![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Pewnie było, ale czy ktoś widział naszego Furiousowego idola za młodu ?
I kto jest hardkorem ? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
kozak ... i jeszcze to LPG
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
ciekawe kiedy sie na tym wypieprzy ?
![]() ![]() za te pieniąde i czas jaki poswiecil na to cudo mógl sobie kupic jakas stara 500(np. tak jak ja gpz 500s ) i wtedy by latał a tak to kupa 130 max i jedziesz tam gdzie jedzie moto albo jeszcze gorzej ale przynajmniej jest hardcorem ![]() -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
uwaga na szczury ![]() -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
![]() ![]() -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 21 October 2007 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=VthMyMqWfVY...feature=related fragment taniej niskobudżetowej podróbki Mad Max'a.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
mistrzowie parkowania
![]() ![]() ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 07 December 2008 Skąd: WWL ![]() |
http://pokazywarka.pl/bmwoszukany/
link z wykopu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Pomorskie ![]() |
![]() -------------------- CBR F4i & CRF250R
Pug 607 2.2 HDI |
|
|
![]()
|
|
![]() -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 February 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
http://pokazywarka.pl/bmwoszukany/ link z wykopu. Za takie wspaniałe akcje odpowiedzialny jest nasz rząd. Mamy taki system w wydziale komunikacji, że to wstyd. Kiedyś Szwedzi chcieli nam DAĆ za free swój system oraz jeszcze dofinansować wdrożenie. Wpomnę, że to jeden z najlepszych systemu w Europie. Przetarg wygrała oczywiście wspaniała firma software'owa z Pomorza. Sprzedała coś, bo systemem to nie można nazwać. Nie wspominając, że takie cuda wjeżdżają zza wielkiej wody i nie tylko i ktoś na to pozwala. Idiotów/prostaków/cwaniaczków zawsze będzie, a kiedy mają taaaaaakie duże pole manewru to tym bardziej. Jestem za rewolucja!!! Rozjebmy cwaniaków i zróbmy zamach stanu! Ja mogę strzelać... -------------------- -------------------------------------------------------
Total-K-Oss |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Jestem za rewolucja!!! Rozjebmy cwaniaków i zróbmy zamach stanu! Ja mogę strzelać... Uwazaj bo uwierza w to strzelanie i Cie zamkna za terroryzm... ![]() Poza tym z racji naszego drogiego hobby, jest ryzyko ze po przejeciu wladzy bedziemy defraudowac publiczna kase na auta i mody ![]() |
|
|
![]()
|
|
Poza tym z racji naszego drogiego hobby, jest ryzyko ze po przejeciu wladzy bedziemy defraudowac publiczna kase na auta i mody ![]() ooo ja mogę być ministrem od tego ![]() -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
Zazwyczaj przetargi (mowa tu o instytucjach państwowych) na jakąkolwiek usługę itp. wygrywa oferent proponujący najniższą cenę, która zawsze odgrywa kluczową rolę (np. stanowi 50% punktacji). Taki właśnie urok przetargów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 24 April 2004 Skąd: ? Jak: ? Kiedy: ? ![]() |
Jestem za rewolucja!!! Rozjebmy cwaniaków i zróbmy zamach stanu! Ja mogę strzelać... W takim razie jest nas dwóch:D Nie wiem jak kolega, ale ja np. jeszcze do tego umiem dobrze strzelać! <lol>:) -------------------- Canon, I can!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 02 September 2009 Skąd: WWY ![]() |
Ja pier****
![]() EDIT: Mam pomysł załóżmy centrum kasowania cwaniaków, przydałaby się taka stronka w necie gdzie byłyby podane jawnie dane osobowe handlarzy\oszustów może nawet ze zdjęciami. A w temacie dowcip rewelka: http://www.cwel.pl/index.php?akcja=z&n...jic60ogcbxg.jpg |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
sie dołączam do kółka strzeleckiego, co prawda mam -5 ale z Vulcanem w "ręku" celowanie to akurat nie duży problem
![]() ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 09:45 |