![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Raczej latający dywan Alladyna.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
-------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Rodowici Warszawiacy z Otwocka. Nie znam gości, bo w Otwocku nie mieszkam już kilka lat, i gdy się wyprowadzałem, to pewnie chłopaki jeszcze bawili się w piaskownicy, ale moim zdaniem małolaty po prostu zrobiły sobie klip - ot taki na miarę swoich możliwości technicznych, talentu, może potrzeb pomijam walory artystyczne, bo to kwestia gustu każdego z osobna, ale przecież to tylko teledysk - komuś się może podobać, a komuś nie jeśli jednak ktoś na podstawie takiego teledysku ocenia poziom umysłowy chłopaków zamiast np. ich talentu, to świadczy tylko o jego własnym ograniczeniu i braku umiejętności odgraniczenia muzyki od rzeczywistości mam wrażenie, że od kiedy onet dał nieskrępowana możliwość komentowania wszystkiego w sposób dowolny, to narodziła się grupa malkontentów, którzy zjebią wszystko i wszystkich ot tak dla zasady, a ty Wombat właśnie udowodniłeś, że nadajesz się do twego grona - nie rozumiem jakie to ma znaczenie, czy ci kolesie są rodowitymi warszawiakami, czy nie - ursus też kiedyś był wiochą ... z resztą nadal z metropolią łączy ją jedynie podział administracyjny ... że nie wspomnę, że mieszkają tam mądrzy ludzie, którzy strzelają do łosi -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Idiotów nie brakuje nigdzie na świecie
![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
nie ma co sie spinac... kretyni mieszkaja wszedzie... jedni kreca teledyski i pala laka jednym kolem, inni strzelaja do losia, jeszcze inni do tygrysa i weterynarza na wszelki wypadek... ja mam na to wyjebane o ile to nie PiotrerW palil laka w tym teledysku, a Wombat nie strzelal do losia...
btw. czesto wstyd mi za kolegow po fachu http://demotywatory.pl/./1404/Internet ![]() ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
pewnie tak, ale ci goście tylko nakręcili sobie teledysk - można oceniać ich talent, warsztat muzyczny, a nie poziom intelektualny, czy ch*j wie co jeszcze, a już ocena ich na podstawie ich pochodzenia - czytaj że są z Otwocka dotyka mnie osobiście i uważam, że debilem jest ten właśnie, kto na osądza ludzi na podstawie tego skąd pochodzą - jak słyszę gadki wszystkich tych "rodowitych warszawiaków", to żal mi się ich robi, bo w gruncie rzeczy szukają w ten sposób na siłę jakichś dowodów na to, że jednak są lepsi od całej reszty - w gruncie rzeczy takie argumenty mogą podnosić jedynie idioci
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
CYTAT mam wrażenie, że od kiedy onet dał nieskrępowana możliwość komentowania wszystkiego w sposób dowolny, to narodziła się grupa malkontentów, którzy zjebią wszystko i wszystkich ot tak dla zasady, a ty Wombat właśnie udowodniłeś, że nadajesz się do twego grona - nie rozumiem jakie to ma znaczenie, czy ci kolesie są rodowitymi warszawiakami, czy nie - ursus też kiedyś był wiochą ... z resztą nadal z metropolią łączy ją jedynie podział administracyjny ... że nie wspomnę, że mieszkają tam mądrzy ludzie, którzy strzelają do łosi Ale ja jestem z lublina. nawet nie spod warszawy. Czy taka "pozycja" daje mi odpowiedni pogląd na nabijanie sie z bycia warszawiakiem i nie warszawiakiem? I może zanim sie rozkręcisz w ocenach to poprostu więcej dystansu. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
dobra... wyjasnilo sie - to nie Wombat strzelal do losia i nie PiotrerW krecil teledysk. OVER
dobre: -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
poziom onetu nie ma wymagań geograficznych, byleś go tylko trzymał
BTW - to w Lublinie nie dało się strzelać do łosi? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9767897 edit: gs300 za 650k zł, dla szwejka na felgach za 40k zł, nieeksploatowany z przebiegiem 90kkm. ![]() http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3228147 Obejrzyjcie inne ogloszenia tego sprzedawcy. http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/index.ph...&id=T371784 http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/index.ph...amp;id=C3227964 http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/toyota-a...d-C3227821.html Ich wszystkie auta sa "jedyne takie w Polsce", 17 letnie ciagniki siodlowe maja 180 tys przebiegu itp., Toyota robi 10.000.000 km bez remontu silnika, dewasto na pillota itp. Caly ten Mak-Pol to jeden wielki dowcip... z klientow. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 09 August 2004 Skąd: Płock/Warszawa ![]() |
PioterW, absolutnie nie mam nic do kogokolwiek za to, ze mieszka w Otwocku, a klip wraz z pokazem umiejetnosci wokalnych i 'kierowniczych' nadaje sie tylko do tego, zeby umiescic go wlasnie w tym dziale.
Prawdziwi Warszawianie to juz tylko w Londynie ![]() -------------------- In Racing we trust
|
|
|
![]()
|
|
spoko - dlatego w żadnym razie nie bronie klipu, czy umiejętności kierowniczych - czepiam się przecież tylko tego "dystansu"
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
Obejrzyjcie inne ogloszenia tego sprzedawcy. http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/index.ph...&id=T371784 http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/index.ph...amp;id=C3227964 niezły typ. 200 tys. kosztował nowy- ciekawe bo skonfigurowałem najnowszy model z silnikiem 2.2 D-CAT 150 KM z automatem, wersja prestige plus wszystkie dodatki jak nawigacja z dyskime twardym czy system utrzymywania kierunku jazdy, z pieknymi kołami, listwami ozdobnymi i i innymi duperelami itd. w sumie za akcesoria dodatkowo wyszło 23 tys.zł i Avensis zmiescił sie w 160 tys. zł. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
spoko - dlatego w żadnym razie nie bronie klipu, czy umiejętności kierowniczych - czepiam się przecież tylko tego "dystansu" PioterW, ale musisz przyznac ze tresc zawarta w tym klipie, jednoznacznie pokazuje kim sa lub kim chcieliby byc "aktorzy" tego przedstawienia. Kazdy normalny czlowiek odbierze tych koleszkow tak samo. A czy to Otwock czy inne miasto nie ma nic dorzeczy. Acz nie na darmo Otwock nosi imie Miasto E36 ![]() Pewnie poczulbys sie mniej urazony jesli teledysk by byl z Karczewa i sam dorzucil 0,03pln. -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 14 November 2007 ![]() |
"dzien bez przekrętu to dzien stracony" - no tak na przekretach idzie sie dorobić ![]() "naszym kierunkiem stał się rap" - to co bylo wczesniej, pewnie dicho omfg, jakbym nie sluchal polskiero hiphopu od poczatku to moze bym sie nabral, ale ze jest inaczej to żal mi tych kolesi ze chcialo im sie tracic czas, pieniądze na zasilenie auta i na opony zeby to nagrac. -------------------- s2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
-------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 20 April 2006 Skąd: Mikołów ![]() |
http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/index.ph...e&order=asc
Gość chyba z premedytacją takie opisy samochodów powstawiał,by móc trafić na Sr-Dowcip rewelka! ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 02 September 2005 Skąd: Świdnik ![]() |
to Audi 80 w jego ofercie...
![]() "Autko dla wyjątkowego konesera,ściganta.fanatyka rzeczy niepowtarzalnych" |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
koleś jak pisał te opisy musiał mieć niezłą fazę
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
CYTAT Mega! Rassija? Nooo. Skila mają takiego że tamagochi czy inne yamakchi to przedszkolaki przy nich. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 10 August 2025 - 15:35 |