![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
-------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
No zgadnij...
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Ten utwór pewnie wszyscy kojarzą,ale przynam szczerze ,że teledysku nigdy nie widziałem
![]() Zółta koszula,szare spodnie,biało-czarne botki i różowa skarpeta! Szalone lata 80-te ![]() PS. Ciekawe o czym śpiewają ![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
i co maja na rekach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 12 January 2007 Skąd: stąd ![]() |
Ten utwór pewnie wszyscy kojarzą,ale przynam szczerze ,że teledysku nigdy nie widziałem ![]() Zółta koszula,szare spodnie,biało-czarne botki i różowa skarpeta! Szalone lata 80-te ![]() PS. Ciekawe o czym śpiewają ![]() i co maja na rekach ![]() Pewnie wzywają KITT'a... lata te same... Od 1:13 -------------------- 3,0tdiq
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Widzisz hwojtku dla niego to jest zyciem a dla Ciebie jazda autem, czemu nie potrafisz tego wziac tego pod uwage ze ktos moze miec inne cele? panowie takie pakowanie to nie jest dla leszczy. szacun dla goscia,może śmiesznie mówi bo nie zna super polskiego ,ale nawet nie jestescie sobie w stanie wyobrazic ile to wymaga wysiłku i wyrzeczen nie wspominam juz o tym jak wygladaja ostatni dni przed zawodami kulturystycznymi ![]() ![]() jakby porównac sport wyczynowy do tuningu to zbudowanie auta od podstaw samodzielnie to i tak nic Jestem dość dobrze zorientowany w temacie kulturystyki i specyfików używanych do jej uprawiania - po dwóch minutach oglądania klipu i słuchania tego gościa mogę z 70% pewnością szacować jakie ma zmiany w mózgu i od czego. To oczywiście jego decyzja, że wybrał drogę kulturystyki (chociaż umówmy się, że od ideałów Sandowa to ona jest teraz tak daleko, jak sklep z dopalaczami od harcerstwa) - i trudno. Rzecz w tym, że mierzi mnie promowanie idoli, którzy posługują się monosylabami, z czynnym słownikiem nie przekraczającym stu słów; szprycujących się syfem, którego bałbym się używać do czyszczenia rur. IMO sport to coś znacznie więcej, ale to już zupełnie O/T, więc go nie ciagnijmy. -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
PS. Ciekawe o czym śpiewają ![]() Sam tego chciałeś ![]() Udać się na plaże, OH OH OH OH x 4 albo x 5 ![]() Bomba poszła palone promieniowania i odcień niebieskiego. Udać się na plaże, oh oh oh oh ... Udać się na plaże, wszystkie z kapelusza. Wiatr radioaktywnych potargane włosy. Udać się na plaże, oh oh oh oh ... Udać się na plaże, w końcu morze jest czyste. Nie więcej śmierdzące ryby, ale fluorescencyjnych wody. Vamos a la playa, oh oh oh oh ... Translator Google jest w tym niezły ![]() -------------------- F32 alpine white
|
|
|
![]()
|
|
Zdecydowanie dowcip:
![]() To jest jedna z modelek do kalendarza Pirelli 2011... WTF? Z roku na rok coraz gorzej. Za kilka lat będą zdjęcia anorektycznych gimnazjalistek pod kroplówkami... -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Zdecydowanie dowcip: ![]() To jest jedna z modelek do kalendarza Pirelli 2011... WTF? Z roku na rok coraz gorzej. Za kilka lat będą zdjęcia anorektycznych gimnazjalistek pod kroplówkami... Od kiedy "ikoną mody" został niejaki Karl Lagerfeld, który patrzy na kobiety nieco inaczej niż zdrowy, heteroseksualny mężczyzna (i jemu podobni), wiele modelek bardziej przypomina niedożywionych chłopców, cherubinków, niż zdrowe i pociągające kobiety. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
www.translate.google.com/#de|de|pv%20zk%20pv%20pv%20zk%20pv%20zk%20kz%20zk%20pv%20pv%20pv%20zk%20pv%20zk%20zk%20pzk%20pzk%20pvzkpkzvpvzk%20kkkkkk%20bsch skopiować CAŁOŚĆ do przeglądarki, po załadowaniu wcisnąć 'Słuchaj' ale jazda niezle sie uśmiałem sa to wymyśliłeś ? -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
www.translate.google.com/#de|de|pv%20zk%20pv%20pv%20zk%20pv%20zk%20kz%20zk%20pv%20pv%20pv%20zk%20pv%20zk%20zk%20pzk%20pzk%20pvzkpkzvpvzk%20kkkkkk%20bsch skopiować CAŁOŚĆ do przeglądarki, po załadowaniu wcisnąć 'Słuchaj' Wykryto język: słowacki -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
Nie ma to jak rosyjska fantazja. ![]() Ale samoloty mają super. |
|
|
![]()
|
|
Moja praca magisterska miała tytuł "Filozofia sportu. Wybrane zagadnienia z dziedziny kultury fizycznej". I mógłbym wejść z Wami w polemikę co jest sportem, a co wyczynem, gdzie są granice które można przekraczać, a gdzie kończy się to kalectwem. Co rozumiemy pod pojęciem profesjonalnego sportu, a co amatorskiego. Jak kształtuje się psychika zawodnika bądź sportowca od najmłodszych lat i co wpływa na podjęcie decyzji o wyborze danej dyscypliny. Ale:
-to temat "Dowcip.Rewelka" a nie forum do rozpraw o sensie sportu zawodowego -dysputa trwałaby bardzo długo, gdyż jest bardzo dużo ujęć definicji sportu i zawodowstwa -nie chce mi się Więc apeluję - skończcie, albo (na serio, bez grożenia paluchem) porozdaje ostrzeżenia i powywalam kilka postów. -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
eMpowered Dołączył: Tue, 10 November 2009 ![]() |
kadetem tera |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
Nie ma to jak rosyjska fantazja. ![]() Ale samoloty mają super. a ja mam takie pytanie do znawców: jak on nagle poszedł do góry, to robił to na dopalaczu czy zwykły ciąg bez dopalacza mu wystarcza? Wiem że przy dopalaczu siła wyrzutu powietrza jest tak ogromna, że może narobic sporo szkód. Pytanie numer 2 jest takie czy płyta lotniskowca jest wytrzymała nawet na taką siłę? Pytam z czystej ciekawości. -------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
a ja mam takie pytanie do znawców: jak on nagle poszedł do góry, to robił to na dopalaczu czy zwykły ciąg bez dopalacza mu wystarcza? Wiem że przy dopalaczu siła wyrzutu powietrza jest tak ogromna, że może narobic sporo szkód. Pytanie numer 2 jest takie czy płyta lotniskowca jest wytrzymała nawet na taką siłę? Pytam z czystej ciekawości. Dopalaczy już zakazali, więc jeśli robił to na nich to sanepid go zamknie ![]() a tak poważnie to na pełnym ciągu i generalnie robi się to przy próbach lądowania na wypadek gdyby samolot nie "zaczepił" liny hamującej, między innymi przez brak ciągu spadł tupolew moim zdaniem, ale też wielkim ekspertem nie chcę się kreować. -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Ten samolot ma kierunkowe dysze turbin. Pilot skierował je w dół, przez co w kontakcie z płytą lotniskowca samolot jakby się od niego 'odepchnął'. To tak na szybko i łopatologicznie.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Na filmie jest Su-27K/33, ten jeszcze nie miał wektorowanego ciągu.
-------------------- Zamiast na siłę ulepszać samochód lepiej ulepszyć kierowcę...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 06 August 2025 - 23:36 |