest twardy... [url:2m9tc3jk]http://www.maxior.pl/?p=index&id=6382&8[/url:2m9tc3jk] |
|
|
![]()
|
|
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
[url:3k6vl9lq]http://www.bofunk.com/video/1383/twist_of_plot.html[/url:3k6vl9lq]
|
|
|
![]()
|
|
![]() A gdzie piłeczka...? ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
ciekawe kiedy tutaj sie zacznie taki konkurs??
![]() -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
Zobaczcie tego Yorka...
[url:2m52ywpm]http://rapidshare.de/files/8893066/hund.wmv.html[/url:2m52ywpm] -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 08 June 2003 Skąd: w nim ta moc ? ![]() |
Rozmawiają trzy przedstawicielki najstarszego zawodu świata:
- ja to w 30 minut robie z mężczyzny impotenta - to jeszcze nic ja w 30 minut robie z impotenta mężczyznę - i tak jesteście słabe ja w 5 minut układam kostkę Rubika ustami.... -------------------- Be smart. Drive safe. Stay legal.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 30 July 2005 ![]() |
Tylko bez dojazdów:P powiedzcie mi jak sie sciaga z tego rapidshare... bo którys raz juz próbowalem i jakos nic z tego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 June 2004 ![]() |
CYTAT("marek85":17k1fy5k) Tylko bez dojazdów:P powiedzcie mi jak sie sciaga z tego rapidshare... bo którys raz juz próbowalem i jakos nic z tego
-> klikasz "FREE" -> czekasz okolo 20 sekund -> wpisujesz 3 znakowy kod w okienko i -> klikasz "Start Download" ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
CYTAT("rennen":1hdvx7vc)
W takim jednym temacie rennen dał linka to żeby tam OT nie robić (choć tamten temat to nawet OTem nazwać nie można ) to zarzucam tutaj Z nudów i ciekawości zajrzałem... ...od razu do Motoryzacja... i taki wątek w miarę z brzegu mi się napatoczył: Impreza vs EVO Cholernie ciekaw byłem jak jest zdanie takich ludzi z "Piaskownicy" Sami zobaczcie http://www.piaskownica.pl/viewtopic.php ... sc&start=0 Zacznijcie czytać pod koniec strony Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Wlasnie przed chwila to czytalem.Ale smieszne..........a moze raczej troszke zalosne.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 09 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Szczęśliwa rodzina:
![]() -------------------- srtb
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Brychu":1zyy1lmv) Szczęśliwa rodzina:
![]() Szczęścliwa bo koleś ma M5,a ona bo zaraz przyjdzie listonosz... -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Sluger":1ykmtz2g) CYTAT("Brychu":1ykmtz2g) Szczęśliwa rodzina: ![]() Szczęścliwa bo koleś ma M5,a ona bo zaraz przyjdzie listonosz... A On to niby do pracy jedzie |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 22 March 2005 Skąd: Zamość ![]() |
Hehehe może ma ekscytującą pracę
-------------------- '..Umywam ręce, nie ręcze co Ci sie stanie, wiele osób chce Cie złapać, ja tego nie chciałem..'
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
LOL cala historia
-------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Jedzie facet samochodem. Obok siedzi żona. Dopuszczalna prędkość 100 km/h. Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością. Nagle żona rozpoczyna monolog:
- Już Cię nie kocham. Po dwunastu latach po ślubie chcę rozwodu. Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 110 km/h. Żona mówi dalej: - Pokochałam twego najlepszego przyjaciela - Kazia. Mąż nic nie mówi tylko dalej przyspiesz do 120 km/h. Żona przystępuje do rozważania warunków rozwodu: - Chcę dzieci! Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 130 km/h. - Chcę dom i samochód! Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 140 km/h. - Chcę aby wszystkie karty kredytowe i akcje był na moje nazwisko. Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 150 km/h. - A czego ty chcesz? - Ja już mam wszystko co mnie potrzeba! Mąż przyspiesza do 200km/h. - A co masz?! Mąż skręca na przeciwny pas jezdni i cedzi przez zęby: - Poduszkę powietrzną!!! -------------------------------------------------------------------------------- Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? Syn na to: - Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka, chcąc Cię rozebrać, ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "SPADAJ DZIWKO, JESTEM ŻONATY!". ------------------------------------------------------------------------------------ Na Uniwersytecie Jagiellonskim było czterech bardzo dobrych studentów, radzili sobie świetnie na wszystkich egzaminach i testach. Zbliżał się egzamin z chemii, miał być w poniedziałek o 8.00. Studenci byli tak pewni siebie, że przed egzaminem zdecydowali poimprezowac u kolegów z uniwersytetu w Poznaniu. Było super, ale ostro zapili w weekend i jak zasneli w niedziele wieczorem,to obudzili się w poniedziałek ok. 12.00. Na egzamin oczywiście nie zdażyli, ale postanowili zabajerowac profesora. Tłumaczyli się, że w weekend pojechali do kolegów z uniwersytetu do Poznania, aby pogłębić wiedzę i wymienić się doświadczenia, niestety w drodze powrotnej, gdzieś w lasach złapali gume, nie mieli koła zapasowego i bardzo długo czekali na pomoc. Dlatego niestety wrócili do Krakowa dopiero koło południa. Profesor przemyślał to i mowi: • OK • możecie przystąpić do egzaminu jutro rano. Bardzo zadowoleni z siebie studenci pouczyli sie jeszcze trochę wieczorem i na drugi dzień przyszli na egzamin pewni siebie. Profesor posadził ich w czterech osobnych pokojach, a asystenci rozdali pytania. Cały test był za 100 punktów. Na pierwszej stronie było zadanie za 5 punktów, które wszyscy rozwiazali bez wysilku. Na drugiej stronie było tylko jedno pytanie, ale za to za 95 punktów: "Które koło?" -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 12 August 2025 - 20:37 |