![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
3 fotka wymiata, najmniej na niej widać
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 05 April 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
Co ty gadasz, widać najwięcej, podświetlenie ala Audi
![]() -------------------- Subaru Impreza WRX JDM MY97
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 07 December 2005 Skąd: Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Orneta ![]() |
eee tam, mimo że śpiewa o pierdołach, miał wiejskie (wg mnie) bmw, to ta jego muza nie jest taka mętna i smutna jak większość Sampejów, PeŻotów itp.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 13 January 2005 Skąd: Gdańsk ![]() |
mnie dziwi, że taka firma jak PROSTO wear zrobiła sobie tam "reklamę" dry.gif ( "FIRMA" - to bym oczywiście zrozumiał )
A tu Cię zaskoczę Mają jeden kawałek z którym zawsze rozpoczynam trening na siłce popek - graj Ps mieszkam w bloku ![]() -------------------- (\__/)
( -'.'-) (")_(") |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 20 January 2006 Skąd: Andrychów ![]() |
Witam. Dostałem takiego maila w pracy
![]() Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: - Czym się tak martwisz ?> - A, bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa. - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? - Nigdy nie kochałam się z nikim... - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę. - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać. - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara. Roman Polański |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
LOL
![]() Dowódca kompani wzywa kaprala: - Słuchajcie, Kazikowi trzeba delikatnie powiedzieć o śmierci ojca. - Tak jest. Rozkaz. - Kompania zbiórka! - woła kapral. Kto ma ojca, wystąp!... A ty Kazik gdzie się kurwa pchasz, baranie?! Kobieta zabawia się z kochankiem, ale nagle słyszy, że jej mąż otwiera zamek w drzwiach. Kobieta w strachu: - Boże, cofnij czas o godzinę! Słyszy głos z nieba: - Dobrze, ale kiedyś utoniesz. Kobieta się zgadza. Mąż się nie dowiedział, a ona ciągle unikała wody. Pewnego dnia wygrała wycieczkę na Karaiby. Obawiała się, ale postanowiła zaryzykować. Podczas rejsu nastąpił sztorm. Wtedy kobieta przerażona krzyknęła: - Boże, chyba nie pozwolisz umrzeć razem ze mną tym 300 niewinnym kobietom! - Niewinnym? Od roku was, dziwki, zbierałem w jedno miejsce! |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Ale pierwsza fotka wygląda jak ochroniarz w bramce wiejskiej mordowni, mówiący: "Nie wejdziesz"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
po komentarzach na YOUTUBE widać, że wszystkim się podoba ![]() mnie dziwi, że taka firma jak PROSTO wear zrobiła sobie tam "reklamę" ![]() Nie zwróciłem uwagi na to "Prosto"... śmieszne, o tyle, że WJ śmiga w "PLNY" ![]() Felgi BC Custom. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Panowie, co Wy macie po 15 lat? Rap jak wszystko inne to biznes. Jeden produkuje ubrania X i ma swój target, drugi Y i ma inną grupe docelową. Jak na teledysku/koncercie wyskocza w ubraniu niby konkurencji to poszerzaja wzajemnie swoje grono odbiorcow/klientów. Co w tym dziwnego?
A co do tego gdzie mieszka raper Tede, to gdzie ma mieszkać? W willi na mokotowie albo żoliborzu za 10 baniek? Az tyle ubrań i płyt mu się pewnie jeszcze nie udało sprzedać haha Ale ja na tych dzieciakach zarobił na 100m2 na kabatach i bmw 700 cośtam diesel i jeszcze mu starczyło na program, to chyba nienajgorzej ![]() -------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
ckłopaki z Boys zarobili pewnie jeszcze więcej, to już nie można sie z nich (ich muzyki) ponabijać?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
napędzanie karuzeli
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 14 November 2007 ![]() |
![]() -------------------- s2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 21 October 2007 ![]() |
http://moto.allegro.pl/item758501194_hwdp.html ciekawa marka samochodu...
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 16 May 2007 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 29 November 2005 Skąd: Mińsk Maz. ![]() |
burnout_goes_wrong
http://izismile.com/2009/10/01/burnout_goe...ong_1_2_mb.html -------------------- TDI by Rogalotti
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Było?
|
|
|
![]()