![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
również piję "Biedronkowego" Lecha, ale nie czuję żadnej różnicy między kupionym w innym sklepie,a tym z Biedronki. Na puszce nie ma napisu "wyprodukowano dla biedronka" więc to bankowo to samo co gdzie indziej ![]() dziwny tok rozumowania. Nawet w mojej, komputerowej branży kiedyś nadziałem się na sytuację, że kupowałem komponenty identyczne w różnych hurtowniach. Gdzie urwałem choćby 1% tam się kupowało. U pewnego dystrybutora było taniej, ale dziwnym trafem jeśli mam średnio 2% uszkodzonego "dead on arrival" towaru, to tej jednej hurtowni miałem 10-15%. Niby jest gwarancja, ale stracony czas i nerwy. W branży spożywczej z całą pewnością jest to znacznie dalej zakrojona praktyka. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 16 December 2004 Skąd: Gdynia ![]() |
Siedzą dwie blondynki na balkonie. Jedna mówi:
- Patrz, mój stary idzie z kwiatami, znowu będę musiała dać du*y. Na to druga mówi: - A co, wazonu nie macie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 29 December 2004 Skąd: GKW ![]() |
dziwny tok rozumowania. Nawet w mojej, komputerowej branży kiedyś nadziałem się na sytuację, że kupowałem komponenty identyczne w różnych hurtowniach. Gdzie urwałem choćby 1% tam się kupowało. U pewnego dystrybutora było taniej, ale dziwnym trafem jeśli mam średnio 2% uszkodzonego "dead on arrival" towaru, to tej jednej hurtowni miałem 10-15%. Niby jest gwarancja, ale stracony czas i nerwy. W branży spożywczej z całą pewnością jest to znacznie dalej zakrojona praktyka. Nie masz racji. Często ładują mi piwo do różnych sklepów, czy to Biedronki, Liedla, Auchama, czy Tesco. W browarze stoją palety z piwem i nikt nie wybiera, tylko to samo leci do wszystkich odbiorców. Co najwyżej później może być jakoś dziwnie składowane lub przeterminowane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 11 January 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
niewiem jak to sie ma do piwa alktorZe znajomy z małego osiedlowego sklepiku mowił mi na temat coca-coli że te do dużych sklepów domow towarowych mają inne kody kreskowe niz te do małych i są z innych lini produkcyjnych tzn jest masówka gorszej jakości... niewiem czy to prawda ale gosciu starszy raczej mowi prawde jak przyjdziemy z nim pogadac...
-------------------- Mechanika, Swapy, Naprawy [chwilwo zamknięci]
było bmw, były mercedesy teraz czas na ameryke :) |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
niewiem jak to sie ma do piwa alktorZe znajomy z małego osiedlowego sklepiku mowił mi na temat coca-coli że te do dużych sklepów domow towarowych mają inne kody kreskowe niz te do małych i są z innych lini produkcyjnych tzn jest masówka gorszej jakości... niewiem czy to prawda ale gosciu starszy raczej mowi prawde jak przyjdziemy z nim pogadac... Ja takową rzecz słyszałem o partiach wódki wydawanej do sieci marketów. Że jakaś gorsza partia i dlatego takie ekstra ceny. -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 02 September 2009 Skąd: WWY ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 28 October 2006 Skąd: Wa-wa ![]() |
ładnie syknął, to chyba PL
-------------------- e36 328i - Poznań 1.49
Race4Fun.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 April 2007 Skąd: Płońsk ![]() |
ładnie syknął, to chyba PL dzwiek jest podłożony z tego filmu: -------------------- _https://www.facebook.com/punto16vT
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 12 September 2006 Skąd: WO ![]() |
ale jedzie...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 09 November 2009 Skąd: Osby, Szwecja ![]() |
Słuchajcie, mam taki problem i potrzebuję waszej rady i opinii! Czy wszystkie dziewczyny to takie bałaganiary? ![]() ![]() ujmę to tak... j%$#ć ten bałagan ![]()
Powód Edycji: sane: po co ten post, po co te przeklinanie? następnym razem będzie warn...
-------------------- Po co mieć samochód, który hamuje kiedy naciskam pedał hamulca ? To zabija całą radość prowadzenia !
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 09 November 2009 Skąd: Osby, Szwecja ![]() |
-------------------- Po co mieć samochód, który hamuje kiedy naciskam pedał hamulca ? To zabija całą radość prowadzenia !
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Co do spożywki to niestety bardzo często produkty na których widnieje"wyprodukowano dla" są poprostu gorszej jakości. Co prawda skład na etykiecie będzie ten sam ale przecież np robiąc przecier pomidorowy można zrobić go ze świeżych pomidorów i tych "starszych". Oczywiście renowmowana marka typu np Hortex czy browary wstawiając piwo nie pozwoli nadszarpnąć swej reputacji i piwo powinno być tej samej jakości a niższa cena wynika poprostu ze skali zakupu.
Ostatnio kupiłem cukier w biedronce sobie i słodziłem 2x więcej niż innym cukrem kupionym w pierwszym lepszym sklepiku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Dzisiaj na naszym ulubionym onecie wrzucono kolejny naciągany artykuł
![]() Oczywiście mniejsza o sam artykuł. Rozwalił mnie jednak komentarz, który pod nim znalazłem. Nie czytam wypocin troli ale byłem prawie pewien, że po takim artykule znajdę tam jakąś perełkę... ![]() ![]() -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 18 April 2005 ![]() |
zaczerpniete z innego forum...
CYTAT("CORN") Przechodząc koło lory z nowymi autami na samym brzegu zobaczyłem najnowszego SUVa - Citroena C Crossera, auto piruńsko drogie bo 127 800 zł za podstawową wersję, kosmiczna utrata wartości a tu jeszcze taki widok: ![]() ![]() ![]() Nie chcę nawet myśleć jak to będzie wyglądało jak będzie miał np 3 lata. fejk or not? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa/Poznań ![]() |
NOT - norma na poprawienie wizerunku cytryny powiem,ze hondy tez tak miały.
-------------------- MB W202
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 29 December 2004 Skąd: GKW ![]() |
niewiem jak to sie ma do piwa alktorZe znajomy z małego osiedlowego sklepiku mowił mi na temat coca-coli że te do dużych sklepów domow towarowych mają inne kody kreskowe niz te do małych i są z innych lini produkcyjnych tzn jest masówka gorszej jakości... niewiem czy to prawda ale gosciu starszy raczej mowi prawde jak przyjdziemy z nim pogadac... Akurat co do Coca-Coli się nie wypowiem. Ale woziłem też Hoop Cole i sytuacja taka sama co z piwem. Hoop produkuje także tą Cole co jest w biedronkach z innymi naklejkami i ta faktycznie może być jakościowo inna, chociaż na produkcji w Hoopie mówią, że to samo leją i tu i tu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 March 2007 Skąd: Gliwice/Rybnik ![]() |
Co do wydechu C-crossera... Puszka wygląda na otwieraną, zupełnie jakby wycinali fragment do testów korozyjnych, a potem z powrotem wspawali. Niesamowite, że z takim syfem auto jedzie do klienta
![]() -------------------- 200KM/290Nm/1088kg
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 May 2007 Skąd: z Kosmosu ![]() |
Zbyt duzo wolnego czasu?Moze by tak zbudowac motocykl.....albo dwa?
![]() http://www.yellowbullet.com/forum/showthread.php?t=322720 -------------------- Ciach...Babkę w piach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 16 August 2025 - 04:16 |