![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 28 March 2006 ![]() |
przez ostatnie 3 lata nie było
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
juz dawno nie widzialem tego aktora: Dean Winters , gral Ryan O'Reilya w staaarym serialu OZ...fajny serial byl.
-------------------- ..........
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 May 2006 Skąd: Płock ![]() |
-------------------- Toyota Supra Mk4
2JZ-GTE |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 May 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 29 February 2004 Skąd: Pjaseczno ![]() |
dla mnie super hicior ;] bajo jajoo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 23 August 2003 Skąd: Wydminy ![]() |
- Tata, kto to jest ta duża pani z marmuru? Tam na pomniku?
- To jest, synku, Dziewica Orleańska. - A dlaczego Orleańska? - Bo z Orleanu... - A dlaczego Dziewica? - Bo z marmuru... Na budowie, podczas szkolnej wycieczki: - Bardzo ważne jest noszenia kasków. Znałam chłopca, który nie nosił kasku. Pewnego dnia spadła mu cegła na głowę i zabiła go na miejscu. Znałam też dziewczynkę, która chodziła w kasku i gdy spadła jej cegła na głowę, uśmiechnęła się i poszła dalej. Na to odzywa się Jasiu: - Ja ją znam. Mieszka w naszym bloku. Do tej pory chodzi w kasku i się uśmiecha. Siedzi sobie stary piracki kapitan na rufie statku. Wiadomo, jak to stary pirat, zamiast nogi kawałek drewna zamiast dłoni hak i bez jednego oka. Obserwuje go młody majtek pokładowy. W końcu zdobywa się na odwagę i zaczyna pytać starego kapitana. -Dlaczego nie ma pan nogi? -Stare dzieje. Rekin mi odgryzł. -A czemu hak zamiast dłoni? -Stare dzieje. Ucięta pod czas abordażu. -No a czemu oka pan nie ma? -Bo mi mewa nasrała. -I od tego stracił pan oko??!! -Nie, ale to był mój pierwszy dzień z hakiem. -------------------- SSS 2008 Modlin- 60ft 2.062, ET 12.625@186.55
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Czernobylski las. Przez ostępy, głośno tupiąc, przedziera się Czerwony Kapturek - około trzech metrów wzrostu, bary szerokie na dwa metry,dwudniowy zarost na twarzy, dwa grube warkocze. Na spotkanie jej, jak to w bajce, wyszedł wilk - maleńki, wychudzony, zabiedzony, oc...zy wielkie ze strachu Czerwony Kapturek basem A ty, tego... co... pierożki chcesz mi zabrać?Wilk, trzęsąc się ze strachu Nnnnie... Kapturek groźniej: A co, zgwałcić może chcesz? Wilk, przysiadając ze strachu: Nnnnie... Nnnnoo ccco ttyyy...Czerwony Kapturek, zadzierając spódnicę: No masz, chociaż obciągnij
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 07 November 2004 Skąd: Nottingham,UK ![]() |
-------------------- ..........
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
o masz, nabijać się z jakiegoś napakowanego przygłupa to nie wolno, a śmiejesz się z zajebistej dziewczyny, że nie nauczyła się dobrze mówić po polsku ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
ona sama mnie nie bawi (choć z ogromnym przeżyciem wymawia te dwa słowa - aż boli), ani cały ten tapmadl. Mam jednak znajomą, która potrafi w tak zajebisty sposób ją parodiować, że człowiek samoczynnie się w to wkręca
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Namów znajomą, żeby sparodiowała tego mięśniaka z Litwy, to może też się wkręcisz
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nakręć film o sobie, to może jej podrzucę
![]() |
|
|
![]()
|
|
joker, pokaż zdjęcie koleżanki, bo nie wiem czy żona zrozumie, jak powiem, że kręcę film dla jakiejś obcej baby.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa/Poznań ![]() |
Bardziej Dowcip , mniej Rewelka www.youtube.com/watch?v=KmDjh47T2QU&feature=player_embedded
-------------------- MB W202
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
od 25 sekundy Zniszczyło mnie to... jak było to nie bijcie, nie ogarniam tego, co się tu dzieje ![]() Śmiać się czy płakać... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
B....
![]() -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 03 May 2004 ![]() |
Ten film to dobry dowcip
![]() |
|
|
![]() ![]() |