![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
<Gio> o osobach nieobecnych nie mówi się w ogóle, albo mówi się dobrze
<Gio> na przykład "dobrze, że go nie ma" <Suwo> Ty, nie zostawilem u Ciebie swetra? <Rafcio> 404 not found <ja>Tak sie czasem zastanawiam kto by leżał na wawelu jakby w tupolewie lecieli obaj kaczynscy <kumpel> Pilot samolotu :> <emsi> co mi kupisz pod choinkę? <kret> świeczkę zapachową <emsi> aha... a co ty byś chciał? <kret> ciebie, zapakowaną tylko w kokardę ![]() <emsi> no wiesz? Prezenty powinny być podobnej wartości... <kret> to dorzuć jeszcze dwa snickersy ![]() <wroniak> wpadnę do ciebie, ok? <inka> spoko, ale za jakąś godz., muszę posprzątać <wroniak> po co, skoro jutro i tak będziecie mieć syf? ;P <inka> to, że jutro też się zesrasz, nie oznacza, że dziś masz nie wycierać dupy... <max> jak to jest? <max> jak na studenta całkiem przyzwoicie zarabiam <max> wydaję średnio po 2 tysie miesięcznie <max> a od tygodnia siedzę i wpierdalam na zmianę krakersy i herbatniki moczone w herbacie? :| <*Paulina> i doskwiera mi samotnosc dzisiaj <Szymon> ooojj <*Paulina> ![]() <Szymon> <przytul> <*Paulina> do dupy <Szymon> <przytul_do_dupy> <amadzia12>heeeej!!!!! PoKliaAaAaSHshSH???! <Esavier>aaaggghhh ratuj sie kto może <HeyToon> nie no kurwa tak nie mozna to nie fair <googos>Boże cużem ci uczynił?! <Esavier>bravo1, bravo1 tu delta ogłaszam kod czerwony HAMA na współżędne echo,hotel-kilo,alfa fire for effect! <adminek>ewakuujcie ludność cywilną! ja pierwszy! adminek has left <googos> trzymac linie, wycofać cywili! <Esavier> kurwa miał być zajebisty piątek gdzie te atomówki? <amadzia12> nie RosUmIeM was-.- <Hamiltoon> generale jesteśmy pod ciężkim ostrzałem, proponuje sie wycofać! Jakon has let <amadzi12>GooGoS poklikash? Hellsing has joined <googos>man down, man down! <Esavier>we have K.I.A, repeat we have K.I.A <HeyToon>meldujcie do sztabu! <karolcia>HQ, tu delta, HQ tu delta odbiór! <Esavier>delta melduje jestesmy pod ciezkim ostrzalem! nie wytrzymamy dlugo! serwer sie przegrzewa! request immediate ewaq! <Hellsing>co tu sie kurwa dzieje! <Esavier Admin dzięki Bogu! Googus dostal! <HeyToon>walą do nas ze wszytkich stron karolcia stawia ogien zaporowy ale nie utrzymamy sie dlugo <Esavier> juz wezwalismy posilki! Last man standing! <Hellsing>ale co tu sie kurwa dzieje <amadzia12> HeEEjKa Helsing! SkĄd jESteŚŚ? <Esavier>officer wounded! <karolcia>leccie po nosze! <Hellsing>nie wiedzialem ze jest tak powaznie uciekajcie ja odpale atomówke <Esavier>Na pohybel paszczurowi <HeyToon>to był dla mnie zaszczyt służyć z wami! <Hellsing> ZA OJCZYZNE!! you have been disconnected from server, propably server is closing... |
|
|
![]()
|
|
Sory ze post pod postem no ale ograniczona dlugosc
<xxx> Pomorze ktos? <Unf> Niestety, mazowsze. <birdy> czaisz akcję? <birdy> jadę ostatnio autobusem. <birdy> miejsca zajęte, jakaś starsza kobitka stoi <birdy> jakiś dwumetrowy paker się poczuł, podszedł do niej i ją pod boczek prowadzi do siedzienia <birdy> "babcia se pierdolnie" <semir> tam jest takie ciśnienie, że by Ci jaja rozerwało <beta> ja jestem dziewczyną <semir> no to mózg by Ci rozerwało <shadow_no> ona jest dziewczyną <kasia> cze, poklikamy <jebie_twiją_starą> zobacz moj nick <kasia> no widze i co ? <jebie_twiją_starą> nie rozumiesz... <kasia> nie, ale moze sie lepiej poznamy :] <jebie_twiją_starą> ja cie znam <kasia> z kad ? <jebie_twiją_starą> popatrz na moj nick... <kasia> tata ? <pawlik> ale nie mam prawka jeszcze, więc mama daje mi tylko w lesie <pawlik> i na mało uczęszczanych drogach [Yasioo] siema [Lemur] sorki stary, nie moge teraz gadac, wypelniam kretynski formularz na UGH i sporo z tym czyms pierdolenia [Yasioo] ok, odezwe sie pozniej [Yasioo] dalej sie pierdolisz z tym czyms? [Lemur] tu dziewczyna wojtka, sam jestes "tym czyms" jebany zlamasie <Elle> Artykuł w jednej z francuskich gazet... "Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów, gdzie jednocześnie nie ma biedy a obcy kapitał się pcha drzwiami i oknami. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu. Kraj, w którym rządzą byli socjaliści, w którym święta kościelne są dniami wolnymi od pracy (!) Cudzoziemiec musi zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeśli nie chce stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, ekspedientem po niemiecku a ministrem lub jakimkolwiek urzędnikiem państwowym tylko za pośrednictwem tłumacza. Polacy..! Jak wy to robicie..?" <misiu85> a moze zrobimy to u mnie? <młoda90> dobra zróbmy to w końcu, bo juz mi sie klikanie znudziło... <misiu85> tylko ubierz cos sexownego.... <młoda90> to gdzie mam przyjechac? <misiu85> na Rydygiera wiesz gdzie to? <młoda90> ...mieszkam na Rydygiera zaraz u Ciebie bede miśku tylko podaj mi dokładny adres <misiu85> czekaj powiem córce, zeby pojechala do babci...zostaniemy sami <młoda90> ok <młoda90> z/w stary cos chce ode mnie <młoda90> ej...sorry, ale ojciec powiedział mi przed chwilą, że babcia zrobiła konfitury i mam po nie jechac:/ <misiu85> yyyyy a jak masz na imię w ogóle? <młoda90> Agnieszka <misiu85> (NO SIGNAL) <sor> Odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem. <glos z sali> A długopisem można? <i> typiary w autobusie robią sobie bekę z kolesia <barbi> ej koleżko może chciałbyś mnie podymać? <kolezanki> hihihihi <gostek> a wyglądam na zoofila? <Ja> jaka akcja, kręcą ze stacji VIVA - Randez-Vous i podbijają z nienacka do jakiegoś typka (przypadkowo przechodziłem obok) i standardowe pytanie ta panna prowadząca "czy masz dziewczynę" a koleś "nie, rucham co się nawinie" i poszedł dalej |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
-------------------- ..........
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
świeżaki jeżdżą imprezą po mieście
nie zdziwiłbym się jakby było Trial na motocyklu |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
@jankes: niech Cię szlak jasny trafi, krew nagła zaleje za ten link.
Miałem zaplanowany dzień, a teraz? Teraz.... ta strona nie ma końca! ![]() EDIT: Chyba będę miesiącami oglądał, dziś niech będzie styczeń... -------------------- wiem
|
|
|
![]()
|
|
![]() eMpowered Dołączył: Thu, 21 January 2010 Skąd: Białystok =) ![]() |
na KSW to raczej się nie nadaje
![]() -------------------- drift to kontrolowany poślizg samochodu przy użyciu gazu i ręcznego, a w dzisiejszych czasach jest to po prostu sport
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 23 August 2007 Skąd: Częstochowa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
<mokry> ogólnie to ja lekarzem jestem..
<mokry> i przychodzi do mnie ostatnio pacjent i mówi, że ma problem <mokry> koleś student na 100% <mokry> mówię, żeby powiedział o co chodzi <mokry> to on mi się zaczyna żalić, że w akademiku mieszka itd <mokry> i przechodzi do sedna, że się moczy <mokry> ja tak myślę i mówię, że jest pewnie jakiś powód tego- jakieś sny czy coś <mokry> a on taka mina skwaszona i mówię, że jak nie powie dokładnie to mu nie pomogę <mokry> on popatrzył na lewo na prawo czy nikogo nie ma i mówi <mokry> śni mi się, że idę ciemnym korytarzem i są ognie itd taki klimat straszny <mokry> dochodzę do końca i wchodzę do ciemnej sali a tam Lucyfer <mokry> i Lucyfer krzyczy: Za swe złe czyny- oddaj mi szczyny! <mokry> i on budzi się wtedy w łóżku i jest total zmoczony <mokry> niestety- nie wytrzymałem i padłem ze śmiechu <llio> ty masz siwe włosy! <Phaet> no już mam <llio> ile masz lat? <Phaet> 27 <llio> i nie martwi cie to? <Phaet> nie, czemu? <Phaet> to tak jak odrobina śniegu na dachu <Phaet> kiedy będe miał śnieg w piwnicy, to zaczne sie martwić <le1t00>licytowałem słuchawki warte 80$ za 78PLN! Licytował typek, jak było mniej niż minutę to zadzwoniłem do tego co walczy ze mną i odebrał a ja zalicytowałem, a on "kurwa mać" i się rozłączył... <Marek> Zauważyłeś, że ludzie będący w związku często mówią do siebie używając imion postaci z Kubusia Puchatka? <Marek> Np. Misiu, Tygrysku, Króliczku nawet Prosiaczku. Raz spotkałem się nawet z kłapouszkiem. <Marek> Myślisz, że Aga się obrazi jak będę jej mówił "Pan Sowa"? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
peerbe111 basha i kretyna tu ludzie znają
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 02 July 2005 Skąd: Beeftown ![]() |
|
|
|
gość_toivias_* |
![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
DEWSTO i LAPTOK produkuje WIESTRONIK dla TIR-MAGAZIN
![]() -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 21 May 2008 ![]() |
heh polskie auto robi karierę międzynarodową
![]() http://carscoop.blogspot.com/2011/01/embar...olls-royce.html |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
Klasyka już i pewnie dawno temu było ![]() -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 02 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 April 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
widzę że niektórzy wieczorami są strasznie osamotnieni
![]() -------------------- Usunięto reklamę.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Nieco zbyt dosłowne. Nie żebym nie lubił, ale żona się wkurza jak to przy niej oglądam ![]() -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 April 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
pare stron wcześniej
![]() -------------------- Usunięto reklamę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 17 August 2025 - 01:47 |