![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 16 December 2004 Skąd: Gdynia ![]() |
nie wierze ze nie bylo
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
to przy kręceniu tego odcinka mieli jakis wypadek na pustyni ?? w radio słyszałem ...
-------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 August 2009 Skąd: Białystok ![]() |
to przy kręceniu tego odcinka mieli jakis wypadek na pustyni ?? w radio słyszałem ... Tak: -------------------- _http://autobezsens.blogspot.com/ <- nudne gadanie o niczym
Drive like lightning, crash like thunder Civic fk2 R18A2 + Civic EG B16 było: E36 4d M44B19 - "(b)awaria", Astra F GSi 16v - "Disastra" |
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
jaki paralityk... nie wiedział, że go odrzuci ?
-------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 November 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
Niezle klepnął o ziemie... to musialo bolec
![]() -------------------- Audi Turbo quattro
Audi A3 1.8T |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
jaki paralityk... nie wiedział, że go odrzuci ? gdzieś jest filmik dokładnie pokazujący, jak należy holować, gdy hol jest czymś bardziej sprężystym niż łańcuch. Ale nie mogę znaleźć. ku przestrodze: p.s. jakby ktoś ubolewał tylko nad stłuczoną szybą, to oświece że można tym zabić. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 August 2007 ![]() |
jaki paralityk... nie wiedział, że go odrzuci ? Może chciał jak najszybciej uciec z tej pustyni i dał się "skaleczyć"? ![]() ku przestrodze: p.s. jakby ktoś ubolewał tylko nad stłuczoną szybą, to oświecę że można tym zabić. Szyba to pikuś. Ba skaleczenie to pikuś. Tak więc jeśli ktoś nie ma pojęcia jak się wyciąga za pomocą stalowej liny to niech nie wyciąga. Równie dobrze lina mogła lecieć w każdym kierunku w promieniu 360 stopni więc również bierni niech też myślą o tym żeby wystarczająco daleko odejść by ich nie dosięgło. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
z 10 lat do tyłu jak pracowałem na budowie to chłopaki rozwineli drut z kręgu co sie wiąże belki na zbrojenia i chcieli go wyprostowac samochodem.jeden koniec zawineli chyba wokół słupka płotu a drugi był zaczepiony do lublina.kierowca szarpnał a drut pierdzienał w plandeke na pace i ja rozciał.jakby tak strzelił w druga strone gdzie stała ekipa przy słupku ...
-------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
CYTAT akby tak strzelił w druga strone gdzie stała ekipa przy słupku ... To by przeżyli ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 20 August 2007 ![]() |
To by przeżyli ![]() ![]() Wystarczyło by dobrze w głowę trafić i by nie przeżyli. Każdy kto mówi że nic wielkiego się stać nie może gówno wie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 16 December 2004 Skąd: Gdynia ![]() |
no to zmiana klimatu :
bedzie hit na sylwestrową noc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 14 January 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
pamiętam jak zawsze w terenie mnie ostrzegali przed strzelającą liną, na szczęście tylko na yt widziałem dlaczego.
Tak sylwestrowo: ![]() ed. fd3s - leżę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 14 September 2006 Skąd: zza zakrętu ![]() |
tak glupie, aż śmieszne
![]() -------------------- na nic koni kupa, gdy kierowca dupa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 22 June 2007 Skąd: O-ka ![]() |
sleeper
![]() -------------------- Było lekkie A4 2.7biT
Była Integra Type R JDM Jest Civic b16 gt35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 18 April 2008 Skąd: Władek ![]() |
Ma ktoś jakieś info na temat tej Elantry?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 22 June 2007 Skąd: O-ka ![]() |
a co tu duzo pisac 4g63 swapowane z napedami i tyle
![]() -------------------- Było lekkie A4 2.7biT
Była Integra Type R JDM Jest Civic b16 gt35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 May 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
przebijam..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 23 June 2007 Skąd: Lublinozouki ![]() |
Kto to?a raczej co to k...a jest?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
Może chciał jak najszybciej uciec z tej pustyni i dał się "skaleczyć"? ![]() Szyba to pikuś. Ba skaleczenie to pikuś. Tak więc jeśli ktoś nie ma pojęcia jak się wyciąga za pomocą stalowej liny to niech nie wyciąga. Równie dobrze lina mogła lecieć w każdym kierunku w promieniu 360 stopni więc również bierni niech też myślą o tym żeby wystarczająco daleko odejść by ich nie dosięgło. to lina kinetyczna nie stalowa , osoboscie wyrwalem dwa haki w mojej s2 taka lina , przedni hak wpadl do bmw przez szybe malo glowy nie rozbijajac kierowcy -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 December 2006 Skąd: Jasło ![]() |
skoro sylwestrowo to:
![]() |
|
|
![]() ![]() |