![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 05 January 2009 ![]() |
Kaes...Wiesz ile ta nuta ma lat?
Kiedyś peja był kimś,teraz jest nikim.Ośmiesza sie,wyskakuje na innych raperów którzy zabijają go inteligencją. Kiedys mialem do niego szacunek. -------------------- :)
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Koks i wóda robią swoje...
-------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
A to nie jego kobieta z kolezanka, fotka z sylwestra we troje ? ![]() Bingo!!! Ty to jesteś ![]() a na poważnie to wyleczyłem ją z zazdrości o głupoty, więc mój kontrowersyjny avatar ma jedynie cieszyć oko, samochody ma sporo userów, a swojej kobiety w kontrowersyjnym foto nie wstawię, wybaczcie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 12 May 2005 Skąd: Brachttal / Niemcy ![]() |
PiotrerW troche sie tym razem z Toba nie zgodze... fwd - ewidentna kicha - renia raczkowska, rwd - gites - dawanie w pi#de od tylu, awd - dajesz w pi#de od tylu a rekami trzymasz za cyce ![]() ![]() ![]() jak widac oba auta maja problemy z tym żeby jeździć bokiem przez dłuższą chwile. Natomiast tutaj... QUATTRO ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 01 December 2004 Skąd: Suburbicon ![]() |
lancia miazgaaa!!
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
a swojej kobiety w kontrowersyjnym foto nie wstawię, wybaczcie ![]() nie bądź wisnia ![]() -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
chodziło mi o to, że jako taką tą karierę zrobił ![]() No i co z tego, Jola Rutowicz i Gracjan Roztocki też zrobili karierę. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
w takim razie oni też wyszli
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie bądź wisnia ![]() ok, oto i moja kontrowersyjna seksbomba ![]() http://www.goplaya.agrest.org/seksbomba.jpg a na poważnie to normalną treść pozwoliła wkleić(ja też na więcej nie pozwoliłbym sobie ![]() http://www.goplaya.agrest.org/shell/ab.JPG |
|
|
![]()
|
|
Słucham jego kilku starych kawałków, ale dalej nie będę się rozpisywał. W teleexpressie słyszałem, że policja podobno bada sprawę pobicia tego 15 - latka, jak zbadają to się powinno wszystko wyjaśnić
|
|
|
![]()
|
|
mało sie udusiłęm się ze śmiechu ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
no to jak jesteśmy w temacie zwierzaków:
( jeżeli było to nie wiedziałem ) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Winowrocław ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
mało sie udusiłęm się ze śmiechu ![]() Co Ty Marlon, w Kononowicza się bawisz...? ![]() -------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Co Ty Marlon, w Kononowicza się bawisz...? ![]() Albo w Adasia Miauczyńskiego ![]() Dalszy ciąg dzisiejszego tematu przewodniego: ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 December 2006 Skąd: Jasło ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
to weźcie mi wytłumaczcie (prośba do ludzi "siedzących" w rapie), co to był za dis i na kogo, a także kogo oni tam pobili i czy to Peja krzyczał ze sceny. Bo jak wchodzę w linka to jest napisane, że to prywatne i nie widzę komentarzy
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 02 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Dis, czy jak to się tam zwie, był na dzieciaka, tak na dzieciaka, 15 letniego chłopaczynę, który wymachiwał środkowym paluchem w kierunku piosenkarza* urażając go w ten o to sposób.
* ![]() Tutaj jeszcze gazetowa riposta: "Hej kolesiu z Jeżyc zejdź szybko ze sceny Ideały rapu dajesz jako ściemy mówisz, że masz szacun ulic? G... prawda, twoja wartość właśnie spadła Szczujesz ludzi na młodego, w tłumie jesteś gość? Gdy go lali w jedenastu, miałeś frajdę, co? To ci powiem, tchórzu z Jeżyc że za chwilę będą inni: Gdzieś na tyłach, w jakimś bloku skopią dziecko na widoku i powiedzą na komendzie: sorry, no Peja mówił przecież: j.... go Rusz tą bańką łysą, mały kolo z Jeżyc nim się znowu gdzieś sfrajerzysz mówisz, że masz szacun ulic? G... prawda twoja wartość właśnie spadła" -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 11:48 |