![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9767897 edit: gs300 za 650k zł, dla szwejka na felgach za 40k zł, nieeksploatowany z przebiegiem 90kkm. ![]() http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3228147 koleś ma bogatą wyobraźnię do liczb ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 25 March 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
Wyedytował ogłoszenie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
koleś ma bogatą wyobraźnię do liczb ![]() ![]() zaraz Ci Wombat przypier$oli ![]() ![]() ja jest w ogloszeniu napisane, ze 650kpln, to tyle wlasnie dal, jak napisal , ze za felgi dal 40kpln, to tyle wlasnie dal, a warte sa pewnie jeszcze wiecej, bo to dzielo sztuki z niklu i piaskiem z pustyni, a w srodku auta czuc aromat łajna wielblada... jak mozna tego nie rozumiec ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
właśnie!
![]() -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 12 July 2009 ![]() |
Przypatrzcie się na zdjęcie felg za 40k, chyba kobieta robiła, te zdjęcia.:>
|
|
|
![]()
|
|
5 żona szwejka, Zocha Szwejk
-------------------- ____________________________________________
|
|
![]()
|
|
nie ku$wa ! zdjecia robil jeden z najbardziej znanych fotografow XX wieku i tez sa warte majatek !
edit: na plutnach sie znasz, a na fotografii juz nie ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
nie ku$wa ! zdjecia robil jeden z najbardziej znanych fotografow XX wieku i tez sa warte majatek ! Jak by je wydrukować na płótnie to wartość by się podwoiła! -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
nawet dookoła widać złozony na ziemi namiot arabski
-------------------- ____________________________________________
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 06 July 2009 Skąd: Ostrowiec Św. ![]() |
a to nie arabski spadochron z jedwabiu ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Raczej latający dywan Alladyna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
-------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Rodowici Warszawiacy z Otwocka. Nie znam gości, bo w Otwocku nie mieszkam już kilka lat, i gdy się wyprowadzałem, to pewnie chłopaki jeszcze bawili się w piaskownicy, ale moim zdaniem małolaty po prostu zrobiły sobie klip - ot taki na miarę swoich możliwości technicznych, talentu, może potrzeb pomijam walory artystyczne, bo to kwestia gustu każdego z osobna, ale przecież to tylko teledysk - komuś się może podobać, a komuś nie jeśli jednak ktoś na podstawie takiego teledysku ocenia poziom umysłowy chłopaków zamiast np. ich talentu, to świadczy tylko o jego własnym ograniczeniu i braku umiejętności odgraniczenia muzyki od rzeczywistości mam wrażenie, że od kiedy onet dał nieskrępowana możliwość komentowania wszystkiego w sposób dowolny, to narodziła się grupa malkontentów, którzy zjebią wszystko i wszystkich ot tak dla zasady, a ty Wombat właśnie udowodniłeś, że nadajesz się do twego grona - nie rozumiem jakie to ma znaczenie, czy ci kolesie są rodowitymi warszawiakami, czy nie - ursus też kiedyś był wiochą ... z resztą nadal z metropolią łączy ją jedynie podział administracyjny ... że nie wspomnę, że mieszkają tam mądrzy ludzie, którzy strzelają do łosi -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Idiotów nie brakuje nigdzie na świecie
![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
nie ma co sie spinac... kretyni mieszkaja wszedzie... jedni kreca teledyski i pala laka jednym kolem, inni strzelaja do losia, jeszcze inni do tygrysa i weterynarza na wszelki wypadek... ja mam na to wyjebane o ile to nie PiotrerW palil laka w tym teledysku, a Wombat nie strzelal do losia...
btw. czesto wstyd mi za kolegow po fachu http://demotywatory.pl/./1404/Internet ![]() ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
pewnie tak, ale ci goście tylko nakręcili sobie teledysk - można oceniać ich talent, warsztat muzyczny, a nie poziom intelektualny, czy ch*j wie co jeszcze, a już ocena ich na podstawie ich pochodzenia - czytaj że są z Otwocka dotyka mnie osobiście i uważam, że debilem jest ten właśnie, kto na osądza ludzi na podstawie tego skąd pochodzą - jak słyszę gadki wszystkich tych "rodowitych warszawiaków", to żal mi się ich robi, bo w gruncie rzeczy szukają w ten sposób na siłę jakichś dowodów na to, że jednak są lepsi od całej reszty - w gruncie rzeczy takie argumenty mogą podnosić jedynie idioci
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
CYTAT mam wrażenie, że od kiedy onet dał nieskrępowana możliwość komentowania wszystkiego w sposób dowolny, to narodziła się grupa malkontentów, którzy zjebią wszystko i wszystkich ot tak dla zasady, a ty Wombat właśnie udowodniłeś, że nadajesz się do twego grona - nie rozumiem jakie to ma znaczenie, czy ci kolesie są rodowitymi warszawiakami, czy nie - ursus też kiedyś był wiochą ... z resztą nadal z metropolią łączy ją jedynie podział administracyjny ... że nie wspomnę, że mieszkają tam mądrzy ludzie, którzy strzelają do łosi Ale ja jestem z lublina. nawet nie spod warszawy. Czy taka "pozycja" daje mi odpowiedni pogląd na nabijanie sie z bycia warszawiakiem i nie warszawiakiem? I może zanim sie rozkręcisz w ocenach to poprostu więcej dystansu. -------------------- ____________________________________________
|
|
![]()
|
|
dobra... wyjasnilo sie - to nie Wombat strzelal do losia i nie PiotrerW krecil teledysk. OVER
dobre: -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
poziom onetu nie ma wymagań geograficznych, byleś go tylko trzymał
BTW - to w Lublinie nie dało się strzelać do łosi? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9767897 edit: gs300 za 650k zł, dla szwejka na felgach za 40k zł, nieeksploatowany z przebiegiem 90kkm. ![]() http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3228147 Obejrzyjcie inne ogloszenia tego sprzedawcy. http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/index.ph...&id=T371784 http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/index.ph...amp;id=C3227964 http://autoczesci-lodz.otomoto.pl/toyota-a...d-C3227821.html Ich wszystkie auta sa "jedyne takie w Polsce", 17 letnie ciagniki siodlowe maja 180 tys przebiegu itp., Toyota robi 10.000.000 km bez remontu silnika, dewasto na pillota itp. Caly ten Mak-Pol to jeden wielki dowcip... z klientow. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 10 July 2025 - 18:48 |