![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
co za różnica co wali rybą.. potrawy czy stół
![]() -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
Wasyl, powinieneś się cieszyć, że młodo wyglądasz ![]() ---------- Ktoś się wybiera? ![]() http://www.bodysushi.pl/ wszyscy mi to mówią ale w rzeczywistości takie fajne to to nie jest ![]() to kiedy lecimy na sushi ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
pomysł niezły, tylko weź dowód
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
oby jak najszybciej bo mam już dość wszędzie pokazywania dowodu i wysłuchiwania typowego: To Pan jest starszy ode mnie ! i taka minka -> ![]() Mam to samo. Nawet obrączka czasem sprzedawców nie odstrasza od zażądania dowodu. Zaczail sie wilk na czerwonego kapturka. Gdy dziewczynka nadeszla wilk rzucił się na nią.... i ją zgwałcił. Spodobało mu się, to ją zgwałcił jeszcze raz, i jeszcze raz. Po kilku następnych razach pada wycieńczony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi się na łokciach i spokojnie pyta: - Wilku, masz ty chociaż zaświadczenie, że nie jesteś chory na aids? - Pewnie, że mam! - No to możesz je podrzeć... Sędziwy profesor dał się namówić na brydża ze studentami. Nad ranem wstając od stołu mówi: - Wam, młodym to dobrze. Wskakujecie do łóżek i śpicie. - A pan, panie profesorze? - pytają studenci. - Ja jeszcze muszę się umyć. Egzamin z ekonomii, milutka dziewczyna opowiada o teorii Adama Smitha ani razu nie wymieniając jego imienia. Zauważywszy to profesor pyta: - Jak miał na imię Smith? Zmieszane milczenie... - Proszę się nie denerwować, no jak miał na imię pierwszy mężczyzna? -naprowadza profesor biedulkę. - Marian - wyszeptała dziewczyna pokraśniawszy Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę. Nagle odzywa się głos: - To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos: - Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się... Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki. Odzywa się intuicja: - Daj spokój po co się będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaruchaj. Bez nerwów! Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać. Znów odzywa się intuicja: - Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądź sobie, zapal, zrób kawę... Student wchodzi na egzamin i widzi leżące na stole profesora kartki z pytaniami. Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj... Student: O kurwa! A intuicja: O ja pierdolę! -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę. Nagle odzywa się głos: - To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos: - Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się... Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki. Odzywa się intuicja: - Daj spokój po co się będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaruchaj. Bez nerwów! Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać. Znów odzywa się intuicja: - Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądź sobie, zapal, zrób kawę... Student wchodzi na egzamin i widzi leżące na stole profesora kartki z pytaniami. Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj... Student: O kurwa! A intuicja: O ja pierdolę! rolfl CYTAT tylko godzinka przyjemnosci od 2100 punktow NBP? ![]() -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
może w rozliczeniu przyjmą punkty z klasyfikacji generalnej Mistrzostw Polski zdobywanych w konkurencjach wydziału Ruchu Drogowego Polskiej Policji
pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
Zestaw familijny ?? Ze niby z rodziną mam wpaść i jeść sushi z gołej laski ?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 08 October 2008 ![]() |
piękne miejsce.
muszę naciągnąć ojca żeby ze mną na familijny tam skoczył |
|
|
![]()
|
|
Zestaw familijny ?? Ze niby z rodziną mam wpaść i jeść sushi z gołej laski ? ta z mamą i teściową na czele ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 12 May 2005 Skąd: Brachttal / Niemcy ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
zapodam 2 może nie najnowsze filmiki, ale są one z cyklu: uśmiecham się nawet jak oglądam po raz 1000
-------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
dla mnie z takiej klasyki nieważkości w samolocie to jeszcze to (absolutnie wyluzowany kundel na centra miedzy fotelami)
-------------------- ____________________________________________
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
ruskie po prostu lubią wyprawiać " huczne " wesela
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 15 November 2002 Skąd: Krakow ![]() |
... ale czemu taki człowiek w internecie nie zawaha się wysłać sryliona e-maili bo ktoś mu tam napisał ale jak ten sam znajomy wysłał by tą samą wiadomość pocztą polską (jak już by to dotarło po 2 tygodniach listem poleconym ![]() pzdr Pomimo że mam niewiele wiecej lat niż TY to pamiętam łańcuszki wysyłane pocztą. (byłem wtedy dzieckiem wiec sam nie wysyłałem - ale były). -------------------- Szukam koni.........
......mechanicznych wystarczy WW <!-- s;) --><!-- s;) --> BMW E36 M3 3.2 SEDAN |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Pomimo że mam niewiele wiecej lat niż TY to pamiętam łańcuszki wysyłane pocztą. (byłem wtedy dzieckiem wiec sam nie wysyłałem - ale były). Pamiętam jak do nas przyszedł taki list xx lat temu, pisany ręcznie, przekalkowany. Treść bardzo podobna do dzisiejszych. Internetu nie było, w telewizorni tylko I i II. Pozostało tylko usiąść i pisać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 June 2004 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
to z sympatii DoPsa
-------------------- ____________________________________________
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
wroce na sekundke do tematu piwa: najlepsze piwo to lubelski full (pewnie bylo sto razy, ale co tam)
-------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Gitarzysta z "Wałdochami" mistrz
![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland