![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 23 August 2007 Skąd: Częstochowa ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Było dobre pare lat temu, ale dzwięki te same
![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 20 January 2004 Skąd: warszawa ![]() |
Było dobre pare lat temu, ale dzwięki te same ![]() no dokładnie ![]() Dziadek Piłsudskiego na liczydle to w internet pościł ![]() -------------------- GUMIS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Przeglądając oferty hoteli w czeskich górach natknąłem się na takiego kwiatka:
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
No co, zwyczajnie nie chcą w hotelu jakiegoś małego zrytego Yorka, co szczeka nagminnie nie wiadomo w jakim celu, bo mu się np. kolor kokardki na łbie nie podoba. Jak przyprowadzisz ospałego zadbanego Rottweilera to jest ok
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Miałem kiedyś "przyjemność" sąsiadować w hotelu z ludźmi, którzy mieli ze sobą dwa pekińczyki. Że nie skopałem ich (znaczy się psów) to tylko dlatego, że kocham zwierzęta
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Mnie śmieszy to 'czysty'
![]() ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
Niestety prawie nikt -lepiej przywiązac do drzewa w lesie
![]() -------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
Mnie śmieszy to 'czysty' ![]() ![]() Po pierwsze, to wygląda mi to bardziej na jakieś szukanie polskiego słowa przez Czechów by pies nie wleciał z brudnymi łapami. Po drugie - chyba nie widziałeś jeszcze wszystkich ludzi, a raczej ich bezczelności albo nieposkromionej obojętności w kwestiach czystości, higieny i zważaniu na innych ludzi. |
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Siedzą zadumani na kamieniu baca z turystą. Baca ćmi fajeczkę, a turysta pali papierosa. -Oj baco, baco! -Oj turysto, turysto! -Oj baco, baco. Lubicie wy owieczki, lubicie. -Oj odwalcie się. Trza było nie iść w góry w kożuchu! Czy w trakcie pięćdziesięciu lat małżeństwa nigdy państwo nie brali pod uwagę rozwodu? -Nigdy - odpowiada żona. -Tylko morderstwo - uzupełnia mąż -kochanie prawda ze juz nie wyglądam na 36 lat !? - oczywiście , juz od dawna nie ! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
-------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
Sytuacja nieciekawa i dosyć poważna. Jednak to chyba nei miejsce na takie tematy (Dowcip Rewelka), chyba że to jakiś mega dżołk... -------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 11 September 2008 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Po pierwsze, to wygląda mi to bardziej na jakieś szukanie polskiego słowa przez Czechów by pies nie wleciał z brudnymi łapami. Po drugie - chyba nie widziałeś jeszcze wszystkich ludzi, a raczej ich bezczelności albo nieposkromionej obojętności w kwestiach czystości, higieny i zważaniu na innych ludzi. Tu chyba bardziej chodzi o to, żeby pies był nauczony załatwiać potrzeby na dworze a nie w pokoju. Mi wydaje się też logiczne wycieranie łap zwierzakowi przed wejściem do mieszkania/domu jak na zewnątrz jest mokro lub jest śnieg. Przynajmniej jak tak czynię z moją dobermanką, bo nie lubię mieć syfu w domu. Co do drugiej części Twojej wypowiedzi to nie od wczoraj wiadomo, że są ludzie i parapety itd. |
|
|
![]()
|
|
Sytuacja nieciekawa i dosyć poważna. Jednak to chyba nei miejsce na takie tematy (Dowcip Rewelka), chyba że to jakiś mega dżołk... To nie jest mega dżołk, choć jestem Dżołker. Trafiały tu też rzeczy zadziwiające - fakt, nie musimy nad tym dywagować, ale może nie każdy widział to wrzuciłem, a ja jestem w szoku bo nie miałem pojęcia o istnieniu owego 'zjawiska'. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
Sytuacja nieciekawa i dosyć poważna. Jednak to chyba nei miejsce na takie tematy (Dowcip Rewelka), chyba że to jakiś mega dżołk... ja uważam że warto wrzucac takie linki i uświadamiac społeczeństwo ![]() -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 09 January 2010 ![]() |
Zdecydowanie rewelka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=ZYE79wxtBhg...feature=related to jest rewelka
![]() ![]() chyba jeden z bardziej swiadomych patriotów w PL ![]() -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 12 November 2008 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Zdecydowanie rewelka Uparcie prześledziłem całe... NIE RÓBCIE TEGO!!!!! , bo nie ma zakończenia... To już wole żeby było ![]() -------------------- Z cyklu: Keep AE86 Alive!
_http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=86682 |
|
|
![]()
|
|
eMpowered Dołączył: Wed, 15 December 2010 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |