![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa/Poznań ![]() |
-------------------- MB W202
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: pomorze ![]() |
-------------------- najwazniejsze aby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Warszawa/Poznań ![]() |
LECH POZNAŃ PROWADZI 1:0 REWELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() -------------------- MB W202
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Zdjęcie z muchami ... fujjj
Jak śpiewał jeden Bruce Born in the ... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 11 December 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Lech przeszedł dalej. Nieźle
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 14 January 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Teraz wiem, że nie można poruszać tematu kulturystyki tak samo jak rapu, polityki i religii nie tylko przy stole, a i na tym forum
![]() Typ może i dla mnie prowadzić swoje filmy instruktorskie w 13 językach, zakładać nogę za kark i przy tym robić klatę, ale.. co to zmienia, gdy mówi śmieci i pokazuje biceps jak dzieciak z pod trzepaka? Jest po prostu żenujący i przez to dla mnie śmieszny. Daleko jestem od twierdzenia, że kulturyści nic nie mają w głowie bo tak nie jest. Sam znam naprawdę mądrych ludzi z tą pasją. A prowadzenie wymiany poglądów, kto by mu dał rade na ulicy jest jak licytowanie się kto ma dłuższego.. Jak admin będzie sprzątał wątek z topicu, proszę też o usunięcie tego filmu. Koniec imprezy, dziękuję, dobranoc. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
Idzie grupka panienek, a tu Żyd jedzie najnowszym BMW. Zatrzymuje się, a w środku skórzana tapicerka, złote wykończenia i w ogóle full bajer.
-Hej dziewczynki chcecie się przejechać ogromną maszyną z 300 końmi pod maską? - pyta się Żyd -Tak, tak chcemy. - piszczą uradowane białogłowy -To zapierdalajcie na autobus! - Mojsze, a skąd ty masz taki ładny zegarek? - Podoba się, co? Tate mi sprzedał jak umierał. Mam nadzieję, że nie było. -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 16 December 2004 Skąd: Gdynia ![]() |
ale urwałA
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
Nie dowcip, nie rewelka... niestety... http://www.tvn24.pl/-1,1684313,0,1,policja...,wiadomosc.html Żal i smutek. To co jest najsmutniejsze to fakt, że to wcale nie jest odosobniony przypadek (złe miejsce ustawienia radiowozu, złe miejsce kontroli ani brak udzielenia pomocy), a nic się z tym bardzo nie da zrobić. Nasi "stróże prawa" są nietykalni. -------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Żal i smutek. To co jest najsmutniejsze to fakt, że to wcale nie jest odosobniony przypadek (złe miejsce ustawienia radiowozu, złe miejsce kontroli ani brak udzielenia pomocy), a nic się z tym bardzo nie da zrobić. Nasi "stróże prawa" są nietykalni. Mnie najbardziej rozłożyło tłumaczenie tego całego rzecznika... -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Nóz się w kieszeni otwiera...
a w temacie -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland