![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 15 February 2005 Skąd: Poznań ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=1bQXDVtmzBw solaria chyba nieźle teraz zarabiają, i komentarze do 3:00 ![]() Ale rectal probe paluszkiem pod koniec to za dużo ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Niektórzy to maja kompleksy
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 June 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
hmm.. nie wiem czy będzie tak działało, na wszelki wypadek link: http://www.youtube.com/watch?v=Sp9UD3DK_XE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 13 December 2003 Skąd: Wawa ![]() |
ja jestem w szoku aż nie chce się wierzyć
http://www.drublair.com/comersus/store/tica.asp -------------------- e-pincet
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 August 2007 Skąd: SNC/Wro ![]() |
![]() -------------------- ...przede mną i za mną ognia kurz...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
no nie ma uja... musze kupic staremu i po cichu chlapnac mu na szybe... ![]() ooooo skubani.... http://ziza.ru/2009/08/19/kak_ljudi_umudrj...ki_14_foto.html -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 14 August 2005 Skąd: dark side of the moon ![]() |
To sie nadaje do tematu - praktyczne przeróbki samochodów ![]() On jest naprawdę hardcorem ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 18 May 2005 Skąd: znienacka ![]() |
no nie ma uja... musze kupic staremu i po cichu chlapnac mu na szybe... ![]() stary Cie zyletka z dowodu wydrapie ![]() -------------------- BMW 135i
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 November 2007 Skąd: Gdańsk ![]() |
Pomyłki się zdarzają:
"Jakiś dziwny przelew dostałem..." |
|
|
![]()
|
|
http://podatki.wp.pl/kat,66248,title,Polic...,wiadomosc.html
Bez paniki. To tylko Polska wlasnie... lapy opadaja. i jeszcze to.... http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Policj...,wiadomosc.html ![]() -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 June 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Pali się wieżowiec. Ludzie zebrali się na dachu. Na dole znalazł się BOHATER i krzyczy, żeby skakali. Pierwsza odważna osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Druga osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Jako trzeci skacze murzyn. Bohater usunął się i murzyn grzmotnoł o ziemię.
- Spalonych nie rzucajcie ! ------------ Na balkonie w bloku opala sie piekna naga kobieta. Nagle z góry zjezdza kartka na sznurku. Na kartce jest napisane: - Jesli chcesz sie ze mna kochac pociagnij 2 razy, jesli nie pociagnij 50 razy z czego ostatnie 10 bardzo szybko. ------------ - Panie doktorze, mam problem. Czlonek mi nie staje. Doktor ujal czlonka w dlon i po chwili czlonek sie naprezyl. – Przeciez staje! - No tak, ale nie mam wytrysku! Doktor poruszal troche reka i wytrysk nastapil. – No i czego Pan jeszcze chce? – Buzi. ------------ W kolejce stoja 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi gruba baba – tak ze 150 kg minimum. Synek mowi do ojca: - Tato, patrz jaka ta baba jest ogrooomnaaaa… Ojciec sie zaczerwienil, glupio mu sie zrobilo i mowi: - Synku, nie mozna tak mowic o ludziach. - Ale ona jest taka gruuubaa… nigdy nie widzialem takiej grubej baby. - Dobrze, ale to niegrzecznie w ten sposob mowic o innych. W tym momencie kobiecie przy pasku odzywa sie komorka – pi, pi, pi, pi A synek z przerazeniem: - Tato! Uwazaj! Bedzie cofac! ------------ Babeczka rzucila studia i postanowila zostac bogata. Dosc szybko znalazla sobie bogatego i napalonego siedemdziesieciopiecioletniego staruszka, planujac zerznac go na smierc zaraz podczas nocy poslubnej. Uroczystosci slubne i bankiet poszly doskonale, pomimo pólwiecznej róznicy wieku. Podczas pierwszej nocy miesiaca miodowego rozebrala sie i czekala rozkosznie w lózku az malzonek wyjdzie z lazienki. Kiedy sie pojawil, nie mial na sobie nic za wyjatkiem kondoma skrywajacego 30 centymetrowa erekcje. Niósl ze soba zatyczki do uszu, a na nosie mial klamre do bielizny. Przestraszona ze cos jest nie tak, zapytala: A po co ci te gadzety?! Na to dziadek odpowiedzial: Sa dwie rzeczy, których nie moge zniesc. Kobiecego krzyku oraz smrodu palonej gumy! ------------ Przychodzi pedał do lekarza, robi badania na AIDS. Wynik okazuje się pozytywny. - Co ja teraz zrobię panie doktorze? – pyta zasmucony. -Niech pan zje pół kilo bigosu, wypije pięć piw, kupi jeszcze kilka czekolad, przegryzie to kilkunastoma kanapkami i popije herbatą – odpowiada lekarz. - I to mnie uleczy? - Nie, ale może wreszcie się dowiesz do czego służy dupa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
http://podatki.wp.pl/kat,66248,title,Polic...,wiadomosc.html Bez paniki. To tylko Polska wlasnie... lapy opadaja. pewnie Cię to dziwi, ale odliczanie VAT przy zakupie paliwa do samochodów związanych z prowadzeniem działalności wynika właśnie z tego związku - jeśli paliwo nie ma związku z prowadzoną działalnością - jest wykorzystywane do celów prywatnych, to odliczenie VAT nie przysługuje. Po głośnym wyroku ETS z listopada i przywróceniu odliczeń VAT za paliwo lane do samochodów z kratką* państwo postanowiło w jakiś inny sposób zatamować wyciekające pieniądze. Polska to taki dziwny kraj, w którym wiele osób popiera oszustwa podatkowe uważając je za przejaw zaradności. Co ciekawe, jako kontra pojawiają się często argumenty, że po pierwsze wszyscy kradną, a zwłaszcza ci na górze, ale tylko biednych przedsiębiorców się ściga, a po drugie, że na zachodzie nie ma tych ograniczeń, choć tam są tacy sami ludzie jak u nas. Prawda jest jednak taka, że zakup do celów działalności korzysta z pewnych "przywilejów", więc w przypadku wykorzystywania majątku związanego z działalnością do celów prywatnych należne jest zapłacenie podatku - czytaj zwrot tych "przywilejów", gdyż to musi działać w dwie strony. _____ *samochód z kratką posłużył tu jako przykład - chodzi generalnie o przywrócenie ograniczeń do poziomu sprzed .01.05.2004 r. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
pewnie Cię to dziwi, ale odliczanie VAT przy zakupie paliwa do samochodów związanych z prowadzeniem działalności wynika właśnie z tego związku - jeśli paliwo nie ma związku z prowadzoną działalnością - jest wykorzystywane do celów prywatnych, to odliczenie VAT nie przysługuje. nie nic mnie juz w polsce od dawna nie dziwi, moze sie juz przyzwyczailiscie do tego typu idiotyzmow ale przeczytajcie to jeszcze raz. CYTAT Policja ma donosić o przypadkach prywatnego używania służbowych aut przeciez to jest paranoja. -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
gość_Golfista_* |
![]()
|
![]() |
nie nic mnie juz w polsce od dawna nie dziwi, moze sie juz przyzwyczailiscie do tego typu idiotyzmow ale przeczytajcie to jeszcze raz. przeciez to jest paranoja. Jak policja będzie donosić? W sensie w jakich przypadkach? Jak będzie się jechać z dzieckiem? ![]() Czy np.: w nocy? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
tia, szkoda że nie napisali "kapować" (zwróć uwagę na początek informacji PAP i na tytuł).
Tzw. dziennikarze często szukają taniej sensacji i wiedzą jak uderzyć w stół, żeby nożyce usłyszało jak najwięcej osób ... jeszcze tylko parę (w tym wypadku ponad 500 + linki na forach) komentarzy oburzonych internautów i można dalej "tworzyć". Swoją drogą wystarczy poczytać na ogólnotematycznych portalach jakikolwiek tekst na tematy, o których mamy jakieś pojęcie - ciężko jest z rzetelnością. Znaczna część tekstów w gazetach i na portalach internetowych to pseudoinformacyjny bełkot ... ale tu nikomu nic nie opada ![]() @Golfista - chodzi ogólnie o wykorzystywanie do celów prywatnych - jeśli masz fakturę zakupu dziecka, to nic Ci nie grozi ... w każdym bądź razie od strony podatkowej. ... ale jak Korwin proponował likwidację podatków, to nie było chętnych ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Mogą sobie skoczyć, nawet jak jadę sobie do Portugalii służbowym samochodem i mam na pokładzie leżaki i parasolkę na plażę, to mogę powiedzieć że będę w Portugalii nawiązywał kontakty biznesowe - nikt nie wymyśliłby przepisu który można tak prosto obejść i na samym starcie jest on martwy.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
właśnie jak oni mi udowodnią, że jade nad morze prywatnie a nie "w poszukiwaniu partnerów i rozwiązań biznesowych". A że będę ich szukał na plaży z żoną i 2 letnim dzieckiem to co ich to obchodzi?
-------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
heh, ponieważ to temat o dowcipach i rewelce, to Ci nie odpowiem, że oleją Twoje tłumaczenia i po prostu przywalą Ci podatek, bo to by pewnie nie było ani śmieszne, ani rewelacyjne
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
Jeżeli mojego tłumaczenia nie przyjmą to muszą mi jeszcze UDOWODNIĆ, że jechałem w celach prywatnych. Bo póki co cały czas to winy, a nie niewinności trzebać dowodzić. Kończe OT ze swojej strony
Młody mąż wraca do domu z pracy, patrzy, a jego żona, blondynka spazmatycznie szlocha. - Czuję się okropnie - mówi do niego - Prasowałam twój garnitur i wypaliłam wielką dziurę na tyle twoich spodni. - Nie przejmuj się tym - pociesza ją mąż - Pamiętasz, mam drugie spodnie do tego garnituru. - Tak, na szczęście! - mówi żona wycierając łzy - Dzięki temu mogłam naszyć łatę. Mąż wraca z delegacji. Cicho otwiera drzwi mieszkania. Z sypialni dobiega go szmer. Podchodzi na palcach, uchyla drzwi i widzi ogromnego Murzyna wiercącego się na jego żonie. Wsciekły rozejrzał się za ciężkim przedmiotem. Łapie oburącz krzesło i z calej siły uderza w goły tylek Murzyna. Ten zwraca ku niemu rozradowaną twarz krzycząc: - Dzięki! Wlazł! Jasiu wpada spóźniony do szkoły. Na schodach stoi dyrektor i woła: - Dziesięć minut spóźnienia! - Ku*wa, ja też! - stwierdza Jasiu ze zrozumieniem. Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie warzywo sprawia, że oczy łzawią? - Rzepa, proszę pani - wyrywa się z odpowiedzią Jaś. - Nie Jasiu, zapewne miałeś na myśli cebulę. - Nie, proszę pani! Pani nigdy nie oberwała rzepą po jajach. Siostra zakonna zwołała zebranie sióstr z jej zakonu. I mówi: - wczoraj w naszym zakonie był mężczyzna! Zakonnice na to: - uuuuuuuuuuuuu... A tylko jedna - hihihi!!! Siostra mówi znów: - znalazłam jego bieliznę i prezerwatywę Wszystkie zakonnice - uuuuuuuuuuuu... A tylko jedna - hihihihihi..... Siostra kontynuuje: Ale, jego prezerwatywa była dziurawa!!! Wszystkie: - hihihihihi..... A tylko jedna: - uuuuuuuu.... -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 March 2006 Skąd: Pomorskie ![]() |
-------------------- CBR F4i & CRF250R
Pug 607 2.2 HDI |
|
|
![]() ![]() |