![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
![]() ok, ok nikt już złego słowa nie powie na te dziewczyny. Swoją drogą jak dla mnie ta produkcja jest rewelacyjna. hehe no nie mogę powiedzieć nic PEWNEGO o tych, bo ich nie widziałem ![]() ![]() A co do produkcji - zgadzam się. ************************ > Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo > odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o > Marsie i Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko mężczyźni > są w stanie myśleć racjonalnie... > > W zeszłym tygodniu poszedłem z moją żoną do łóżka. Zaczęliśmy się pod > kołdra głaskać i dotykać. Byłem już gorący jak cholera i > myślałem, że Ona również ponieważ to, co robiliśmy miało jednoznacznie > podłoże seksualne. Lecz właśnie w tym momencie rzekła do > mnie: > > - Posłuchaj, nie mam teraz ochoty się kochać. Chce tylko, żebyś wziął mnie > w ramiona, dobrze? > > - Coooooooooo????????? > > W odpowiedzi usłyszałem, no jak sadzicie, co? To przecież jasne: > > - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet! > > > > W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak > zasnąłem... Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum > Handlowego na zakupy. Patrzyłem na Nią, gdy przymierzała 3 piękne, ale > bardzo drogie sukienki. Ponieważ nie mogła się zdecydować, > powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i > zmotywowana przez moje pełne wyrozumiałości słowa, > stwierdziła, ze do nowych sukienek potrzebuje przecież nowe buty, zresztą > te, które na wystawie oznaczone były cena 600 Euro. Na to > rzekłem, ze, oczywiście, ma racje. Następnie przechodziliśmy obok stoiska > z biżuteria. Żona podeszła do wystawy i wróciła z > diamentowa kolia. Gdybyście mogli Ja widzieć!!! Byłą wniebowzięta!!! > Prawdopodobnie myślała, że nagle zwariowałem, ale to było Jej w > gruncie rzeczy obojętne. Sądzę, że zniszczyłem wszelkie schematy myślenia > filozoficznego na których się do tej pory opierała, gdy po > raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem "piękna kolia"... Teraz byłą > wręcz seksualnie podniecona. Ludzie!!! Jej twarz wyrażała tyle > uczuć, musielibyście to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim > najpiękniejszym uśmiechem: > > - Chodź, pójdziemy do kasy zapłacić. > > Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy Jej odpowiedziałem: > > - Nie, kochanie. Nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować... > > Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem: > > - Mam tylko ochotę na to, żebyś mnie wzięła w ramiona. > > Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóźdź: > > -Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 September 2008 Skąd: Stolica ![]() |
HAHA podejrzewam, że po czymś takim to seks miałby już tylko z Renią Grabowską
![]() -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
raczej za każdym razem, gdy żona zechce pojechac na zakupy
-------------------- ![]() |
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
Zajebiste normalne zdrowe dziolchy
![]() Nie to co zepsute polskie cipety ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
skoro porównujesz, to porównuj do zajebistych rumuńskich dziwewczyn zajebiste polskie dziewczyny, a zepsute polskie cipety można porównywac conajwyżej do zepsutych cipet z Rumunii
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
no cóż Shafter odkąd zobaczył zagranicę to zauważyłem że wszystko co polskie już jest be i fe
pewnie już ma obcy akcent i zapomina polskich wyrazów w zdaniu, wtrącając w ich miejsce obce ![]() -------------------- ///M
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 February 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
no cóż Shafter odkąd zobaczył zagranicę to zauważyłem że wszystko co polskie już jest be i fe pewnie już ma obcy akcent i zapomina polskich wyrazów w zdaniu, wtrącając w ich miejsce obce ![]() ...no bo w Polsce jest DUŻO fee i bee. Taki Meksyk Europy:D To co tutaj się czasami/często dzieję nie mieści się w głowach zwykłych śmiertelników. Dzisiaj np. przyszli z gminy i się spytali czy chcemy drogę. Drogę, którą Niemiec położył i była spoko do póki, ktoś z gminy nie wymyślił, że kanalizacja będzie szła w drodze a nie obok. I w ten oto sposób kochany samorząd totalnie rozpier... porządną drogę, robiąc z niej poligon (tutaj nawet zimą piaskarkę trzeba wyciągać) i po 8 latach, pyta się czy chcemy drogę ![]() -------------------- -------------------------------------------------------
Total-K-Oss |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
...no bo w Polsce jest DUŻO fee i bee. Taki Meksyk Europy:D To co tutaj się czasami/często dzieję nie mieści się w głowach zwykłych śmiertelników. Dzisiaj np. przyszli z gminy i się spytali czy chcemy drogę. Drogę, którą Niemiec położył i była spoko do póki, ktoś z gminy nie wymyślił, że kanalizacja będzie szła w drodze a nie obok. I w ten oto sposób kochany samorząd totalnie rozpier... porządną drogę, robiąc z niej poligon (tutaj nawet zimą piaskarkę trzeba wyciągać) i po 8 latach, pyta się czy chcemy drogę ![]() akurat w Meksyku panuje swoista harmonia - nie używają kierunkowskazów, jeżdżą jak chcą, trąbią non-stop żeby pozdrowić innych (może poza wielkimi miastami), mają zajebiste drogi, nie ma stłuczek i wszystko robią na spokojnie ... ale przede wszystkim wszyscy się uśmiechają, ale rzeczy, o których mówisz raczej się tam nie zdarzają powiedzenie "ale Meksyk" musiał wymyślić ktoś, kto najadł się peyotla -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 February 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
akurat w Meksyku panuje swoista harmonia - nie używają kierunkowskazów, jeżdżą jak chcą, trąbią non-stop żeby pozdrowić innych (może poza wielkimi miastami), mają zajebiste drogi, nie ma stłuczek i wszystko robią na spokojnie ... ale przede wszystkim wszyscy się uśmiechają, ale rzeczy, o których mówisz raczej się tam nie zdarzają powiedzenie "ale Meksyk" musiał wymyślić ktoś, kto najadł się peyotla Tak określili nasz kraj ciecie z Jack Ass:D I podejrzewam, że kraj w pełni rozwinięty i brak korupcji. Każde przedsięwzięcie przemyślane. To ciekawe czemu tak spierd... ze swojego kraju -------------------- -------------------------------------------------------
Total-K-Oss |
|
|
![]()
|
|
a nie, no skoro to goście z Jackass, to oni wiedzą co mówią - mało kto ma tak równo pod sufitem jak oni
![]() kraje Ameryki Łacińskiej są zupełnie inne niż Europa - wcale nie twierdzę, że tam jest lepiej ... choć pewnie niektórym jest, jednak większość z 20 mln mieszkańców Mexico City mieszka w slumsach - bieda jest tam wszędzie. taka sytuacja panuje jednak nie tylko w Meksyku, ale tylko ten kraj ma tak olbrzymią granicę z ziemią obiecaną, więc to akurat oni uciekają najliczniej, a jednak powiedzenie "ale Meksyk" nie odnosi się akurat do biedy - gdyby tak miało być, to można by równie dobrze mówić, że jesteśmy nie tylko Meksykiem, ale i Kolumbią, Brazylią itp że o komunistycznych krajach nie wspomnę natomiast to wszystko, do czego można odnieść "ale Meksyk" nie jest w tym kraju nasilone bardziej niż w wielu innych, w sumie podobnych miejscach na świecie - w szczególności jednak to określenie ma wydźwięk negatywny i przy całym mimo wszystko pozytywnym nastawieniu Meksykanów do życia oraz tą swoistą harmonią, jakoś mi nie pasuje -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
...no bo w Polsce jest DUŻO fee i bee. Taki Meksyk Europy:D To co tutaj się czasami/często dzieję nie mieści się w głowach zwykłych śmiertelników. Dzisiaj np. przyszli z gminy i się spytali czy chcemy drogę. Drogę, którą Niemiec położył i była spoko do póki, ktoś z gminy nie wymyślił, że kanalizacja będzie szła w drodze a nie obok. I w ten oto sposób kochany samorząd totalnie rozpier... porządną drogę, robiąc z niej poligon (tutaj nawet zimą piaskarkę trzeba wyciągać) i po 8 latach, pyta się czy chcemy drogę ![]() Moj ojciec byl do niedawna prezesem malej spoldzielni mieszkaniowej zrzeszajaceh kilkunastu lokatorow. Pamietam jak jakies 7-8 lat temu przyszedl list od Urzedu Miasta, byla to decyzja o przebudowie skrzyzowania i ulicy obok budynku, pismo bylo o tyle ciekawe jedyne konkretne zdanie w calym tekscie mowilo o podjeciu decyzji o przebudowie skrzyzowania, zadnej daty rozpoczecia prac, jakies 80% objetosci tesktu to oddzialywanie tej przebudowy na Jezioro Druzno od ktorej odleglosc do naszego budynku to zdrowe kilkanascie kilomtetrow... a przebudowy jak nie bylo tak nie ma i kierowcy spoza miasta nadal wpadaja w pozapadane studzienki... ![]() -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
akurat w Meksyku panuje swoista harmonia - nie używają kierunkowskazów, jeżdżą jak chcą, trąbią non-stop żeby pozdrowić innych (może poza wielkimi miastami), mają zajebiste drogi, nie ma stłuczek i wszystko robią na spokojnie ... ale przede wszystkim wszyscy się uśmiechają, ale rzeczy, o których mówisz raczej się tam nie zdarzają powiedzenie "ale Meksyk" musiał wymyślić ktoś, kto najadł się peyotla zapomniales dodac ze tam sie prawko kupuje. legalnie. ![]() -------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
http://www.nautilus.org.pl/?i=1857 puma ma konkurencje ?? nikomu nie uciekł kangur mutant ??
http://www.youtube.com/watch?v=OWxFwdzca24...feature=related -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
![]()
|
|
Zajebiste normalne zdrowe dziolchy ![]() Nie to co zepsute polskie cipety ![]() Jak to dalej do mnie ![]() ![]() ![]() ********************************************************* W związku szachistów powstały wątpliwości, czy zwrot "szachuje" jest poprawny. Tak więc szachiści postanowili napisać do doktora Miodka. Doktor Miodek odpisał, że owszem tak, ale lepiej używać zwrotu: "Ciszej, panowie". Siedzi facet w barze i w pewnej chwili wchodzi piękna dziewczyna. Facet myśli jak by tu do niej zagadać. Długo myśli, myśli, próbuje wymyślić coś oryginalnego. Nagle ona wstaje i wychodzi. Facet załamany chce wybiec za nią, ale tak mu się głupio zrobiło. Boi się, że już nigdy jej nie zobaczy... Aż w końcu ona wraca. Okazało się, że poszła do łazienki. Facet dalej kombinuje, jak by tu zagadać. W koncu uznał że podejdzie i powie to, co mu ślina na język przyniesie, może się uda. Wstaje, otrzepuje się, pięknym krokiem podchodzi do dziewczyny, uśmiecha się, skłania szarmancko i pyta: - Srałaś? Przychodzi stonoga do szewca a szewc: - Nawet mnie nie wkurwiaj. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Przychodzi facet do baru, zamawia setke, barman mu podaje. Facet wyciąga z kiszeni naparstek, nalewa z tej setki do naparstka, wyciąga z drugiej kieszeni małego człowieczka, podaje mu naparstek, a ten pije. Barman robi wielkie oczy, patrzy jak ten "krasnoludek" pije tą gorzałe z naparstka i pyta "Panie, skąd żeś go pan wytrzasnął ?". Na to facet "Ano idziemy sobie z kolegą przez dżunglę w Kongo i trafiliśmy na wioske. Był jakiś obrządek, dookoła jakiegoś pomalowanego szamana tańczyli mieszkańcy. I jak ty mu Antoś powiedziałeś wtedy ? Aaa, że z niego jest dupa nie czarownik !"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
http://www.nautilus.org.pl/?i=1857 puma ma konkurencje ?? nikomu nie uciekł kangur mutant ?? przerodzilo to sie u nas w psychoze i co ciekawe ludzie w to wierza ![]() ![]() ![]() -------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
http://otomoto.pl/lexus-gs300-3-0i-C3228147.html lexus od szejka
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jaka jest różnica między walcem angielskim, a walcem wiedeńskim?
Walec angielski ma kierownicę po prawej stronie. Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki - Na zdrowie, babciu! - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka. - Dla mnie to babcia mogła się i chujem zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!! Na zdrowie!!! Skazali gościa na śmierć. Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na krześle elektrycznym. Zarządzili dietę. Po tygodniu o chlebie i wodzie - koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo. Na krzesło nijak się nie mieści. Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kilogramów.. Postanowili nic mu nie dawać. Kolo zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg. - Co jest, czemu nie chudniesz? - Jakoś kurwa nie mam motywacji... EDIT: ******************* http://www.youtube.com/watch?v=u2pxxxRTrbQ jak ktoś da radę obejrzeć, bo mi na początku się nie chciało, to może być całkiem zabawne - czytajcie tłumaczenie i słuchajcie głosu w oryginale ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 09 July 2025 - 23:19 |