![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Warszawa / WN ![]() |
haha, ale się uśmiałem...
b... -------------------- Passat B6 Highline 2.0 TDI DSG (BKP)
Passat B4 Exclusiv VR6 (AAA) Passat B3 Trend Edition 1.8 (ABS) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 10 July 2005 ![]() |
-------------------- M GmbH
S1000RR 15' |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
![]() szybki kulig ![]() -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 06 July 2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
Gdzie przegieli, typ na koncu dobrze powiedzial "jewo ubic nada bylo". nie znam na tyle rosyjskiego, ale z tego co zrozumiałem to koles został zbity potem zaczął szaleć autem w amoku a tamci go dość poważnie i za ostro ... spacyfikowali , mylę się ? ![]() -------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
Rewelka zdecydowanie bylo? -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
nie znam na tyle rosyjskiego, ale z tego co zrozumiałem to koles został zbity potem zaczął szaleć autem w amoku a tamci go dość poważnie i za ostro ... spacyfikowali , mylę się ? ![]() Oficjalnie, ponoć potknął się o krawężnik... ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
ja uważam że warto wrzucac takie linki i uświadamiac społeczeństwo ![]() Źle mnie zrozumieliście może. Ja uważam że temat jak najbardziej istotny i warty uwagi. Pomyślałem tylko to dział "Dowcip Rewelka!" nie jest najlepszym miejscem, bo ja sam bym chętnie podyskutował na ten temat tu z Wami na forum, a wtedy zrobił by się poważny OT. -------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 23 August 2003 Skąd: Wawa ![]() |
chyba troche przegieli ;/ , lincz jak nic ;/ ![]() -uderzył 1 samochód, wycofał, uderzył tyłem a potem przodem jeszcze jeden. wiesz, on jest jeb*** - (...)tam z tyłu jeszcze 10 samochodów stoi (zniszczonych) Gdzieś w komentarzach był tekst, że koleś schizofrenik. Opier*** należy się panu z departamentu ruchu drogowego, który nie umiejąc wysadzić zawodnika kopie go onucami w fotel... -------------------- Pozdrawiam, Konrad
the sonic re-creation of the end of the world www.umt.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 29 February 2004 Skąd: Pjaseczno ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 22 September 2005 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 09 February 2005 Skąd: STOLICA ![]() |
A oto co dzisiaj znalazłem w swojej poczcie - google tłumacz w akcji
![]() Drogi Przyjacielu, Mam nadzieję, że e-mail do was w dobrym nastroju. Jestem Yvonne Donnas. jestem cierpiących na schorzenia nowotworowe, kiedy mój mąż żyje on złożony sumę 4,8 mln zł Wielkiej Brytanii funt szterling, które pochodzą z jego rozległych dóbr i inwestycji na rynku kapitałowym z jego banku tutaj w Wielkiej Brytanii . Obecnie pieniądze te są nadal z Bankiem. Ostatnio, mój lekarz powiedział mi, że mam ograniczony dni życia z powodu raka problemów jestem cierpi. Choć to, co denerwuje mnie najbardziej, to skok, że mam oprócz raka. Z tego twardą rzeczywistością, która dotknęła moją rodzinę, a ja zdecydowałem się oddać tego funduszu na was i pragnę, aby korzystać z tego daru, który pochodzi z moich starań mężów na finansowanie utrzymania wdowy, wdowcy, sieroty, ubogich, w dół zdeptany, niepełnosprawnych dzieci, jałowe-kobiet oraz osób, które okażą się rzeczywiście niepełnosprawnych finansowo. Proszę o kontakt na e-mail wpisany poniżej dalszych wyjaśnień. -------------------- POWER IN THE HANDS OF A FEW
www.baranowskimarcin.pl STOP PIJANYM KIEROWCOM |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
I po raz kolejny potwierdza się fakt, że z myśleniem u czarnych nie jest najlepiej... -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 10 July 2005 ![]() |
![]() -------------------- M GmbH
S1000RR 15' |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 11 July 2007 ![]() |
A oto co dzisiaj znalazłem w swojej poczcie - google tłumacz w akcji ![]() Drogi Przyjacielu, Mam nadzieję, że e-mail do was w dobrym nastroju. Jestem Yvonne Donnas. jestem cierpiących na schorzenia nowotworowe, kiedy mój mąż żyje on złożony sumę 4,8 mln zł Wielkiej Brytanii funt szterling, które pochodzą z jego rozległych dóbr i inwestycji na rynku kapitałowym z jego banku tutaj w Wielkiej Brytanii . Obecnie pieniądze te są nadal z Bankiem. Ostatnio, mój lekarz powiedział mi, że mam ograniczony dni życia z powodu raka problemów jestem cierpi. Choć to, co denerwuje mnie najbardziej, to skok, że mam oprócz raka. Z tego twardą rzeczywistością, która dotknęła moją rodzinę, a ja zdecydowałem się oddać tego funduszu na was i pragnę, aby korzystać z tego daru, który pochodzi z moich starań mężów na finansowanie utrzymania wdowy, wdowcy, sieroty, ubogich, w dół zdeptany, niepełnosprawnych dzieci, jałowe-kobiet oraz osób, które okażą się rzeczywiście niepełnosprawnych finansowo. Proszę o kontakt na e-mail wpisany poniżej dalszych wyjaśnień. Już to przechodziłem, musisz wpłacić im 500$ na potrzeby urzędowego "claim" w UK tego spadku, poczekasz 2 miesiąc i minus podatki dostaniesz niecałe 4 miliony. Masz szczęście że trafiło na Ciebie, ja już swoje 4 bańki przehulałem na samochody, domy i panienki. Zazdroszczę ![]() -------------------- www.szerokiewidoki.pl
Wirtualne wycieczki, fotografie panoramiczne i inne usługi fotograficzne |
|
|
gość_toivias_* |
![]()
|
![]() |
![]() tutaj jest wielka spacja. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
Toivias jest dziwny czy tylko ja czegos nie rozumiem???
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 29 July 2025 - 21:42 |