Shoutbox 0 nowych PW 

1312 Stron V  « < 553 554 555 556 557 > »   
Closed TopicStart new topic
> Stary dowcip, [uwagi odn. zamieszczania w pierwszym poście]
STarlet
post Thu, 30 Jul 2009 - 11:30
Post #11081

User

ale to dopiero pozniej... najpierw trzeba zaczac od nawiercen malych otworków na koncach pekniec biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 30 Jul 2009 - 11:30
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
hwojtek
post Thu, 30 Jul 2009 - 16:02
Post #11082

test driver

Protokoły MO:

Z zeznań Beaty R. pokrzywdzonej w sprawie o zgwałcenie: "Prawdą jest, że Robert R. zgwałcił mnie kilkakrotnie w czasie wesela, lecz nie był zbyt złośliwy w stosunku do mojej osoby, gdyż nie wyczyniał żadnych innych ekscesów, co mogło obrazić (...)".

Z akt sądowych sprawy rozwodowej w Sz.: "Moja żona Danuta F. od dłuższego czasu całkowicie uniemożliwiała nasze współżycie seksualne grą na flecie, zwłaszcza w godzinach nocnych, co jest niedopuszczalne i szkodliwe (...)".

Z notatki służbowej: "Po powrocie Waldemara D. z zakładu karnego przeprowadziłem z nim rozmowę ostrzegawczą, w czasie której zaleciłem aby raczej unikał kontaktów seksualnych z kobietami które wcześniej zgwałcił (...)".

Z notatki służbowej dzielnicowego: "Konkubina znanego alkoholika Karola W. stwierdziła, że Karol ostatnio znacznie się poprawił gdyż przez cały tydzień nie wypił nawet jednej szklanki denaturatu (...)".

"Władysław Z. - dróżnik kolejowy zapytany dlaczego dziś w nocy spał pijany na służbie odpowiedział, że to nieprawda, gdyż przez całą służbę wykonywał czynności służbowe (...)".

Fragment protokołu oględzin miejsca samobójstwa: "Kiedy przybyliśmy na miejsce znalezienia wiszących na drzewie zwłok Michała B., stwierdziłem w obecności dwóch obiektywnych świadków, że samobójstwo to zakończyło się dla samobójcy śmiertelnie (...)".

Z notatki służbowej: "52-letnia Karolina W. będąc na weselu w Siedliskach zaczęła znienacka tańczyć solo i zarzuciwszy sobie spódnicę na głowę, ukazała swe grube nogi pokryte żylakami, czym wywołała powszechne zgorszenie wszystkich weselników".

Z notatki służbowej członka ORMO: "(...) Za odstąpienie od czynności służbowych podejrzana o nielegalny wyrób spirytusu Genowefa T. zaproponowała mi do wyboru: pełne wiadro 80-procentowego bimbru albo stosunek, przy czym ja tego dnia na stosunek z Genowefą T. nie miałem ochoty".

"Przesłuchiwany Lesław S., który zasnął w swym samochodzie na przejeździe kolejowym wyjaśnił, że to nie alkohol spowodował jego zaśnięcie, lecz śpiączka afrykańska, której nabawił się przebywając na kontrakcie w Libii. Zaproponował mi, abym nie dawał więcej dowodów swego nieuctwa, lecz poduczył się medycyny afrykańskiej (...)".

Z przesłuchania przewodniczącego komitetu organizacyjnego zabawy tanecznej we wsi L., ob. Jana T.: "Prawdą jest, że wydałem polecenie ostrzyżenia do gołej pały (na łyso) 17-letniego Mariusza B., ale tenże młody człowiek z włosami do ramion nie chciał opuścić sali rano, kiedy zabawa już się skończyła i leżał na podłodze, przytrzymując się kurczowo nogi od stołu. Dlatego wymierzyłem mu dla przykładu karę ogolenia go natychmiast do łysej pały (...)"

Z notatki służbowej posterunkowego MO Kazimierza Ch.: "Kiedy zapytałem Michalinę T., dlaczego jej mąż Władysław T. wśród elementu przestępczego nosi pseudonim "Orzech", ona odpowiedziała mi, że gdy mąż jest na kacu, to straszliwie zgrzyta zębami, co przypomina rozgryzanie orzechów. Robi to tak głośno, że aż dzieci się budzą. Nawet kot się przestraszył z tego powodu i na stałe wyniósł się z domu. Uznałem, że odpowiedź Michaliny T. jest w pełni uzasadniona. Również w pełni uzasadniony jest pseudonim Władysława T. noszącego ksywę "Orzech"."

"Obywatelka Franciszka J. zgłosiła do tutejszego posterunku MO, że stado bezpańskich kotów wyczynia każdej nocy orgie na dachu jej domu i trzeba raz na zawsze z tym skończyć, bo spać nie można. Natychmiast udałem się na miejsce tych orgii w celu przeprowadzenia oględzin, lecz żadnych śladów orgii nie stwierdziłem (...)"

Z notatki urzędowej: "Franciszek R. wycofał dziś zawiadomienie o kradzieży zuchwałej swojej sztucznej szczęki bowiem babka klozetowa w restauracji "Krakowiak" znalazła w/w szczękę w ustępie, którą Franciszek R. przez nieuwagę wyrzygał wczoraj wraz z obiadem, przekąską i pół litrem wódki żołądkowej gorzkiej (...)".

Fragment notatki służbowej kaprala Ryszarda W.: "W ramach walki z patologią społeczną, a zwłaszcza z chuligaństwem zatrzymałem dwóch miejscowych chuliganów, którzy zachowywali się w sposób chuligański i brali dziś udział na stadionie podczas meczu piłki nożnej w wybrykach chuligańskich wraz z innymi chuliganami, których tożsamości nie rozpoznałem.

Z notatki służbowej funkcjonariusza MO prowadzącego postępowanie przygotowawcze w sprawie o zgwałcenie: "W czasie przesłuchania podejrzany o dokonanie 4 zgwałceń Dariusz G. przysięgał się i powoływał Pana Boga jako świadka, że jest niewinny. Nie potrafił jednak podać bliższych danych odnośnie miejsca aktualnego pobytu swego świadka (...)"

"Zatrzymany po ucieczce z tymczasowego aresztowania z Aresztu Śledczego w R., tymczasowo aresztowany za włamania Wacław J. został przez prokuratora rejonowego tymczasowo aresztowany za kilka innych spraw dotyczących przestępstw kryminalnych, które przypisuje mu policja. Tymczasowo aresztowany Wacław J. poprosił prokuratora, aby go wreszcie zawyrokować, by w końcu wiedział na czym stoi, tzn. za co ma siedzieć i ile ma odsiedzieć, a nie przez pół roku być ciągle tylko tymczasowo aresztowanym, co zaczyna go już wkurzać (...)"

Z notatki służbowej posterunkowego MO z okresu stanu wojennego, kiedy alkohol był na kartki, a prosty lud musiał kombinować, co by tu wypić: "We wsi K. wszyscy pędzą bimber, gdyż śmierdzi nim w każdej chałupie, co stwierdziłem osobiście i członek ORMO - Władysław G. Zgodnie z przepisami Ustawy z 1959 roku o zwalczaniu nielegalnego wyrobu spirytusu, a także Ustawy o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi - należałoby zamknąć całą wieś (...)"

Z notatki służbowej plutonowego Zbigniewa G.: "Ob. Zygmunt J. o ksywie "Orleando Furiozo" zażądał, aby go natychmiast zamknąć w aresztach MO bo w przeciwnym razie komuś przypieprzy. Ponieważ nie było podstaw prawnych, aby go zatrzymać więc chciał przyrżnąć mnie (...)"

"Dzisiejszej nocy ok. godz. 1.20 w czasie patrolu wylegitymowaliśmy wraz z plut. Wiktorem J. 16 osób, a przy ul. Wincentego Pola znanego złodzieja i chuligana Tadeusza D. o ksywie "Szkorbut". Jego ksywa wzięła się stąd, gdyż "Szkorbut" ma tylko jednego zęba w górnej szczęce. Resztę zębów mógł mu zjeść szkorbut lub usunąć ktoś inny bez udziału stomatologa (...)"

"Kiedy przybyliśmy na miejsce znalezienia zwłok 71-letniej Tekli P., stwierdziliśmy, że leży ona w stajni. Jej zięć Eugeniusz A. stwierdził, że jego teściową kopnął prawdopodobnie będący w stajni koń. Po dokonaniu oględzin miejsca znalezienia zwłok zabraliśmy Teklę P. do prosektorium, a jej zięcia do zatrzymania w aresztach MO do czasu wyjaśnienia sprawy. Kiedy wychodziliśmy ze stajni, koń głośno się zaśmiał (...)"

Z notatki służbowej starszego sierżanta Jerzego I.: "W związku ze zgłoszeniem Doroty H. o tym, że dziś w nocy została zgwałcona przez Seweryna J., który niedawno wyszedł z więzienia za włamania - zawezwałem w/w do tutejszej komendy MO i chcąc go zawstydzić, powiedziałem mu, że to wstyd, aby włamywacz recydywista czyli on przerzucał się teraz na inną specjalizację (...)"

--------------------
Wojtek

"Rule the bends, bend the rules."

TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open.

+Quote Post
Javie
post Thu, 30 Jul 2009 - 18:33
Post #11083

Super User

CYTAT(cubus1 @ Thu, 30 Jul 2009 - 09:14) *
Co taki zdziwiony? wink.gif

Wiesz, korbę wyglądającą z bloku silnika już widziałem, ale motywu, że 1/4 bloku niema to jeszcze nie huh.gif

+Quote Post
kamilp1908
post Thu, 30 Jul 2009 - 20:21
Post #11084

User

http://www.smog.pl/wideo/27926/jak_nakloni..._sobie_krzywde/

+Quote Post
gelon
post Thu, 30 Jul 2009 - 22:41
Post #11085

Super User

Konon robi robote smile.gif
http://www.youtube.com/watch?v=LrANBb_oa5o...re=channel_page

I drugi! Będzie kontaktował sie z prezydentem RP biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=fHNBuRD-uyk&NR=1

--------------------
diesel power

+Quote Post
machon
post Thu, 30 Jul 2009 - 23:11
Post #11086

Frequent User

W szoku jestem, że ten człowiek jeszcze działa wink.gif

+Quote Post
Jadzwin
post Fri, 31 Jul 2009 - 00:24
Post #11087

Forum Clubber

Customowy wieniec zebaty smile.gif

--------------------
Knock Knock! Who's there ? DETONATION

+Quote Post
etam
post Fri, 31 Jul 2009 - 08:47
Post #11088

Frequent User

Policjant po wypadku, do kierowcy auta, który walnął w drzewio i
siedzi nieruchomo jak posąg, ale żyje:
- No widzi pan! Jak to dobrze, że zapiął pan pasy! Siedzi sobie pan
tutaj nienaruszony, a pana żona - nie zapięła i teraz leży tam
poharatana w krzakach z chujem w zębach...

--------------------
s2

+Quote Post
G-Rad
post Fri, 31 Jul 2009 - 13:52
Post #11089

Forum Killer

http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?A...BRZEG/384606363

waszka g na wakacjach

+Quote Post
jamaja
post Fri, 31 Jul 2009 - 15:38
Post #11090

Rookie

+Quote Post
Sluger
post Fri, 31 Jul 2009 - 15:41
Post #11091

Forum Clubber

CYTAT(G-Rad @ Fri, 31 Jul 2009 - 13:52) *

To nie on...
Waszka zakłada kominarę jak idzie na robotę, a tam nie ma nic o kominiarkach

--------------------
Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM

Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE!

+Quote Post
PietereQ
post Fri, 31 Jul 2009 - 15:59
Post #11092

Super User

Having chosen English as the preffered language in the EU, the European Parliament has commissioned a feasibiblity study in ways of improving efficiency in communications between Government departments.

European officials have often pointed out that English spelling is unnecessarily difficult. For example: cough, plough, here, hear, bow, bough, through and thorough.

What is clearly needed is a phased program of changes to iron out these anomalies. The program would be administered by a committee of top level staff chosen by the participating nations.

In the first year, for example, the committee might suggest using "s" instead of the soft "c". Sertainly, sivil servants in all sities would resieve this news with joy. The hard "c" could then be replased by "k" sinse both letters are pronounsed alike. This would not only klear up konfusion in the minds of klerikal workers, but typewriters and keyboards kould be made with one less letter, a signifikant saving.

In the sekond year, bekause of growing enthusiasm, it will be announsed that the troublesome "ph" would henseforth be written "f". This would make words like "fotograf" twenty persent shorter in print.

In the third year, publik akseptanse of the new spelling kann be expekted to reash the stage where more komplikated shanges are possible. Governments would enkourage the removal of double letters whish have always ben a deterent to akurate speling.

We would al agre that the horible mes of silent "e"s in the languag is disgrasful. Therefor, we kould drip thes and kontinu to read and writ as though nothing had hapend.

By this timeit would be four years sins the skem began and peopl would be resepti to steps sush as replasing "th" by "z". Perhaps zen ze funktion of "W" kould be taken on by "v" vitsh is, after al, half a "w".

Finaly, zu unesesary "o" kuld be dropd from words kontaining "ou". Similar arguments vud, of kors, be aplid to ozer kombinations of leters.

Kontinuing zis proses yer aftr yer, ve vud eventuli hav a reli sensibl riten stil. Aftr tventi yers zer vud be no mor trubls or dificultis and evrion vud fin it ezi tu understan esh ozer. Ze drems of ze EU vud finali kum tru.

+Quote Post
rallyfan
post Fri, 31 Jul 2009 - 18:19
Post #11093

Super User

CYTAT(gelon @ Thu, 30 Jul 2009 - 22:41) *

Mnie rozwaliło to http://www.youtube.com/watch?v=wq4YRsfmN-A

"...bo wszędzie sie dzieje sie,
i w sądach i wszędzie,
dzieje sie, nie wiadomo co sie dzieje,
sie dzieje sie,
i w policji nie wiadomo co sie dzieje sie..." biggrin.gif

+Quote Post
kosiniak
post Fri, 31 Jul 2009 - 19:12
Post #11094

Forum Clubber

CYTAT(Sluger @ Fri, 31 Jul 2009 - 16:41) *
To nie on...
Waszka zakłada kominarę jak idzie na robotę, a tam nie ma nic o kominiarkach

ale to nie byla planowana akcja, to spontan rzeklbym.........

+Quote Post
Maxim555
post Fri, 31 Jul 2009 - 19:58
Post #11095

Forum Homee

CYTAT(STarlet @ Thu, 30 Jul 2009 - 11:30) *
ale to dopiero pozniej... najpierw trzeba zaczac od nawiercen malych otworków na koncach pekniec biggrin.gif

i wyszlifowania rowka, żeby nanieść odrobinkę siliconu biggrin.gif

+Quote Post
RESPECT
post Fri, 31 Jul 2009 - 21:49
Post #11096

Super User

Prezent dla partnerki laugh.gif
http://www.youtube.com/watch?v=2PlJEeiovtw...feature=related

--------------------
SPONSORED BY detergens.pl Sprzątanie biur Warszawa
SPONSORED BY www.hydrotransfer.pl Hydrografika Warszawa

+Quote Post
rallyfan
post Fri, 31 Jul 2009 - 22:00
Post #11097

Super User

Czasem na bezwypadkowe fajne rodzyny można znależc.Ciekawa toyota wg opisu miała kiedys uszkodzony bo od strony pasażera
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8673392
gośc jednak zapomniał napisać że pływała też w rzece laugh.gif (zdiecia z aukcji tego auta w USA, link do tematu http://bezwypadkowe.net/f556/scion-tc-janki-17026/ )

+Quote Post
hz10
post Fri, 31 Jul 2009 - 22:08
Post #11098

Forum Clubber

to sie nazywa polski tuning cz 175 z silnikiem 1.3 łada samara lpg!
http://www.youtube.com/watch?v=auniIlD_4SI...feature=related

+Quote Post
Marlon
post Fri, 31 Jul 2009 - 23:54
Post #11099

Forum Clubber

--------------------
dragracingowy spiker do wynajęcia ;)

_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g

+Quote Post
ODINN
post Sat, 01 Aug 2009 - 00:25
Post #11100

Frequent User

kurde... nie ta strona mocy. a moze....?

--------------------
Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)

+Quote Post

1312 Stron V  « < 553 554 555 556 557 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Thursday, 10 July 2025 - 20:41