![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 12 May 2005 Skąd: Brachttal / Niemcy ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
zapodam 2 może nie najnowsze filmiki, ale są one z cyklu: uśmiecham się nawet jak oglądam po raz 1000
-------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
dla mnie z takiej klasyki nieważkości w samolocie to jeszcze to (absolutnie wyluzowany kundel na centra miedzy fotelami)
-------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
ruskie po prostu lubią wyprawiać " huczne " wesela
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 15 November 2002 Skąd: Krakow ![]() |
... ale czemu taki człowiek w internecie nie zawaha się wysłać sryliona e-maili bo ktoś mu tam napisał ale jak ten sam znajomy wysłał by tą samą wiadomość pocztą polską (jak już by to dotarło po 2 tygodniach listem poleconym ![]() pzdr Pomimo że mam niewiele wiecej lat niż TY to pamiętam łańcuszki wysyłane pocztą. (byłem wtedy dzieckiem wiec sam nie wysyłałem - ale były). -------------------- Szukam koni.........
......mechanicznych wystarczy WW <!-- s;) --><!-- s;) --> BMW E36 M3 3.2 SEDAN |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Pomimo że mam niewiele wiecej lat niż TY to pamiętam łańcuszki wysyłane pocztą. (byłem wtedy dzieckiem wiec sam nie wysyłałem - ale były). Pamiętam jak do nas przyszedł taki list xx lat temu, pisany ręcznie, przekalkowany. Treść bardzo podobna do dzisiejszych. Internetu nie było, w telewizorni tylko I i II. Pozostało tylko usiąść i pisać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 June 2004 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
to z sympatii DoPsa
-------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
wroce na sekundke do tematu piwa: najlepsze piwo to lubelski full (pewnie bylo sto razy, ale co tam)
-------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Gitarzysta z "Wałdochami" mistrz
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 08 October 2008 ![]() |
myjnia
http://www.youtube.com/watch?v=yiH6xVgW9xI&NR=1 i kolejni kolejowi maniacy http://www.youtube.com/watch?v=VfndJY1_dkw&NR=1 umyj jajka http://www.joemonster.org/art/12415/Rolniku_myj_swoje_jajka |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Dobre, dobre.
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 13 January 2005 Skąd: Gdańsk ![]() |
W temacie sampeji jeszcze to
http://www.youtube.com/watch?v=BZnNhKqgsps...r_embedded#t=17 -------------------- (\__/)
( -'.'-) (")_(") |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
wyluzujcie moze z demotywatorami.. kazdy moze wejsc sobie na strone i je tam obejrzec..
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
Polscy Talibowie
![]() Jak było to sory ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
Polscy Talibowie ![]() Jak było to sory ![]() ciekawe czy gdyby było to krecone z ukrytej kamery czy też by nikt nie zareagował w sytuacji gdy jakieś obdartusy zawijają panne z ulicy do auta... ale ogólnie fajna opcja z tą pościgową wersją żydowskiego radiowozu za arabami ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 12 July 2009 ![]() |
- Dlaczego Mojżesz przeprowadził naród żydowski przez morze?
- Bo przez miasto się wstydził... ----------------------------------------------------------- Podchodzi informatyk do fortepianu i ogląda wnikliwie: - Hmm, tylko 84 klawisze, z czego 1/3 funkcyjnych, wszystkie nieopisane, chociaż... shift naciskany nogą. Oryginalnie. ------------------------------------------------------------ Na sali rozpraw sędzia zwraca się do oskarżonego: - Czy oskarżony przyznaje się do zabójstwa? - Tak, Wysoki Sądzie. - Czy mógłby pan nam wytłumaczyć, jakie były przyczyny? - Tak. Po weekendzie, w poniedziałek całe 8 godzin pracy zajęło mi czyszczenie skrzynki pocztowej ze spamu. Wychodzę z pracy na ulicę, a tam zaczepia mnie jakiś konus i pyta: - Nie potrzebuje pan penisa powiększyć? ------------------------------------------------------------- Informatyk poznał nową dziewczynę. Zaprosił do siebie na chwilę relaksu. Jednak w momencie najwyższego uniesienia panienka dostała ataku padaczki. Zdenerwowany informatyk dzwoni na pogotowie: - Przyjeżdżajcie szybko. Przyjaciółce zawiesił się orgazm!! ------------------------------------------------------------- telefon do servisu komputerowego: - Panie, zainstalowałem Windows.. - Tak? - No i teraz mam problem... - Noo.., to już mi pan powiedział... ----------------------------------------------------------- W barze siedzi młody mężczyzna i dziewczyna.... - Koleżanka się spieszy? - zagaduje mężczyzna. - Nie, koleżanka się nie spieszy - przekornie odpowiada dziewczyna. - Koleżanka napije się kawy? - Tak, napiję się kawy... - Koleżanka wolna? - Nie, mężatka... - Mężatka? A koleżnka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że została zgwałcona w barze? - Tak, koleżanka może zadzwonić do domu i powiedzieć, że ją zgwałcili 10 razy. - 10 razy???!!! - Kolega się spieszy ?! -------------------------------------------------------- Wchodzi do baru facet z krokodylem. - Proszę wyjść! On jest niebezpieczny! - On jest bardzo mily, i nikomu nie zrobi krzywdy, mogę to udowodnić. - Dobrze, jeżeli wszyscy goście uznają, że nie ma zagrożenia, to może pan zostać. Facet prowadzi krokodyla na środek sali, wali go pięścią trzy razy w łeb i mówi: - Otwórz pysk! Krokodyl otwiera, facet zdejmuje gacie i wkłada przyrodzenie do paszczy gada, nastepnie wali go znów trzy razy w łeb i mówi: - Zamknij pysk! Krokodyl zamyka, i wszyscy widzą jak zęby krokodyla zatrzymują się o centymetry od ważnych organów. Facet chowa interes i pyta: - A może ktoś jeszcze chce spróbować? W odpowiedzi słychać głos jednej z obecnych tam kobiet: - Ja bym chętnie spróbowała, jeśli pan obieca, że nie będzie mnie bił w głowę... ------------------------------------------------------------ Pewien facet, zmęczony podróżą, zatrzymał się w przydrożnym barze, wchodzi do środka, podchodzi do lady i czyta: Piwo - 5 euro... Kanapka z kurczakiem - 8 euro... Trzepanie konia - 15 euro... Podejrzliwie rozgląda się po barze, zauważa za barem kobitkę, dość miłą dla oka, i zwraca się do niej: -Trzepanie konia... To pani się tym zajmuje? Dziewczyna podchodzi do niego, kołysząc biodrami, przeciągle spogląda na niego i mówi słodkim głosem: -Tak, to ja... -To proszę dobrze umyć ręce, bo chcę kanapkę z kurczakiem! --------------------------------------------------------------- Kowalski spotyka sąsiada na ulicy. - A dzień dobry, sąsiedzie. Mam pytanie... - Tak? - Czy uprawiał kiedyś sąsiad seks we trójkę? - No nie... - No to leć sąsiad do domu, tylko gazem!!! ------------------------------------------------------------- Przychodzi mężczyzna do seksuologa. - Panie doktorze jestem lesbijką... - Pan??? A jak to się objawia??? - Dookoła mnie tylu wspaniałych mężczyzn, a mnie interesują wyłącznie kobiety. |
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
-------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 19:28 |