![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 December 2006 Skąd: Jasło ![]() |
Nie do końca rozumiem jak oni to zrobili...nie wiem czy to jeszcze dowcip czy już rewelka... http://www.youtube.com/watch?v=8xx2e6R4jY4...layer_embedded#! elvis zyje, przynajmniej w japoni ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
gość_toivias_* |
![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 March 2007 Skąd: Gliwice/Rybnik ![]() |
Niezłe masz pojmowanie dowcipu w takim razie. Każdy chyba wie, co to triatlon i raczej nie przeszkadza to w uśmianiu się z cytowanego dowcipu. E tam byłoby śmieszne gdyby nie pomyłka kolejności, która razi mnie bez względu na to czy to dowcip czy nie ![]() -------------------- 200KM/290Nm/1088kg
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 31 March 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Stawiam czteropak, że masz/miałeś/chciałbyś mieć doczynienie z triathlonem ![]() mam ![]() -------------------- 200KM/290Nm/1088kg
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 14 January 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Chyba jeszcze nie było
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 23 June 2007 Skąd: Lublinozouki ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
E tam byłoby śmieszne gdyby nie pomyłka kolejności, która razi mnie Jaka pomyłka człowieku? To żadna pomyłka, gdyby nie taki układ to nie byłoby dowcipu. Do tego zedytowałeś posta - dla mnie dowodzi to jednego, autor doskonale wiedział czym jest triatlon i jak skonwertować to na dowcip ![]() Że tego nie czujesz? Trudno. |
|
|
![]()
|
|
Do tego zedytowałeś posta - dla mnie dowodzi to jednego, autor doskonale wiedział czym jest triatlon i jak skonwertować to na dowcip ![]() EDIT dlatego, ze wziąłem to po przemyśleniu pod uwagę ![]() -------------------- 200KM/290Nm/1088kg
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 May 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
wchodzę.. a tam jak zwykle... bicie piany.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 April 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=GKbTC8Z_EGc...feature=related mocne, to jakiś nowy kubica??
![]() -------------------- Usunięto reklamę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
POST NA FORUM:
Jak stoje w korku i jest upal to zawsze zamykam szyby do konca, taki szpan ze niby mam klimatyzacje w aucie. Wy tez tak macie? FORUM TEŻ TAK MA: ***My mamy klimatyzację ***Też tak robię. zawsze. a jak jest wyjątkowo ciepło i chcę podkreslić że moja klima jest naprawdę wydajna to jeszcze zakładam marynarkę i kapelusz. a w zime, jak chcę pokazać innym kierowcom, że mam super wydajne ogrzewanie, to otwieram okna i jeżdżę w podkoszulku. ***Ja niestety nie mam szyb, ale za to trzęsę się i udaje, że mam dreszcze i hipotermię. ***Ja tez tak robię w swoim C-330 ![]() ![]() ***Ja popryskałem szyby sztucznym śniegiem, zakładam radziecką czapę z ogonem borsuka, wielki, potwornie gruby kożuch i rękawice narciarskie. ***Zapomniales o radosnie bawiacych sie pingwinach na tylnim siedzeniu i niedzwiedziu polarnym z soplem lodu na nosie na przednim. ***Ja też tak robię! Do tego nigdy nie pytam od drogę,udając że mam GPS oraz gadam do siebie głośno się śmiejąc, udając, że mam zestaw głośno mówiący ![]() ***Pewnie, że tak. Co do GPS'a, to ja nawet sobie postawiłam na desce wycinek mapy w ramce, żeby wyglądało autentycznie. ***Ja też tak zawsze robię. To wzbudza szacunek. Dodatkowo, żeby ludzie myśleli, że mam autmatyczną skrzynię biegów, zawsze jeżdzę na jednym i trzymam CAŁY CZAS obie ręce na kierownicy. ***A ja czasami w domu kładę 5 krzeseł obok siebie, chwytam w dłoń talerz, którym kręce w obie strony, zaczynam buczeć i udaję , że mam samochód. Też tak macie ?? ***Ja mam dwa komplety kluczykow jeden dla siebie , drugi dla malzonki. i jak podchodzimy do auta to ja przekrecam kluczyk w drzwiach zamaszyscie , a ona dyskretnie. Wyglada jakbysmy mieli centralny zamek...a na dachu mam przyklejana reke manekina, wyglada jakby zona wystawila swoja przez szyberdach...a jak tankuje na stacji za 5 zlotych to po nalaniu paliwa stoje jeszcze kilka minut, ze niby wciaz tantuje...wyglada jakbym nalewal za 200 zl. Tez tak macie? ***A ja sobie nalepiłem takie płytki koło klamek, drzwi nie zamykam i udaje że auto się otwiera na linie papilarne. Też tak macie? ***Ja kupilem niebieski kubek i postawilem dnem do gory na desce rozdzielczej pod szyba, wszyscy mysla ze jade radiowozem po cywilnemu. Tez tak macie ? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
http://allegro.pl/felgi-audi-a4-b5-i1431096089.html buheheh
nie wiem ktory z elementow na foto jest najlepszy czy sum czy alladynki czy sandaly czy progi w audi czy gacie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Pa a na maila moze jeszcze lepsze zdjecia przeslac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
mysle ze to jest jakis matrymonialny rebus LOL
-------------------- ..........
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 28 January 2010 Skąd: Kraków ![]() |
jak stoje na światłach i widzę jakiegoś rywala to udaję że rozmawiam przez telefon, bawie sie radiem a jak tylko zapali sie pomaranczowe to ruszam jak popierdo***
też tak macie? ![]() ![]() ![]() -------------------- MX-5 - track
E55 AMG - daily |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 18 August 2025 - 13:27 |